Homepage » Beauty & Lifestyle » Frumusete » Modele de manichiură care se poartă în 2021

Modele de manichiură care se poartă în 2021

Publicat pe 08.01.2021 la 10:21 Actualizat pe 08.01.2021 la 10:21

Un look desăvârșit, al unei doamne sau domnișoare, nu este niciodată complet fără o manichiură frumoasă. Bineînțeles, toate încercăm să adoptăm acel stil care ni se potrivește, însă dorim să ținem pasul și cu noile tendințe. Odată cu noul an și moda se schimbă. Iată care sunt culorile anului 2021, dar și ce se poartă în materie de unghii.

Modele de manichiură care se poartă în 2021

Modele de manichiură care se poartă în 2021

Instagram

  • Ce modele de manichiură se poartă în 2021.
  • Care este culoarea anului.
  • Unghii lungi sau scurte? Ce forme sunt la modă?

Manichiura frumoasă unei femei conferă întotdeauna eleganță și respect de sine. Bine, un lucru foarte important este și să știm să alegem ce ni se potrivește. La fel ca în orice alt aspect care ține de fashion: coafură, îmbrăcăminte, etc, felul în care ne facem unghiile trebuie să ne reprezinte.

Dacă nu prea știm exact ce să alegem, nu ne-am format un stil propriu, sau pur și simplu dorim să fim mereu în pas cu moda, noi venim cu câteva sugestii cât se poate de în vogă.

Ce se poartă în 2021 în materie de manichiură

Unghii lungi sau scurte?

Aici, fiecare dintre noi are liberul arbitru. Designul adecvat al unghiei, care începe cu lungimea, apoi continuă cu forma și culoarea, trebuie să fie în ton cu evenimentul la care mergem.

Contează și forma pe care mâna și degetele noastre o au. De exemplu, niște unghii prea lungi pot arăta vulgar, iar unele prea scurte, ne poate face mâna să arate prea mică, ori degetele prea groase.

Simplitatea și naturalețea continuă să trend și în anul 2021. O unghie nici prea lungă, nici prea scurtă pare o alegere sigură.

Care sunt culorile anului

Au fost stabilite și culorile anului 2021. Acestea sunt: neutrul Ultimate Gray și Illuminating, adică o variantă vibrantă de galben.

Potrivit specialiștilor Pantone, cele două culori au fost alese pentru că formează o combinație care reprezintă optimismul și speranța. Culorile din viața noastră au, totodată, puterea de a ne reda gândirea pozitivă.

Anul 2020 a avut aleasă drept culoare reprezentativă albastrul clasic.

Ce formă a unghiilor este la modă

Există 12 forme de unghii, cele mai populare din întreaga lume. Dintre acestea, cele care continuă să fie la modă și în anul 2021 sunt: rotundă, pătrată, ascuțită, pătrată cu colțuri rotunjite.

Forma rotundă: Este cea mai cunoscută și dorită în rândul doamnelor și domnișoarelor. Se consideră că această formă a unghiei conferă un aer curat și decent. Ea însă este recomandată în rândul celor cu degete groase și scurte, pentru a crea efectul de alungire. De asemenea, se pretează cel mai bine la gelul de unghii de culoare închisă.

Forma patrată: Este la concurență cu cea rotundă, fiind considerată un tip clasic de manichiură. Oferă eleganță și rafinament, însă este recomandată femeilor cu degete lungi și subțiri. Dacă degetele sunt foarte lungi, unghiile ar trebui răiate scurt, pentru a oferi echilibru.

Forma ascuțită: Este recomandată doar pentru persoanele cu degete scurte. În caz contrat, ar fi bine să ne ferim de ele, dacă nu vrem ca manichiura să capete un aer vulgar. Forma nu este nici una foarte practică. O unghie extrem de ascuțită la vârf ne poate îngreuna multe dintre activitățile noastre zilnice.

Forma pătrată cu colțuri rotunjite: Este foram cea mai practică, iar femeile care optează pentru ea pot experimenta o mulțime de modele. Nu sunt nici predispuse la rupere. Se poate alege atât o formă lungă, cât și una scurtă, după preferințe.

Aceasta forma este perfecta pentru femei practica si dinamica, careia ii place sa teste tot felul de modele pe unghii. Aceasta forma este gandita pentru a experimenta o multime de modele si desene si, mai mult decat atat, nu sunt predispuse la rupere. Forma de unghie patrata cu marginile rotundite pote fi purtata pe diverse lungimi, in functie de preferintele si stilul de viata al fiecarei femei.

Modele de manichiură simplă pentru 2021

Manichiura simplă este cea pe care o putem realiza și singure, acasă, simplu și rapid. Durează doar 10 minute, timp în care ne aplicăm oja pe ungii, așteptăm să se usuce și...gata! Ne bucurăm de unghii frumoase. Odată ce ne-am hotărât asupra formei care ni se potrivește, urmează culoarea.

Am spus deja că tendința anului 2021 este o culoare de galben vibrant. Așadar, puteți opta pentru nuanțe de apus și culori strălucitoare. Este timpul să ieșiți din tipare, să gândiți îndrăzneț și să străluciți precum razele de soare. Puteți încerca nuanțe de portocaliu sau roz.

Desigur, există și opțiuni pentru femeile mai puțin îndrăznețe.Nuanțele nude si cele pastelate rămân la modă. Rafinamentul unei astfel de manichiuri este potrivit atât unui look festiv, cât și unei ținute de zi cu zi.

Culorile pastelate prognozate a fi de impact în 2021 sunt liliacul și menta: nuanțe frumoase, care sunt puțin mai „nervoase” și mai reci decât tradiționalul roz.

Modele de manichiură permanentă pentru 2021

Deja am stabilit că puteți avea unghii frumoase și la modă, cât cu ajutorul unei oje simple, cât și dacă vă doriți unele care să reziste și anume: unghii cu gel. O astfel de manichiură durează o lună, sau poate chiar mai mult. Așadar, unghiile cu gel, sau oja semi-permanentă, aplicată în saloanele de înfrumusețare, vă va oferi acele unghii perfecte și elegante pentru o lungă perioadă de timp.

Atenție doamne și domnișoare!

Nail artistii spun că nu mai sunt la modă texturile complexe, pictura și sculptura voluminoasă a unghiei. Anul acesta se poartă simplitatea, așadar, un design minimalist este alegerea ideală.

La modă sunt și nuanțele închise: maro sau negru. Potrivitrea nuanței pantofilor cu cea a unghilor este un nou trend al anului 2021. Tonurile de maro și negru adânc arată izbitor de frumos, indiferent de tonul pielii, mai ales dacă au un finisaj cu strălucire ridicată.

Modele de unghii scurte care se poartă

Și dacă tot am spus de design-ul minimalist, acesta este foarte potrivit pentru unghiile scurte. Puteți opta pentru nuanțele de mai sus și un design simplu. Spre exemplu câteva linii trasate. Dacă doriți o apariție cât se poate de îndrăzneață, încercați să aplicați diferite nuanțe pe fiecare unghie în parte.

În cazul unghiilor scurte, o astfel de alegere va oferi un look tineresc și jucăuș.

Modele de unghii lungi care se poartă în 2021

Atât pentru unghiile lungi, cât și cele scurte, experții internaționali recomandă manichiur a de inspirație japoneză. Aceasta presupune întreținere redusă și elegantă. Veți avea unghiile strălucitoare, impecabile și foarte ușor colorate.

Manichiura japoneză constă în mai mulți pași pentru o detoxifiere completă a unghiilor. Începeprin șlefuirea unghiilor pentru a crește circulația (unghiile ar trebui să dezvolte o nuanță roz frumoasă, aproape ca o fard de obraz) și finalizarea prin aplicarea unui tratament care îmbunătățește starea unghiilor și strălucirea lor naturală.

Unghiile lungi sunt, totodată, potrivite pentru a avea modele mai elaborate. După cum am spus, anul acesta nu se mai poartă unghiile încărcate, însă puteți alege să le decorați cu flori delicate si mici si frunze acrilice, lanțuri mici și piercing-uri, mărgele și fire subțiri. Cu siguranță acestea vor crea un efect special.

CITEȘTE ȘI: Cele mai bune uleiuri naturale pentru păr. Te ajută să îți salvezi părul uscat sau deteriorat de produsele cosmetice

În articolul
Modele de manichiură care se poartă în 2021
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Tzancă Uraganu, în doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu să te odihnească, copil frumos și bun” / FOTO
Showbiz intern • la 22:21
Tzancă Uraganu, în doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu să te odihnească, copil frumos și bun” / FOTO
  • Nepotul lui Tzancă Uraganu a murit
  • Momente grele pentru familia manelistului
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a avut o criză de nervi! Ce l-a scos din minți pe jurat: „Bucătarii lui pește” / VIDEO
Emisiuni TV • la 21:55
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a avut o criză de nervi! Ce l-a scos din minți pe jurat: „Bucătarii lui pește” / VIDEO
  • Chef Orlando Zaharia a avut o criză de nervi
  • De ce s-a enervat juratul
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce trebuie să gătească echipele. Ruleta Ingredientelor a decis: „Spate de vierme, gât de vrăbioară...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 21:26
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce trebuie să gătească echipele. Ruleta Ingredientelor a decis: „Spate de vierme, gât de vrăbioară...” / VIDEO
  • Ruleta Ingredientelor la Chefi la cuțite
  • Ce trebuie să gătească echipele
Florin Piersic a fost operat de urgență! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul unui spectacol
Stiri interne • la 20:59
Florin Piersic a fost operat de urgență! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul unui spectacol
  • Florin Piersic, de la spectacol, direct pe masa de operație
  • Marelui actor i s-a făcut rău când se afla pe scenă
O femeie a murit, după ce s-a înecat cu cartofi prăjiți. Tragedia a avut loc într-un restaurant din Sibiu. Organele ei vor fi donate
Stiri interne • la 20:49
O femeie a murit, după ce s-a înecat cu cartofi prăjiți. Tragedia a avut loc într-un restaurant din Sibiu. Organele ei vor fi donate
  • O femeie a murit, după ce s-a înecat cu cartofi prăjiți, în Sibiu
  • Maria nu a putut fi salvată
Incendiu puternic în Sectorul 1 al Capitalei! Pompierii au intervenit de urgență / VIDEO
Stiri interne • la 20:20
Incendiu puternic în Sectorul 1 al Capitalei! Pompierii au intervenit de urgență / VIDEO
  • Incendiu în București
  • Pompierii au intervenit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
recomandare pe observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Schimbare majoră pentru șoferii cu permis categoria B! Klaus Iohannis a semnat decretul
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră pentru șoferii cu permis categoria B! Klaus Iohannis a semnat decretul
Horoscop 30 aprilie 2024. Balanțele fac un pas important în relația de cuplu, Scorpionii au noroc la bani
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 aprilie 2024. Balanțele fac un pas important în relația de cuplu, Scorpionii au noroc la bani
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
recomandare pe antena3.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru românii care primesc pensii și salarii
recomandare pe dailybusiness.ro
Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru românii care primesc pensii și salarii
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
recomandare pe dailybusiness.ro
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
recomandare pe Jurnalul.ro
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț
recomandare pe a1.ro
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț
Close