Cautare: 10 rezultate dupa tagul "deszapezire"
Monden / 11 Ian
"Dă-i omului un deget şi-ţi va lua mâna toată". Asta au simţit Clejanii astăzi, când au fost jefuiţi după ce au vrut să facă o faptă bună.
Monden / 09 Ian
Una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc a fost surprinsă de primii fulgi de nea căzuţi în 2017. Aşa că diva a trebuit să se lupte singură cu stratul mare de omăt şi a fost nevoită să se descurce singură.
Monden / 06 Ian
Odata cu prima zăpadă, Tata Puiu a dat milităria jos din pod, iar cei doi fii ai generalui au fost trecuți la munca de jos. Băieţii au fost puși să-i demonstreze tatălui lor că se pricep şi la muncile casnice, nu doar la pierdut vremea prin cluburile de fiţe, aşa că au pus serios osul la treabă.
Monden / 18 Ian
Vedetele au intrat la zăpadă. Ninsoarea neîntreruptă din weekend le-a scos pe celebrităţi din casă. Fiecare şi-a găsit propriul stil de a-şi deszăpezi maşina. O metodă cu adevărat comică este cea descoperită de DJ Harra.
Actualitate / 18 Ian
După ninsori, vine gerul! Meteorologii au emis, în urmă cu puţin timp, o informare meteo de ger şi intensificări ale vântului, valabilă de luni, 18 ianuarie, ora 23 – până joi, 21 ianuarie 2016, ora 10.
Monden / 14 Ian
Iarna-i grea, omătu-i mare! Dorian Popa a rămas cu maşina înzăpezită, aşa că a luat lopata şi a trecut la curăţarea trotuarului din zona în care locuieşte.
Monden / 01 Dec
”Păcătoasa” Ana Mocanu a fost, în luna decembrie, cu totul și cu totul surprinsă de zăpada care, începând de ieri, s-a așternut peste București. Așa că, în momentul în care a încercat să își deszăpezească mașina, frumoasa asistentă TV a avut un adevărat șoc.
Actualitate / 29 Ian
Deszăpezirea e o activitate cu care iarna "vine la pachet". Cu toate că persoana din fotografie pare normală, realitatea e cu totul alta.
Monden / 27 Ian
Roxana Ciuhulescu a ieşit din casă pentru a scoate maşina de sub mormanul de zăpadă.
Actualitate / 17 Oct
Experţii au declarat că această iarnă va fi cea mai geroasă şi mai grea din ultimii 100 de ani. Condiţiile meteorologice încep să arate acest lucru, iar autorităţile au început deja să se pregătească.
ultimele stiri
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Este supranumit "cel mai mare spectacol de pe Terra".
Artista a facut marturisiri incredibile.
GSP.RO
Polițiștii din localitatea spaniolă Igualda, aflată lângă Barcelona, se confruntă de câteva zile cu o situație bizară.Un...