Homepage » Horoscop » Dieta ideală în funcţie de zodie! Ce să mănânci ca să fii sănătos şi să arăţi bine

Dieta ideală în funcţie de zodie! Ce să mănânci ca să fii sănătos şi să arăţi bine

Publicat pe 27.10.2014 la 13:59 Actualizat pe 27.10.2014 la 14:28

Una dintre dorinţele cele mai mari ale femeilor este să mănânce ce vor, cât vor şi la ce ora vor ele fără să se îngraşe. Unele femei se află în această situaţie, dar altele nu sunt la fel de norocoase. A-ţi menţine silueta sau a scapă de kilogramele nedorite este un proces extrem de greoi. Cu siguranţă nu ne-am gândit că astrele ar putea avea vreo legătură cu greutatea noastră. Dar, surprinzător, stelele au o influenţă asupra greutăţii corporale.

Una dintre dorinţele cele mai mari ale femeilor este să mănânce ce vor, cât vor şi la ce ora vor ele fără să se îngraşe. Unele femei se află în această situaţie, dar altele nu sunt la fel de norocoase. A-ţi menţine silueta sau a scăpa de kilogramele nedorite este un proces extrem de greoi. Cu siguranţă nu ne-am gândit că astrele ar putea avea vreo legătură cu greutatea noastră. Dar, surprinzător, stelele au o influenţă asupra greutăţii corporale.

În cazul în care nu ai putut ţine până la bun sfârşit o dietă aceste sfaturi, în funcţie de zodie, nu o să-ţi strice.

Berbec

Cei născuţi în zodia Berbec sunt firi încăpăţânate, dar pasionale. Au tendinţa de a alege rapid o dietă, dar nu la fel de rapid o şi respectă pe termen lung.

Cel mai bun sfat pentru ei este să ţină o dietă pe termen scurt, care să conţină alimente din categoria produselor lactate, cereale integrale, peşte slab şi diverse fructe de mare. În schimb, consumul de carne trebuie redus. În cazul în care, totuşi, nu rezistaţi fără acest aliment, carnea se poate consuma doar fiartă sau înnăbuşită. Nativii din zodia Berbec suferă, deseori, de afecţiuni asociate cu dezechilibre hormonale, provocate, îndeosebi, de funcţionarea incorectă a glandei tiroide.

Taur

Cei din zodia Taur sunt consideraţi cei mai leneşi. Niciun semn zodiacal nu este mai sedentar decât Taurul, iar acest lucru îi afectează silueta. Dieta recomandată pentru această zodie constă în consumul de cât mai puţină pâine, dulciuri şi grăsimi, dar cel mai important este să facă mult SPORT. De asemenea, dieta bazată pe castraveţi, ridichi, morcovi, spanac, mazăre, conopidă, dovlecei este indicată pentru aceştia. Dar dacă nu poate renunţa la carne, poate alege cărnuri mai slabe, cum ar fi cea de iepure sau vânat. În ceea ce priveşte consumul de băuturi permise, acestea sunt: vinul roşu de masă, sucurile naturale de fructe şi legume, iar la cele interzise se numără: berea şi băuturile carbogazoase.

Gemeni

Dacă despre nativii Taur se spune ca sunt cei mai sedentari din zodiac, de această dată, gemenii sunt caracterizaţi de stări de agitaţie duse până la nelinişte interioară. Acest lucru este pe deoparte şi benefic pentru ei, deoarece reuşesc să ardă caloriile imediat. Recomandările pentru această zodie sunt dietele echilibrate, consumul de cafea în cantităţi mici sau înlocuirea cu ceaiul verde şi exclusă mâncarea fast-food. Este indicat să se introducă în dieta zilnică peştele, produsele lactate, mierea, fructele de mare, dar şi legumele. Majoritatea femeilor din zodia Gemeni au siluete suple care nu le dă bătăi de cap.

Rac

Despre Raci se spune că ei mănâncă când nu trebuie şi ce nu trebuie, în cantităţi total neindicate atunci când nu au o stare de spirit prea bună. Ei sunt predispuşi la boli precum gastrita sau ulcerul. Astfel că, la baza alimentaţiei zilnice trebuie să se afle alimente uşoare şi rapid asimilabile. Racii nu trebuie să consume conserve, afumături, cărnuri grase sau produse de patiserie. De asemenea, nu este indicat consumul de bere. De preferat, să consume fructe, precum: struguri, lămâie, pepene verde, dar şi legume: varză, castraveţi, dovleac, cartofi, gulie. Din alimentaţie nu poate lipsi peştele, de exemplu, racii pot consumă crabi.

Leu

Leii sunt cei mai norocoşi nativi din zodiac. Aceştia au o sănătate de fier, în tinereţe, metabolismul îi ajută să fie activi în viată de zi cu zi. Dar acest lucru nu trebuie să profite de acest lucru, aşa că şi ei trebuie să ţină cont de o alimentaţie sănătoasă, precum carnea de vită, carnea de miel, pui de ţară, ficat, legumele şi fructele proaspete, salată verde, iaurtul natural, dar nici sportul nu strică . Recomandarea pentru Lei este să consume alimente bogate în fier, dar şi multe fructe, precum: ananas, portocale, lămâi.

Fecioara

Fecioarele trebuie să aleagă o dietă vegetariană, dar trebuie să ţină cont şi de alegerea unui program de fitness focusat pe propriul corp, nu un program general. Fecioarelor le este interzis orice experiement în ceea ce priveşte dieta, precum înfometarea, curele drastice sau pastile de slăbit. Recomandarile pentru fFcioare sunt: să mănânce des, dar niciodată să nu manance astfel încât să nu se mai ridice de la masă, iar ca alimente sunt indicate orezul, piureul de dovleac, salatele, fructe.

Balanţă

Şi Balanţele, la fel ca şi Berbecii, nu se pot ţine de o dietă până la bun sfârşit. De aceea, au nevoie de cineva care să-i motiveze. Despre o dietă bine stabilită nu poate fi vorba, fiecare trebuie să îşi aleagă ceva moderat, fără sacrificii prea mari şi să opteze pentru ceva mişcare, cum ar fi, dansul sau gimnastica. Alimentele indicate ar fi peştele, carnea (de toate tipurile), verdeţuri, legume fierte sau gătite la abur şi sucuri proaspete.

Scorpion

Despre Scorpioni se spune că stau foarte bine la capitolul sănătate, dar aceasta este bine să fie menţinută de o alimentaţie sănătoasă. Aşa că, trebuie să uite, cu desăvârşire, de existenţa mâncării de la fast-food, prăjeli, mâncăruri piperate, sărate sau acre. Este bine să consume cereale integrale preparate în diferite moduri, fructe, legume, dar şi carne.

Săgetător

Săgetătorii sunt predispuşi la stări de stres, nervozitate sau depresii. Astfel că, indicate pentru ei sunt ouăle fierte, legumele gătite la abur, orezul integral, murele. Tot ei trebuie să ţină cont de următoarele recomandări: să mănânce la ore fixe, micul dejun nu trebuie să lipsească, seară se mănâncă o salată sau un pahar de chefir, iar vinurile sunt recomandate în cantităţi moderate.

Capricorn


Capricornii sunt perfecţionişti, ambiţioşi şi ceea ce contează foarte mult în ziua de astăzi, calmi. Carnea slabă, legumele şi lactatele degresate trebuie să facă parte din dietă lor. Evitaţi ciocolată şi zahărul rafinat, în schimb puteţi alege mierea sau piersicile. La băuturile alcoolice nu există nicio interdicţie, dar, totuşi, nu trebuie să profitaţi de acest lucru şi să exageraţi cu tăriile.

Vărsător


Voinţa pe care o au Vărsătorii ajută la tot ceea ce şi-au propus să facă aceştia. Chiar dacă uneori tentaţia este mare, iar ei mai încalcă regulile dietei, vărsătorii reuşesc să ducă la bun sfârşit dieta. Planificarea unei diete şi a unui program de fitness este un lucru uşor pentru ei deoarece sunt firi calme şi raţionale. Alimentele indicate pentru ei sunt legumele, brânza, iaurturile, fulgii de cereale integrale, ciocolată neagră, fructele oleaginoase (nuci, alune, caju), uleiurile extravirgine, peştele şi fructele de mare.

Peşti

Peştii sunt firi sensibile şi nu se pot lăuda cu o sănătate prea bună, de aceea se îmbolnăvesc destul de repede, în special răcesc foarte repede. Alimentaţia lor trebuie să fie bazată pe alimente care conţin suficiente vitamine, nutrienţi esenţiali, minerale, etc. De asmenea, din alimentaţia lor, nu trebuie să lipsească ficatul, fructele de mare, verdeţuri, sucuri proaspăt stoarse, cereale, dar consumul de carne să fie cât mai scăzut. Alcoolul şi fumatul trebuie evitate cu desăvârşire. Consumul de băuturi alcoolice nu este interzis, dar vinul alb nu trebuie amestecat cu cel roşu. Peştii trebuie să evite dulciurile şi prăjelile, pe cât posibil.

Peştele proaspăt, legumele bogate în fibre şi fructele exotice sunt cele trei coordonate ale celei mai potrivite diete pentru un Peşte.


Toate aceste recomandări sunt generale, iar o dietă benefică nu poate fi lipsită de ceva mişcare pentru a ajuta corpul la arderea caloriilor într-un mod mai rapid.

Citeşte şi: Foc şi apa? Compatibilitatea în relaţia de cuplu în funcţie de elementele care vă guvernează zodiile

Toate combinaţiile dezastruoase între zodii! Dacă vrei să-ţi meargă bine, niciodată nu te cupla cu ei!

În articolul
Nu ai putut să ţii nicio dietă până acum? Iată recomandările astrelor pentru fiecare zodie
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Caz șocant în Spania! Un român în vârstă de 19 ani a fost înjunghiat mortal, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani
Stiri internationale • la 13:35
Caz șocant în Spania! Un român în vârstă de 19 ani a fost înjunghiat mortal, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani
  • Un tânăr român în vârstă de 19 ani a fost înjunghiat mortal de un alt tânăr de 16 ani
  • Agresorul a fost arestat
Orașul din România unde funcționează prima seră-supermarket din țară. Clienții sunt fascinați: ”Vii și îți iei ...”
Stiri interne • la 13:16
Orașul din România unde funcționează prima seră-supermarket din țară. Clienții sunt fascinați: ”Vii și îți iei ...”
  • Orașul din România în care s-a inaugurat prima seră-supermarket din țară
  • Clienții sunt fascinați
Un român a răpit un copil, în Irlanda. Bărbatul a fost prins și snopit în bătaie
Stiri internationale • la 12:25
Un român a răpit un copil, în Irlanda. Bărbatul a fost prins și snopit în bătaie
  • Un român din Irlanda a încercat să fure un copil din cărucior
  • Bărbatul a fost prins și snopit în bătaie
Semnele zodiacale care vor avea parte de mult noroc în dragoste în luna mai. Unii nativi se gândesc la căsătorie
Horoscop • la 12:05
Semnele zodiacale care vor avea parte de mult noroc în dragoste în luna mai. Unii nativi se gândesc la căsătorie
  • Luna mai 2024 aduce mult noroc în dragoste pentru unii nativi
  • Semnele zodiacale care vor avea parte de mult noroc în iubire în perioada următoare
  • Unii nativi se gândesc la căsătorie
Cine sunt românii care pot primi sume de până la 3.000 de lei de la primării. Care sunt condițiile pentru a intra în posesia banilor
Stiri interne • la 11:53
Cine sunt românii care pot primi sume de până la 3.000 de lei de la primării. Care sunt condițiile pentru a intra în posesia banilor
  • Românii pot primi bani de la primării
  • Sumele acordate pot ajunge chiar și la 3 000 de lei
  • Care sunt condițiile pentru a intra în posesia banilor
Ce mesaj a transmis Patriarhul Daniel în Pastorala de Paşte, pentru credincioși: "Vindecările pe care Domnul Iisus Hristos le săvârşeşte..." 
Stiri interne • la 11:26
Ce mesaj a transmis Patriarhul Daniel în Pastorala de Paşte, pentru credincioși: "Vindecările pe care Domnul Iisus Hristos le săvârşeşte..." 
  • Mesajul Patriarhului Daniel pentru credincioșii din România
  • Ce a transmis în Pastorala de Paște
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol!  ''Mi se pare aberant''
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Close