Supă de legume cu pui şi cremă de brânză
Publicat pe 22.08.2017 la 09:59 Actualizat pe 22.08.2017 la 10:12
Dacă vrei să pregăteşti celor dragi un preparat plin de savoare această reţetă este soluţia perfectă. Supa de legume cu pui şi cremă de brânză este un adevărat deliciu culinar.
Dacă vrei să pregăteşti celor dragi un preparat plin de savoare această reţetă este soluţia perfectă. Supa de legume cu pui şi cremă de brânză este un adevărat deliciu culinar.
- Încearcă şi: Muşchi de porc la grătar cu mirodenii asiatice
INGREDIENTE:
- Un piept de pui;
- 300 grame de broccoli;
- Un cartof mare;
- Trei morcovi, feliaţi;
- 450 grame de porumb dulce;
- 1/2 ceapă, tocată mărunt;
- Patru căţei de usturoi;
- Şase ceşti de supă de pui;
- Două linguri de condimente uscate;
- 1/2 linguriţă de sare;
- 1/2 linguriţă de piper;
- 1/2 linguriţă de fulgi de ardei roşu;
- 1/3 ceaşcă de făină;
- 100 de grame de cremă de brânză;
- Două ceşti de smântână;
- O cană de brânză rasă;
- Opt felii de bacon;
- Ceapă verde
- Încercă şi: Salată de avocado cu creveţi
Mod de preparare:
Într-o oală mare se fierbe puiul împreună cu legumele. Se găteşte cu capacul pus timp de aproximativ o oră. După ce carnea de pui este fiartă se scoate din oală şi se lasă să se odihnească timp de aproximativ cinci minute înainte de mărunţire. Între timp, se adaugă crema de brânză, smântâna, făina şi brânza rasă într-un blander şi se mixează până ce se obţine o compoziţie netedă. Amestecul obţinut se adugă peste legumele din oală împreună cu carnea de pui. Se pune capacul şi se găteşte timp de 30 de minute până ce supa capătă consistenţă. La final se adugă feliile de bacon şi ceapa verde. Se serveşte imediat.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptam şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.