Locul unde poți depozita ouăle pentru a rezista mai mult timp. Nu este vorba despre frigider
Publicat pe 06.11.2023 la 18:59 Actualizat pe 06.11.2023 la 18:59
Multe gospodine se întreabă care este locul în care pot depozita ouăle pentru ca acestea să reziste mai mult timp. Ei bine, specialiștii au venit cu răspunsul. Iată locul unde trebuie ţinute ouăle pentru a rezista mai mult!
- Unde trebuie ţinute ouăle pentru a rezista mai mult
- Trucul dezvăluit de un doctor veterinar
Când vorbim despre locul de depozitare al ouălelor părerile au fost dintotdeauna împărțite. În timp ce unele voci susțin că trebuie puse la temperaturi scăzute, alții cred cu tărie că trebuie menținute la temperatura camerei. Așadar, un medic veterinar a explicat care este cea mai bună variantă, în opinia sa.
Unde trebuie ţinute ouăle pentru a rezista mai mult
De curând, un expert a intervenit în comentariile pe tema privind depozitarea oualelor. Mai exact, acesta a explicat ce trebuie să facă fiecare gospodină, dacă vrea ca ouăle să reziste mai mult.
În acest fel, în funcție de zona în care locuiești, obiceiul de depozitare a ouălor poate fi diferit. Mai exact, în Statele Unite ale Americii, majoritatea păstrează ouăle în frigider, în timp ce în Marea Britanie, cel mai probabil le vei vedea așezate frumos pe blatul din bucătărie sau într-un vas de bucătărie, pe masă de lucru.
Recomandarea unui medic veterinar
Mai exact, specialistul în medicină veterinară nu a vorbit despre modul de depozitare perfect al ouălor, ci a făcut o recomandare pentru gospodinele care vor să se bucure de aceste alimente pentru o perioadă cât mai lungă de timp.
„Nu este obligatoriu să ții ouăle la frigider, dar dacă vrei să reziste mai mult timp, ar trebui să o faci.”, a spus medicul veterinar englez Bolueso, într-un material video încărcat pe internet.
Mai mult decât atât, medicul veterinar Bolueso a explicat că nu trebuie să păstrezi ouăle la frigider neapărat.
Totodată, în urma experienței lui profesionale cu inspectorii în alimentație însă, a ajuns la concluzia că cele depozitate la temperaturi reduse rezistă cel mai mult timp în variantă comestibilă.
Tot specialistul mai precizează faptul că variația de temperatură poate să conducă la formarea condensului și în cazul ouălor. Asta se întâmplă când sunt luate de la rece și lăsate la cald. Acesta este și motivul pentru care angajații multor supermarketuri nu țin aceste produse în frigidere.
CITEȘTE ȘI: Unde se țin ouăle în frigider, de fapt. Secretul să le păstrezi proaspete cât mai mult timp