Rețetă de ciocolată albă de casă cu stafide. Gustul acestui desert îți va aduce aminte de copilărie
Publicat pe 17.07.2023 la 21:28 Actualizat pe 17.07.2023 la 21:28
Vrei să-ți amintești de copilărie preparând ceva delicios și sănătos, însă nu ai idee ce? Ei bine, nu-ți face griji sau probleme, deoarece noi venim cu soluția și îți prezentăm cea mai delicioasă și simplă rețetă pentru ciocolata albă de casă cu stafide. Gustul acestui desert îți va aduce aminte de copilărie cu siguranță. Ar trebui să pregătești acest desert gustos și copiilor tăi. Această rețetă îți va încânta papilele gustative, astfel că ar trebui să o încerci măcar o dată, în cazul în care nu ai mâncat până acum un astfel de desert. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru acest preparat, dar și care este modul de preparare!
- Rețetă de ciocolată albă de casă cu stafide
- De ce ingrediente ai nevoie
- Care este modul de preparare
Rețeta de ciocolată albă de casă cu stafide este extrem de ușor de pregătit, iar gustul ei îți va aduce aminte de frumoasa copilărie pe care ai avut-o. Nu ai nevoie de multe ingrediente pentru a pregăti acest desert. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să te bucuri de o rețetă care îți va încânta papilele gustative! Te asigurăm că vei adora acest desert delicios.
Rețetă de ciocolată albă de casă cu stafide
Ciocolata albă de casă cu stafide este desertul care te va ajuta să te răcorești în zilele toride de vară, deoarece trebuie ținut la frigider. Tu ai încercat până acum acest preparat delicios? Dacă nu, atunci este momentul perfect să o faci!
Ingrediente:
-500 gr de ciocolată albă
-280 gr de lapte condensat
-100 gr de stafide
-perluțe sau bombonele de decor
Mod de preparare:
Se pune ciocolata albă într-un bol și se topește în cuptorul cu microunde sau pe bain marie. Peste ea se adaugă laptele condensat și se omogenizează totul foarte bine. Se adaugă stafidele și se mai amestecă puțin.
Într-o tavă de 17/27 se toarnă compoziția, apoi se întinde cu mâna udă în apă rece. Se pun perluțele sau bomboanele de decor peste compoziția de ciocolată. Se dă tava la congelator pentru aproximativ o oră, după care se porționează. Ciocolata de casă este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de înghețată fără zahăr. Desertul care te va ajuta să te răcorești