Cautare: 143 rezultate dupa tagul "jojo"
Monden / 21 Feb
Viaţa de părinte este frumoasă, dar nu este deloc uşoară. Timpul liber nu mai este doar al tău, motiv pentru care mămicile nu mai sunt aceleaşi ca înaintea sarcinii. Jojo, după două naşteri, a avut curajul să se pozeze nearanjată într-unul din puţinele ei momente de răsfăţ
Monden / 16 Feb
Jojo se confruntă cu anumite probleme după ce a născut pentru a doua oară. Simte că trupul său nu este în regulă şi acest lucru îi pune mari semne de întrebare. A povestit totul cu lux de amănunte pe blogul său.
Monden / 13 Feb
Cătălina Grama se poate declara o femeie împlinită: are doi copii şi un partener de viaţă iubitor. Astăzi, Zora a împlinit o lună de viaţă, iar Jojo a scris un articol pe blogul ei.
Monden / 13 Feb
Smiley e unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România şi e liber ca pasărea cerului. Dar... au fost multe femei care au atentat la inima lui Smiley. În cadrul unei emisiuni de la Antena Stars a fost făcut dosarul iubitelor îndrăgitului cântăreţ.
Monden / 10 Feb
Jojo a născut în urmă cu aproximativ o lună o fetiță perfect sănătoasă. La puțin timp după, și-a revenit fizic, afișează acum un trup lipsit de burtica specifică unei proaspete mămici.
Monden / 07 Feb
Jojo a scos-o la plimbare pe fetiţa sa Zora care nu a împlinit nici măcar o lună. Aceasta a purtat-o într-un suport special de bebeluş, însă unele mame i-au sărit în cap, iar altele au apreciat-o pentru grija sa faţă de cea mică.
Monden / 01 Feb
Jojo a născut în urmă cu ceva timp, iar corpul său s-a transformat total. Vedetei îi este greu acum cu kilogramele în plus şi vrea să le dea jos cât mai repede.
Monden / 26 Ian
Jojo a născut de curând şi acest lucru i-a adus schimbări majore felului în care arată. Nu mai este aceeaşi femeie suplă şi cu forme perfecte, sarcina şi-a pus amprenta asupra sa.
Monden / 22 Ian
Aşa cum a spus şi el în toamna anului trecut, parcă de când a divorţat de prima soţie e blestemat. Multe femei i-au trecut prin pat, dar niciuna nu i-a rămas alături. Aşa că el rămâne în continuare cel mai râvnit burlac din showbizul românesc. Printre fostele iubite ale cântăreţului se numără: Claudia Pătrăşcanu şi Jojo, potrivit Antena Stars.
Monden / 22 Ian
Jojo este în culmea fericirii de când a devenit pentru a doua oară mămică. Atât ea, cât şi iubitul ei, sunt topiţi după micuţa Zora şi arată asta întregii lumi.
Video / 19 Ian
Jojo a născut de curând şi nu ratează nicio ocazie de a arăta tuturor cum decurge viaţa sa alături de Zora, fetiţa sa. I-a pregătit chiar şi camera, pătuţul şi primele fotografii.
Monden / 18 Ian
Jojo a fost externată în urmă cu câteva zile din maternitate şi deja şi-a scos fiica afară la zăpadă. Vedeta a mers alături de fetiţă şi de tatăl micuţei să ia certificatul.
Monden / 17 Ian
Jojo s-a externat astăzi, la 7 zile de când a născut o fetiţă. Arată foarte bine, iar fericirea i se poate citi pe chip.
Actualitate / 10 Ian
Devenită, ieri, mămică pentru a doua oară, Jojo este obligată să meargă, la tribunal, cu fetiţa în braţe şi băieţelul de mână, pentru a da declaraţii în faţa judecătorilor!
Monden / 10 Ian
Jojo a adus astăzi pe lume cel de-al doilea copil al său, pe fetiţa Zora. Mult timp au aşteptat părinţii săi să o cunoască, iar asta s-a întâmplat chiar astăzi. Multe vedete i-au felicitat pe fericiţii părinţi.
Monden / 10 Ian
Astăzi este o zi mare pentru Jojo şi Paul Ipate, artista a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoase. Reacţia lui Paul Ipate nu a întârziat să apară după fericitul eveniment.
Monden / 10 Ian
Cătălina Grama, cunoscută în showbiz sub numele de Jojo, a devenit mamă din nou. Artista a adus pe lume, astăzi, o fetiţă sănătoasă care a primit numele Zora Maria.
Monden / 05 Ian
Jojo mai are foarte puţin şi va naşte. Vedeta este în luna a noua şi se confruntă cu grave probleme care o împiedică să facă multe lucururi. Uite ce a păţit recent!
Monden / 04 Ian
Jojo mai are foarte puţin şi naşte. Aşteaptă cu mare nerăbdare marele moment, dar şi vacanţa din vara următoare. A deazvăluit chiar unde va călători, oare cu sau fără bebeluşa care e pe drum?
Monden / 03 Ian
Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, a dat vestea pe care toată lumea o aştepta. După multe întrebări despre când naşte sau cum se simt, vedeta a spus când va avea loc marele moment.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Este supranumit "cel mai mare spectacol de pe Terra".
Artista a facut marturisiri incredibile.
GSP.RO
Polițiștii din localitatea spaniolă Igualda, aflată lângă Barcelona, se confruntă de câteva zile cu o situație bizară.Un...