Cautare: 28 rezultate dupa tagul "michael schumacher"
Actualitate / 16 Apr
Michael Schumacher trece prin momente mai bune. După 3 luni de comă profundă, fostul pilot de Formula 1 se recuperează, iar familia vrea să-l mute din spitalul din Grenoble.
Actualitate / 15 Apr
Veşti îmbucurătoare despre starea lui Michael Schumacher! Fostul pilot de Formula 1 face "mici progrese" care sunt încurajatoare, a declarat Sabine Kehm, purtatorul de cuvânt al germanului.
Actualitate / 10 Apr
Veşti extraordinare despre Michael Schumacher. Fostul pilot de formula 1 a fost scos de la reanimare şi a început să răspundă la stimul vizuali şi la comenzi vocale.
Actualitate / 07 Apr
După mai bine de 3 luni de comă, fostul pilot Michael Schumacher a dat semne reale de revenire.
Actualitate / 05 Apr
Veşti bune despre Michael Schumacher! După 96 de zile de comă, fostul pilot de formula 1 şi-a revenit din comă, ieri, iar, astăzi, apar noi informaţii despre starea sa de sănătate.
Actualitate / 03 Apr
Se pare că informaţia conform căreia Michael Schumacher ar fi, în curând, deconectat de la aparate, nu este adevărată. Soţia campionului a reamenajat, recent, casa familiei, pentru a crea condiţiile necesare îngrijirii unui pacient aflat în comă.
Sport / 26 Mar
La mai mult de două luni de la teribilul accident, Michael Schumacher are tot mai puţine şanse de a se recupera.
Sport / 25 Mar
Michael Schumacher zace pe un pat de spital şi nu există prea multe şanse ca fostul pilot de Formula 1 să-şi revină. Fanii sunt alături de el.
Actualitate / 22 Mar
Fostul pilot se află în comă indusă de 83 de zile, iar corpul lui se degradează pe zi ce trece. Acesta a pierdut 25% din greutatea corpului, în prezent cântărind mai puţin de 50 de kilograme.
Actualitate / 11 Mar
Michael Schumacher a suferit un teribil accident, în timp ce schia într-o staţiune din Alpi. Cu toate că au trecut aproximativ două luni de la nefericitul eveniment, starea de sănătate a pilotului nu s-a îmbunătăţit.
Actualitate / 08 Mar
Au trecut 70 de zile de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit fostul pilot Michael Schumacher, iar de atunci toată lumea stă cu sufletul la gură şi aşteaptă veşti bune despre starea sa. Din păcate, acestea întârzie să apară.
Actualitate / 06 Mar
Soţia lui Michael Schumacher şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere. Corinne a încetat să mai spere într-un miracol în ceea ce-l priveşte pe pilotul de Formula 1.
Actualitate / 24 Feb
Michael Schumacher a dat zilele trecute primul semn de viaţă, în timpul vizitei făcute de Felipe Massa, şi toată lumea se aştepta să-şi revină. Din păcate, starea de sănătate a fostului pilot s-a înrăutăţit şi medicii au oprit trezirea sa din coma indusă.
Actualitate / 22 Feb
Veşti bune despre starea lui Michael Schumacher! La mai bine de două luni de la teribilul accident de pe pârtia de schi, fostul pilot de Formula 1 a dat primul semn de viaţă.
Actualitate / 14 Feb
Michael Schumacher a suferit un accident teribil la schi, la sfârşitul lunii decembrie. De atunci e ţintuit într-un pat de spital, în stare gravă.
Sport / 12 Feb
Michael Schumacher a suferit un terbil accident de schi şi de pe data de 29 decembrie se află în comă. Tocmai când dădea semne de revenire, medicii au descoperit că fostul pilot suferă de o boală ce îi poate fi fatală.
Actualitate / 06 Feb
În cursul zilei de azi, un anunţ despre moarte lui Michael Schumacher a şocat o lume întreagă. Vestea a făcut încojurul lumii, internetul fiind plin de această informaţie tragică.
Monden / 03 Feb
Pasionată de schiat, Andreea Bănică a profitate de primul weekend liber pentru a da fuga la munte. Cântăreaţa şi-a pus schiurile în picioare, s-a echipat corespunzător şi a zburat pe pârtie.
Monden / 28 Ian
Michael Schumacher este imobilizat la pat de o lună de zile. Fostul pilot de Formula 1 se află în comă indusă după tragicul accident pe care l-a suferit pe o pârtie de ski.
Actualitate / 16 Ian
Veştile legate de starea de sănătate a lui Michael Schumacher nu sunt deloc încurajatoare. Medici au făcut o declaraţie nu foarte îmbucurătoare.
1
2
ultimele stiri
Antena 1
Aflată la un eveniment simandicos, frumuseţea din imagine a avut parte de cel mai enibil moment al vieţii ei. Vântul puternic a lăsat-o în...
De când se știe a fost o persoană voluptoasă. Greutatea sa a fost întotdeauna peste limita dorită. Avea să se împace cu gândul, până...
AntenaStars
Vedetele Antenei Stars au filmat zilele trecute un promo pentru a marca emisiunile speciale dedicate Paştelui ale primului canal tv dedicat...
Părintele Arsenie Boca este veșnic prezent în sufletele credincioșilor de pretutindeni. Antena Stars a strâns mărturiile mai multor oameni...
Observator.tv
Un fotograf a surprins 16 dormitoare şi chipul a 16 copii atât din zone sărace ale lumii, cât şi din cartiere importante ale marilor oraşe!...
Fostul fotbalist rus Eduard Kosolapov, în vârstă de 38 de ani, component al stafului tehnic al echipei Mordovia Saransk, a decis să îşi pună...
Euforia.TV
Găinile sunt ființe extrem de sociabile și afectuoase, iar acest video scurt dovedește din plin acest lucru.
Ouăle fierte pot fi o gustare excelentă atunci când nu ai timp să iei masa sau pot îmbogăți o salată la prânz. Prin adăugarea de ouă...