Cautare: 10 rezultate dupa tagul "deszapezire"
Monden / 11 Ian
"Dă-i omului un deget şi-ţi va lua mâna toată". Asta au simţit Clejanii astăzi, când au fost jefuiţi după ce au vrut să facă o faptă bună.
Monden / 09 Ian
Una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc a fost surprinsă de primii fulgi de nea căzuţi în 2017. Aşa că diva a trebuit să se lupte singură cu stratul mare de omăt şi a fost nevoită să se descurce singură.
Monden / 06 Ian
Odata cu prima zăpadă, Tata Puiu a dat milităria jos din pod, iar cei doi fii ai generalui au fost trecuți la munca de jos. Băieţii au fost puși să-i demonstreze tatălui lor că se pricep şi la muncile casnice, nu doar la pierdut vremea prin cluburile de fiţe, aşa că au pus serios osul la treabă.
Monden / 18 Ian
Vedetele au intrat la zăpadă. Ninsoarea neîntreruptă din weekend le-a scos pe celebrităţi din casă. Fiecare şi-a găsit propriul stil de a-şi deszăpezi maşina. O metodă cu adevărat comică este cea descoperită de DJ Harra.
Actualitate / 18 Ian
După ninsori, vine gerul! Meteorologii au emis, în urmă cu puţin timp, o informare meteo de ger şi intensificări ale vântului, valabilă de luni, 18 ianuarie, ora 23 – până joi, 21 ianuarie 2016, ora 10.
Monden / 14 Ian
Iarna-i grea, omătu-i mare! Dorian Popa a rămas cu maşina înzăpezită, aşa că a luat lopata şi a trecut la curăţarea trotuarului din zona în care locuieşte.
Monden / 01 Dec
”Păcătoasa” Ana Mocanu a fost, în luna decembrie, cu totul și cu totul surprinsă de zăpada care, începând de ieri, s-a așternut peste București. Așa că, în momentul în care a încercat să își deszăpezească mașina, frumoasa asistentă TV a avut un adevărat șoc.
Actualitate / 29 Ian
Deszăpezirea e o activitate cu care iarna "vine la pachet". Cu toate că persoana din fotografie pare normală, realitatea e cu totul alta.
Monden / 27 Ian
Roxana Ciuhulescu a ieşit din casă pentru a scoate maşina de sub mormanul de zăpadă.
Actualitate / 17 Oct
Experţii au declarat că această iarnă va fi cea mai geroasă şi mai grea din ultimii 100 de ani. Condiţiile meteorologice încep să arate acest lucru, iar autorităţile au început deja să se pregătească.
ultimele stiri
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Dacă nu ți s-au pierdut încă bagajele la aeroport, ai noroc!
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Au ingropat serucrea razboiului si au revenit la sentimente mai bune.
Avem patru pisici ratacite in imagini. Le poti gasi?
GSP.RO
”Răpirea din Serai” este una dintre cele mai cunoscute reprezentări artistice în România și e prezentă, sub forma...
News.ro
Profit.ro