Homepage » Horoscop » Dieta ideală în funcţie de zodie! Ce să mănânci ca să fii sănătos şi să arăţi bine

Dieta ideală în funcţie de zodie! Ce să mănânci ca să fii sănătos şi să arăţi bine

Publicat pe 27.10.2014 la 13:59 Actualizat pe 27.10.2014 la 14:28

Una dintre dorinţele cele mai mari ale femeilor este să mănânce ce vor, cât vor şi la ce ora vor ele fără să se îngraşe. Unele femei se află în această situaţie, dar altele nu sunt la fel de norocoase. A-ţi menţine silueta sau a scapă de kilogramele nedorite este un proces extrem de greoi. Cu siguranţă nu ne-am gândit că astrele ar putea avea vreo legătură cu greutatea noastră. Dar, surprinzător, stelele au o influenţă asupra greutăţii corporale.

Una dintre dorinţele cele mai mari ale femeilor este să mănânce ce vor, cât vor şi la ce ora vor ele fără să se îngraşe. Unele femei se află în această situaţie, dar altele nu sunt la fel de norocoase. A-ţi menţine silueta sau a scăpa de kilogramele nedorite este un proces extrem de greoi. Cu siguranţă nu ne-am gândit că astrele ar putea avea vreo legătură cu greutatea noastră. Dar, surprinzător, stelele au o influenţă asupra greutăţii corporale.

În cazul în care nu ai putut ţine până la bun sfârşit o dietă aceste sfaturi, în funcţie de zodie, nu o să-ţi strice.

Berbec

Cei născuţi în zodia Berbec sunt firi încăpăţânate, dar pasionale. Au tendinţa de a alege rapid o dietă, dar nu la fel de rapid o şi respectă pe termen lung.

Cel mai bun sfat pentru ei este să ţină o dietă pe termen scurt, care să conţină alimente din categoria produselor lactate, cereale integrale, peşte slab şi diverse fructe de mare. În schimb, consumul de carne trebuie redus. În cazul în care, totuşi, nu rezistaţi fără acest aliment, carnea se poate consuma doar fiartă sau înnăbuşită. Nativii din zodia Berbec suferă, deseori, de afecţiuni asociate cu dezechilibre hormonale, provocate, îndeosebi, de funcţionarea incorectă a glandei tiroide.

Taur

Cei din zodia Taur sunt consideraţi cei mai leneşi. Niciun semn zodiacal nu este mai sedentar decât Taurul, iar acest lucru îi afectează silueta. Dieta recomandată pentru această zodie constă în consumul de cât mai puţină pâine, dulciuri şi grăsimi, dar cel mai important este să facă mult SPORT. De asemenea, dieta bazată pe castraveţi, ridichi, morcovi, spanac, mazăre, conopidă, dovlecei este indicată pentru aceştia. Dar dacă nu poate renunţa la carne, poate alege cărnuri mai slabe, cum ar fi cea de iepure sau vânat. În ceea ce priveşte consumul de băuturi permise, acestea sunt: vinul roşu de masă, sucurile naturale de fructe şi legume, iar la cele interzise se numără: berea şi băuturile carbogazoase.

Gemeni

Dacă despre nativii Taur se spune ca sunt cei mai sedentari din zodiac, de această dată, gemenii sunt caracterizaţi de stări de agitaţie duse până la nelinişte interioară. Acest lucru este pe deoparte şi benefic pentru ei, deoarece reuşesc să ardă caloriile imediat. Recomandările pentru această zodie sunt dietele echilibrate, consumul de cafea în cantităţi mici sau înlocuirea cu ceaiul verde şi exclusă mâncarea fast-food. Este indicat să se introducă în dieta zilnică peştele, produsele lactate, mierea, fructele de mare, dar şi legumele. Majoritatea femeilor din zodia Gemeni au siluete suple care nu le dă bătăi de cap.

Rac

Despre Raci se spune că ei mănâncă când nu trebuie şi ce nu trebuie, în cantităţi total neindicate atunci când nu au o stare de spirit prea bună. Ei sunt predispuşi la boli precum gastrita sau ulcerul. Astfel că, la baza alimentaţiei zilnice trebuie să se afle alimente uşoare şi rapid asimilabile. Racii nu trebuie să consume conserve, afumături, cărnuri grase sau produse de patiserie. De asemenea, nu este indicat consumul de bere. De preferat, să consume fructe, precum: struguri, lămâie, pepene verde, dar şi legume: varză, castraveţi, dovleac, cartofi, gulie. Din alimentaţie nu poate lipsi peştele, de exemplu, racii pot consumă crabi.

Leu

Leii sunt cei mai norocoşi nativi din zodiac. Aceştia au o sănătate de fier, în tinereţe, metabolismul îi ajută să fie activi în viată de zi cu zi. Dar acest lucru nu trebuie să profite de acest lucru, aşa că şi ei trebuie să ţină cont de o alimentaţie sănătoasă, precum carnea de vită, carnea de miel, pui de ţară, ficat, legumele şi fructele proaspete, salată verde, iaurtul natural, dar nici sportul nu strică . Recomandarea pentru Lei este să consume alimente bogate în fier, dar şi multe fructe, precum: ananas, portocale, lămâi.

Fecioara

Fecioarele trebuie să aleagă o dietă vegetariană, dar trebuie să ţină cont şi de alegerea unui program de fitness focusat pe propriul corp, nu un program general. Fecioarelor le este interzis orice experiement în ceea ce priveşte dieta, precum înfometarea, curele drastice sau pastile de slăbit. Recomandarile pentru fFcioare sunt: să mănânce des, dar niciodată să nu manance astfel încât să nu se mai ridice de la masă, iar ca alimente sunt indicate orezul, piureul de dovleac, salatele, fructe.

Balanţă

Şi Balanţele, la fel ca şi Berbecii, nu se pot ţine de o dietă până la bun sfârşit. De aceea, au nevoie de cineva care să-i motiveze. Despre o dietă bine stabilită nu poate fi vorba, fiecare trebuie să îşi aleagă ceva moderat, fără sacrificii prea mari şi să opteze pentru ceva mişcare, cum ar fi, dansul sau gimnastica. Alimentele indicate ar fi peştele, carnea (de toate tipurile), verdeţuri, legume fierte sau gătite la abur şi sucuri proaspete.

Scorpion

Despre Scorpioni se spune că stau foarte bine la capitolul sănătate, dar aceasta este bine să fie menţinută de o alimentaţie sănătoasă. Aşa că, trebuie să uite, cu desăvârşire, de existenţa mâncării de la fast-food, prăjeli, mâncăruri piperate, sărate sau acre. Este bine să consume cereale integrale preparate în diferite moduri, fructe, legume, dar şi carne.

Săgetător

Săgetătorii sunt predispuşi la stări de stres, nervozitate sau depresii. Astfel că, indicate pentru ei sunt ouăle fierte, legumele gătite la abur, orezul integral, murele. Tot ei trebuie să ţină cont de următoarele recomandări: să mănânce la ore fixe, micul dejun nu trebuie să lipsească, seară se mănâncă o salată sau un pahar de chefir, iar vinurile sunt recomandate în cantităţi moderate.

Capricorn


Capricornii sunt perfecţionişti, ambiţioşi şi ceea ce contează foarte mult în ziua de astăzi, calmi. Carnea slabă, legumele şi lactatele degresate trebuie să facă parte din dietă lor. Evitaţi ciocolată şi zahărul rafinat, în schimb puteţi alege mierea sau piersicile. La băuturile alcoolice nu există nicio interdicţie, dar, totuşi, nu trebuie să profitaţi de acest lucru şi să exageraţi cu tăriile.

Vărsător


Voinţa pe care o au Vărsătorii ajută la tot ceea ce şi-au propus să facă aceştia. Chiar dacă uneori tentaţia este mare, iar ei mai încalcă regulile dietei, vărsătorii reuşesc să ducă la bun sfârşit dieta. Planificarea unei diete şi a unui program de fitness este un lucru uşor pentru ei deoarece sunt firi calme şi raţionale. Alimentele indicate pentru ei sunt legumele, brânza, iaurturile, fulgii de cereale integrale, ciocolată neagră, fructele oleaginoase (nuci, alune, caju), uleiurile extravirgine, peştele şi fructele de mare.

Peşti

Peştii sunt firi sensibile şi nu se pot lăuda cu o sănătate prea bună, de aceea se îmbolnăvesc destul de repede, în special răcesc foarte repede. Alimentaţia lor trebuie să fie bazată pe alimente care conţin suficiente vitamine, nutrienţi esenţiali, minerale, etc. De asmenea, din alimentaţia lor, nu trebuie să lipsească ficatul, fructele de mare, verdeţuri, sucuri proaspăt stoarse, cereale, dar consumul de carne să fie cât mai scăzut. Alcoolul şi fumatul trebuie evitate cu desăvârşire. Consumul de băuturi alcoolice nu este interzis, dar vinul alb nu trebuie amestecat cu cel roşu. Peştii trebuie să evite dulciurile şi prăjelile, pe cât posibil.

Peştele proaspăt, legumele bogate în fibre şi fructele exotice sunt cele trei coordonate ale celei mai potrivite diete pentru un Peşte.


Toate aceste recomandări sunt generale, iar o dietă benefică nu poate fi lipsită de ceva mişcare pentru a ajuta corpul la arderea caloriilor într-un mod mai rapid.

Citeşte şi: Foc şi apa? Compatibilitatea în relaţia de cuplu în funcţie de elementele care vă guvernează zodiile

Toate combinaţiile dezastruoase între zodii! Dacă vrei să-ţi meargă bine, niciodată nu te cupla cu ei!

În articolul
Nu ai putut să ţii nicio dietă până acum? Iată recomandările astrelor pentru fiecare zodie
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Andra Volos și Lele au plecat în Dubai. Imagini din vacanța de lux. Cât de fericiți sunt cei doi / FOTO
Showbiz intern • la 22:58
Andra Volos și Lele au plecat în Dubai. Imagini din vacanța de lux. Cât de fericiți sunt cei doi / FOTO
  • Andra Volos și Lele au plecat în Dubai
  • Imagini din vacanța de lux
  • Cât de fericiți sunt cei doi
Test IQ iluzie optică! Ești o persoană atentă dacă poți identifica pensula din imagine în 8 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • la 22:53
Test IQ iluzie optică! Ești o persoană atentă dacă poți identifica pensula din imagine în 8 secunde / FOTO
  • Ești o persoană atentă dacă poți identifica pensula din imagine
  • Ai la dispoziție 8 secunde
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Două amulete folosite în timpul probei culinare. S-au produs schimbări drastice: „Am chef să creez haos” / VIDEO
Emisiuni TV • la 22:49
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Două amulete folosite în timpul probei culinare. S-au produs schimbări drastice: „Am chef să creez haos” / VIDEO
  • Două amulete folosite în timpul probei culinare
  • S-au produs schimbări drastice
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner și Ștefan Popescu, replici acide înainte de al treilea battle. Ce probă au avut echipele: „Nu e ușor” / VIDEO
Emisiuni TV • la 22:04
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner și Ștefan Popescu, replici acide înainte de al treilea battle. Ce probă au avut echipele: „Nu e ușor” / VIDEO
  • Alexandru Sautner și Ștefan Popescu, replici acide înainte de al treilea bettle
  • Ce probă au avut cele trei echipe
Soția lui Gabi Stângău, replică pentru soacra ei, după ce a dat de înțeles că l-a uitat pe violonist? „Semănați...”. Gestul făcut de Diana Berințan, la mormântul lui / FOTO
Showbiz intern • la 21:36
Soția lui Gabi Stângău, replică pentru soacra ei, după ce a dat de înțeles că l-a uitat pe violonist? „Semănați...”. Gestul făcut de Diana Berințan, la mormântul lui / FOTO
  • Soția lui Gabi Stângău, replică pentru soacra ei, după ce a dat de înțeles că l-a uitat pe violonist?
  • Gestul făcut de Diana Berințan, la mormântul lui
Horoscop joi, 25 aprilie 2024: Săgetătorii au deschidere către noi orizonturi
Horoscop zilnic • la 21:25
Horoscop joi, 25 aprilie 2024: Săgetătorii au deschidere către noi orizonturi
  • Horoscopul zilei de joi, 25 aprilie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
recomandare pe observatornews.ro
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
recomandare pe antena3.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
recomandare pe antena3.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
recomandare pe dailybusiness.ro
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close