Cautare: 66 rezultate dupa tagul "maternitate"
Paparazzi / 17 Feb
Bianca Drăgușanu este, în această perioadă, fericită cu adevărat. Nu numai că are o fetiță minunată, ci se poate lăuda și cu faptul că are ajutoare de maximă încredere, ea nemafiind nevoită să ridice nici măcar un deget.
Monden / 08 Feb
Bianca Drăgușanu este, cu siguranță, genul de mamă care îi face absolut toate poftele pe care le are micuța. Iar acum, văzând că pe Sofia Nathalia o amuză copios faptul că are un animăluț în preajmă, Bianca a luat o decizie pe care unii s-ar putea gândi să o numească ”controversată”.
Actualitate / 10 Ian
O tânără de 21 de ani îşi donează bebeluşul născut în urmă cu doar câteva zile pe Internet, ca pe un animal de companie, dintr-un motiv de-a dreptul halucinant!
Paparazzi / 31 Dec
Este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy mămici de la noi din țară, iar apariția ei atrage, de cele mai multe ori, privirile invidioase ale femeilor și cele ”pofticioase” ale bărbaților. Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu pare să se fi obișnuit deja și, mai mult decât atât, dacă este nevoie face și un pic de show...
Monden / 29 Dec
Anul 2016 a fost, probabil, unul dintre cei mai ”agitați” în lumea vedetelor, multe devenind mame, sporul pozitiv al populației de vedete fiind unul... simțitor. Și, pare-se, a fost anul în care bebelușii s-au împărțit echitabil, venind pe lume, în număr egal, fete și băieți.
Paparazzi / 09 Dec
Alex Velea este, cu siguranță, unul dintre cei mai fericiți tătici din showbiz, el având, alături de Antonia, al doilea băiețel. E adevărat, nu scriptic, aceștia fiind înregistrați pe numele soțului vedetei, cei doi nereușind încă să divorțeze, dar, pare-se, Velea nu baă deloc în seamă aceste probleme legale.
Paparazzi / 13 Oct
George Burcea este, cu siguranță, un tătic extrem de fercit după ce Andreea Bălan i-a născut o fiică perfect sănătoasă. Dar, pare-se, este și extrem de agitat, tânărul actor mergând, zi de zi, la maternitatea la care talentata cântăreață a adus-o pe lume pe micuța Ella.
Monden / 10 Oct
Octavia Geamănu este însărcinată în cea de-a opta lună, iar acest lucru şi-a pus amprenta pe corpul vedetei. Fosta prezentatoare a recunoscut în sfârşit cum i-a afectat sarcina trupul.
Paparazzi / 10 Oct
Iubitul Andreei Bălan și tatăl nou-născutei Ella, George Burcea, pare să fie extrem de fericit și, totodată, nerăbdător să își vadă fetița, di n nou. Din acest motiv, la prima oră a dimineții, George s-a prezentat la clinica privată la care a născut talentata artistă și a mers să își viziteze fetele.
Monden / 09 Oct
De când este mamă, Bianca Drăgușanu pare să se fi schimbat radical, în toate privințele. Iar acum, precopuparea ei de căpătâi este confortul Nataliei Sofia, fetița pe care a născut-o acum două săptămâni. Motiv pentru care obiceiurile ei s-au modificat...
Monden / 09 Oct
Andreea Bălan este pregătită să o aducă pe lume pe fetiţa ei, Ella. În urmă cu câteva momente vedeta a ajuns la spital, fiind pregătită pentru un nou început.
Paparazzi / 06 Oct
Bianca Drăgușanu a născut săptămâna trecută o fetiță care i-a luminat viața, fericirea vedetei putând fi citită în ochii ei și în declarațiile făcute până acum de frumoasa mămică. Cu toate acestea, zilele trecute, Bianca a fost nevoită să meargă la spital.
Monden / 04 Oct
În urmă cu o săptămână a devenit mamă și, de atunci, Bianca Drăgușanu trăiește niște emoții pe care cu greu le poate descrie. Mai mult, de când a dus-o acasă pe micuța Natalia Sofia, vedeta și partenerul ei de viață nu contenesc să se minuneze de ceea ce li s-a întâmplat.
Monden / 30 Sep
Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt, de la începutul săptămânii, fericiții părinți ai unei fetițe minunate, Natalia Sofia, pe care, joi, au dus-o acasă. Dar, așa cum se și întâmplă de obicei, bucuria de a avea un copil este, uneori, estompată de serile și nopțile grele din prima perioadă de viață a bebelușului, una agitată, de adaptare.
Paparazzi / 29 Sep
Victor Slav pare să fie mai fericit ca niciodată. Și, ca orice bărbat care este în situația lui și care, de doar câteva zile, a devenit tată, fostul prezentator de la meteo pare să își dorească din tot sufletul să împărtășească bucuria pe car eo simte cu toți cei apropiați. Iar cu o seară înainte de a-și externa prințesele, Victor a făcut un gest uluitor.
Paparazzi / 29 Sep
Bianca Drăgușanu s-a externat astăzi din maternitatea privată în care a născut o fetiță de nota 10, pe Natalia Sofia. Și, spre surpriza tuturor, vedeta a afișat o siluetă absolut perfectă, blondina părând că nici nu ar fi născut.
Paparazzi / 29 Sep
Bianca Drăgușanu este în culmea fericirii, ea fiind, de luni încoace, mama unei fetițe adorabile, Natalia Sofia, micuța născută acum trei zile având 50 de cm, și 3,250 kg. Iar azi, în urmă cu câteva momente, însoțită de Victor Slav, Bianca a părăsit maternitatea în care odorul ei a văzut lumina soarelui.
Monden / 28 Sep
Bianca Drăgușanu, deși fericită din cale afară că a născut o fetiță de nota 10, pe Natalia Sofia, și că micuța este sănătoasă acum, recunoaște că trece prin momnente grele. Iar frumoasa mămică se confruntă cu o problemă pe care multe alte mame o au: alăptatul în primele zile de la naștere.
Paparazzi / 27 Sep
Victor Slav este, cu siguranță, un tătic extrem de fericit de când Bianca Drăgușanu a născut. Iar dovada este clară, cu atât mai mult cu cât el pare să nu poată sta departe de fetele lui niciun moment.
Monden / 26 Sep
Bianca Drăgușanu a născut azi, făcându-l pe Victor Slav să fie mai fericit ca niciodată. Fetița, Natalya Sofia, este perfect sănătoasă și la naștere a cântărit 3250 de grame și a măsurat 50 de cm. Mai mult, se pare că s-a născut într-o zi norocoasă, astrelele prevăzându-i un viitor fericit.
1
2
3
4
ultimele stiri
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
Cea de-a doua jumătate a lunii februarie este marcată de evenimente astrale care nu se pot trece cu vederea pentru că vor produce alte...
Happy Channel
Este supranumit "cel mai mare spectacol de pe Terra".
Artista a facut marturisiri incredibile.
GSP.RO
Polițiștii din localitatea spaniolă Igualda, aflată lângă Barcelona, se confruntă de câteva zile cu o situație bizară.Un...