Cautare: 9 rezultate dupa tagul "campina"
Actualitate / 10 Ian
O tânără de 21 de ani îşi donează bebeluşul născut în urmă cu doar câteva zile pe Internet, ca pe un animal de companie, dintr-un motiv de-a dreptul halucinant!
Actualitate / 27 Dec
Doi agenţi de circulaţie din Capitală au fost eroii unui incident incredibil, presărat cu perversiuni sexuale, abuzuri şi tentativă de tâlhărie.
Actualitate / 08 Dec
Sub deviza "Siguranţă şi încredere", pufanii de la "fabrica de poliţişti" sunt învăţaţi cum să tortureze suspecţii şi să bată contribuabilii fără a le lăsa urme!
Actualitate / 18 Sep
Poliţiştii care trag pe dreapta rablele ce pun în pericol traficul rutier au rupt tăcerea şi au mărturisit că şi ei circulă cu nişte "sicrie pe roţi".
Actualitate / 01 Aug
Situaţie incredibilă la "fabrica de poliţişti" de la Câmpina, unde angajatele Ministerului Afacerilor Interne sunt umilite la... duşuri!
Actualitate / 06 Apr
O cisternă încărcată cu 40 de tone de acid sulfuric s-a răsturnat pe DN1, în zona localităţii Câmpina, după ce a lovit un parapet şi a luat foc.
Actualitate / 13 Dec
Șoc și groază pentru șoferul și călătorii unui microbuz ce efectua o cursă de la Azuga spre Ploiești după ce a fost atacat de patru indivizi mascaţi, chiar în apropiere de municipiul Câmpina. Incidentul a fost semnalat la numărul de urgenţă 112.
Monden / 08 Apr
O celebră cântăreaţă de la noi a trebuit să părăsească Capitala în mare grabă. Renunţând la orice fiţă şi la confortul pe care îl poate oferi un automobil, vedeta a ales pentru deplasarea cu pricina un mijloc de transport blamat de toată lumea. E adevărat, nu avea prea mult de mers, dar, cu siguranță, călătoria cu pricina nu a fost una dintre cele mai plăcute din viața ei. Cu atât mai mult cu cât emoțiile au dat-o peste cap...
Actualitate / 31 Ian
Se luptă zilnic cu flăcările, salvează vieţi şi bunuri, dar nu a putut face nimic pentru casa lui. Un pompier din Câmpina a fost neputincios în faţa unui incendiu care i-a mistuit vila pe care şi-o achiziţionase de curând.
ultimele stiri
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Este supranumit "cel mai mare spectacol de pe Terra".
Artista a facut marturisiri incredibile.
GSP.RO
Polițiștii din localitatea spaniolă Igualda, aflată lângă Barcelona, se confruntă de câteva zile cu o situație bizară.Un...