Cautare: 484 rezultate dupa tagul "viorel lis"
Monden / 16 Ian
Oana Lis a fost internată în spital pentru mai mult timp, iar de curând a reuşit să meargă acasă. A vorbit despre tot ce i s-a întâmplat, însă i s-a recomandat să îşi facă o operaţie. Lupta cu kilogramele o doboară.
Monden / 16 Ian
Oana Lis a fost 10 zile inernată în spital din cauza unor probleme grave de sănătate. După externare, blonda a venit într-o emisiune TV cu masca medicală pe faţă, de frică să nu păţească ceva mai rău.
Monden / 12 Ian
2017 nu a început cu veşti bune pentru soţia fostului edil al Capitalei. Oana Lis a fost internată în spital, iar recent a făcut public un mesaj care i-a luat prin surprindere pe toţi. Vedeta a vorbit despre momentul în care va aduce primul copil pe lume.
Monden / 11 Ian
Oana Lis este internată de câteva zile în spital. Situaţia ei pare destul de gravă, deoarece soţia lui Viorel Lis stă de destul de mult timp sub supravegherea doctorilor, dar asta nu o opreşte să îşi facă toate poftele.
Monden / 10 Ian
De când Oana Lis este în spital, soţul său este cel care are grijă de ea. Acesta i-a făcut o vizită blondei, care a fost foarte fericită pentru gestul primit.
Monden / 05 Ian
De la bal direct pe patul de spital! Soţia fostului edil, Viorel Lis, trece prin momende dificile. Blonda a ajuns de urgenţă la spital.
Monden / 03 Ian
Oana Lis este o fire din ce în ce mai deschisă, iar acest lucru se poate vedea după sinceritatea la care recurge de ceva vreme. La un astfel de moment a apelat şi recent, când blonda a cerut sfaturi sexuale în public.
Monden / 02 Ian
Oana Lis este o femeie care se pregăteşte intens pentru fiecare eveniment la care ia parte. Iar după Revelion, soția fostului edil al Capitalei a simțit nevoia să se mai aranjeze o dată și să petreacă, din nou, așa cum se cuvine, semn că doar noaptea dintre ani nu i-a fost suficientă.
Actualitate / 31 Dec
Oana Lis nu se dezminte, iar gândul ei înainte de culcare zboară la alți bărbați, nu la soțul ei, Viorel Lis. Vedeta a dat cărțile pe față și a recunoscut care sunt bărbații la care visează.
Monden / 28 Dec
Soţia lui Viorel Lis se numără printre vedetele care şi-au aşternut gândurile pe internet la scurt timp după ce şi-au revenit din şocul de după cutremurul puternic de 5,3 pe scara Richter. Ea a făcut publice trei mesaje, unul mai haios ca altul. Însă, cel de-al doilea poate fi spus ca banc. E tare amuzant.
Monden / 27 Dec
Nici în toiul sărbătorilor, Viorel Lis nu s-a putut abţine şi a lăsat-o pe Oana singură pentru a-şi petrece timpul cu altcineva.
Monden / 23 Dec
În prag de Sărbători, când toată lumea este fericită, pe Oana Lis a apucat-o depresia. Nici venirea lui Moş Crăciun se pare că nu o poate înveseli pe extravaganta blondină. Vedeta a oferit momente terifiante, în văzul lumii.
Monden / 16 Dec
Soţia lui Viorel Lis e premianta categoriei "Cu braţele de muncă sus", din cadrul galei premiilor "Un show păcătos", ediția a IX-a. Când şi-a ridicat premiul şi trofeul, Oana Lis le-a spus ce aşteptare avea, iar asta i-a lăsat pe Dan Capatos şi Cătălin Bordea fără nici o replică... cel puţin pe moment.
Monden / 07 Dec
Telespectatorii îl percep pe Viorel Lis drept un bătrânel simpatic, mereu pregătit pentru câte o poantă bună sau....mai seacă! Doar că dialogul care urmează între fostul primar al Capitalei şi consoarta lui cea leneşă nu face parte din nicio antologie de glume!
Monden / 07 Dec
Oana Lis se alintă din ce în ce mai mult în ultima vreme. Astăzi, soţia fostului edil a rămas blocată la periferia Bucureştiului, fără maşină, aşa că a cerut ajutorul fanilor.
Monden / 02 Dec
Oana Lis nu se potoleşte şi nu rezistă niciunui bărbat. Nu s-a mai putut abţine şi s-a fotografiat în ipostaze incendiare lângă altcineva.
Monden / 30 Noi
Oana Lis a venit în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu şi a vorbit deschis despre viaţa sa personală. Aceasta susţine că are un foarte mare regret în viaţă, din cauza faptului că nu are un copil. Însă, vedeta se laudă acum cu o nouă realizare.
Monden / 29 Noi
Oana Lis a făcut în această dimineaţă o declaraţie cu totul ingrijorătoare. După ce a petrecut o noapte în oraş, soţia fostului edil al capitalei susţine că ar fi ajuns la spital.
Monden / 28 Noi
Soţia lui Viorel Lis a fost filmată la o petrecere alături de un bărbat cu mult mai tânăr decât fostul edil al Bucureştiului. La un moment dat, cei doi şi-au dat frâu liber dorinţelor şi au făcut exact ce şi-au dorit. Distracţia le-a fost stricată odată cu apariţia lui Viorel Lis, care a luat-o la rost pe Oana.
Monden / 24 Noi
Studentă în primul an la psihologie, boboaca Oana Lis se pregătește pentru Balul Bobocilor de la facultate. Și, evident, vrea ca, în ciuda vârstei sale, să ”strălucească” printre colegele sale. Iar din acest motiv, de curând, ea a fost să își caute ținuta perfectă pentru a ieși în evidență la evenimentul cu pricina.
1
2
3
4
5
»
ultimele stiri
Antena 1
Speak pleacă din România şi face nunta! Artistul ne-a dezăluit totul cu lux de amănunte!
De sensibilitatea lui Mădălin din Casa Mireselor ne-am convins cu toții. Tânărul a plâns în repetate ori în emisiune, mai ales de când...
Divahair.ro
Deși mulți asociază inteligența cu un IQ ridicat, acest lucru nu este pe deplin adevărat. Există mai multe tipuri de inteligență ce țin de...
Există două tipuri de femei pentru bărbați: cele care lasă întotdeauna o impresie bună și cele care lasă de dorit. Ca să te asiguri...
BZI.ro
Romaniatv.net
1 februarie vine cu vești bune pentru români. O serie de legi intră în vigoare de la această dată. Printre beneficiari se numără...
ZILE LIBERE 2017: Începând din acest an ziua Unirii Principatelor Române, cunoscută și ca Mica Unire, 24 ianaurie va fi zi...
Noul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat joi că noua lege a salarizării va fi finalizată până în vară. Mai mult,...
Happy Channel
Amintiri neplacute din perioada copilariei.
GSP.RO
Paola Canas este considerată fotomodelul momentului în Columbia, țara sa natală, însă se confruntă cu un scandal sexual. Fostul...
News.ro
Kremlinul s-a declarat joi îngrijorat de o consolidare militară a prezenţei Statelor Unite în Polonia şi consideră intrarea a peste 3.000 de...