Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul lunii martie 2024: Berbecii au parte de aspecte bune pe plan financiar în prima decadă

Horoscopul lunii martie 2024: Berbecii au parte de aspecte bune pe plan financiar în prima decadă

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 05.03.2024 la 08:22 Actualizat pe 05.03.2024 la 08:22

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul lunii martie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Horoscopul lunii martie 2024: Berbecii au parte de aspecte bune pe plan financiar în prima decadă

Horoscopul lunii martie 2024: Berbecii au parte de aspecte bune pe plan financiar în prima decadă

spynews.ro

  • Horoscopul lunii martie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru luna martie 2024
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Cu siguranta martie nu este cea mai usoara dintre lunile acestui an. Vor fi perioade destul de lungi cu 3 planete in semnul Pestilor, pozitie incomoda pentru nativii Berbec. Un prim efect este legat de starea lor interioara, sufleteasca: poate ca nu au motivatie, energie, apar cerinte care li se par greu de realizat, intalnesc obstacole, dificultati, intarzieri.

Cata vreme (pana pe 11 martie) Venus si Marte (guvernatorul lor) sunt in semnul Varsatorului, exista o compensatie, gasesc o rezolvare, li se intinde o mana de ajutor; bine este sa incerce sa isi rezolve probleme recente si curente pana atunci.

Pe 7 si 8 martie, sprijin, incurajari, imbolduri din partea prietenilor; pot veni sub forma unui pariu, dojeni, ceva prin care respectivii incearca sa ii mobilizeze pe nativii Berbec. 9 si 10 martie, zile mai delicate, apasatoare chiar; or fi insotite si de lipsa de energie, amintiri nu din cele mai placute; poate ca dau timpul inapoi, fac o comparatie intre ce si-au propus cu zile si saptamani inainte sau au anticipat iar acum sunt oarecum nemultumiti.

Din fericire, in prima decada a lunii, sunt aspecte bune in plan financiar: pot aparea diverse castiguri neasteptate (de fapt au legatura cu prestatii ale lor anterioare, de cine stie cand), sunt beneficiarii unor conjuncturi favorabile, incurcaturi chiar.In a doua decada poate ca isi dau seama cine le-a fost intr-adevar alaturi la momente grele si cine le-a oferit doar promisiuni, vorbe fara greutate.

O a treia decada a lunii mai buna, schimbare in ceea ce priveste energia, hotararea, capacitatea de a face fata noutatilor, provocarilor; privesc iarasi spre viitor cu optimism, incep sa isi faca planuri de actiune coerente, viabile, realiste. In aceasta luna, Berbecii trebuie sa acorde atentie prioritara sanatatii si odihnei, refacerii, linistii sufletesti, meditatiei.

Taur

Pentru nativii Taur se anunta o luna buna, cu realizari si evenimente placute, norocoase, rezolvari dupa eventuale incurcaturi. Chiar in primele zile ale lunii se pot normaliza relatii, situatii, relua legaturi de prietenie sau de colaborare. Ei, Taurii, sunt activi, implicati, cu initiativa; vor sa se faca remarcati, cunoscuti, sa se autopromoveze. Unii sunt in cautarea unui nou loc de munca; se pot trezi cu o oferta de colaborare, invitatie la un interviu de angajare.

Una peste alta, perioada norocoasa pentru ei (sigur, contribuie si faptul ca, pana spre sfarsitul lunii mai, Jupiter, marele benefic, se afla in semnul lor). ,,Una peste alta'' adica nu sunt excluse incurcaturi in relatia cu autoritatile, tensiuni cu sefi, momente delicate, jenante. Finalul conteaza, insa, iar acesta pare sa fie favorabil lor.

Ziua de 8 martie poate sa aduca o intamplare in urma careia (,,sa se umple paharul'') sa isi doreasca sa faca o schimbare importanta legata de locul de munca, de cariera, orientare profesionala.

Din 12 martie, Venus (guvernatorul lor) intra in semnul Pestilor, influenta benefica asupra lor: le aduce circumstante norocoase, sanse de promovare in ierarhie, relatii bune care le pot fi de folos, de ajutor. De asemenea, aspecte bune pentru cei care au activitate pe cont propriu, independenta.

13 si 14 martie, zile deosebite, norocoase: intalniri, mesaje, complimente, multumiri si recunostinta din partea celor carora Taurii le-au fost candva de folos. La fel de bine, poate ca au o revelatie, idei de valoare, curajul de a demara un proiect ambitios la care se gandesc de ceva (curaj intarit de sprijinul pe care cineva este gata sa li-l acorde).

20-23 martie, un moment al adevarului intr-o relatie de prietenie sau chiar sentimentala; poate ca vor vedea cat este dragoste adevarata si cat este interes.

Gemeni

Activitate din plin in aceasta luna pentru nativii Gemeni. Realizeaza ceea ce au promis, stabilit printr-un acord la sfarsitul lunii trecute. Vor sa iasa in evidenta, sa fie recunoscuti si apreciati pentru implicarea lor, rezultatele muncii si calitatea acesteia (din acest punct de vedere poate ca isi creeaza lor insilor greutati, in sensul ca sunt cei mai mari critici ai lor).

Interactiuni cu autoritatile, cu sefi, cu oameni importanti din campul lor de activitate. Pentru cei mai tineri, adolescenti, un plus de claritate fata de ceea ce isi doresc pentru viitor, atat in plan profesional, cat si social.

Legaturile pe care le realizeaza in prima decada a lunii pot avea mai tarziu drept efect o schimbare de loc de munca, promovare, trecere la un alt nivel. Oricum, sunt motivati, dornici de schimbare si progres in planul carierei, al activitatii profesionale.

A doua decada a lunii se anunta a fi destul de bogata in evenimente si chiar norocoasa pentru nativii Gemeni. Sunt dornici sa participe la intruniri, adunari, evenimente la care iau parte mare numar de persoane si care le ofera ocazia sa isi faca noi cunostinte, contacte ce pot fi utile in activitatea lor.

In ansamblu, perioada cu castiguri crescute, mai ales pentru cei cu activitate independenta sau pentru cei care sunt platiti functie de performante, cifre, obiective. Din 12 martie, odaca cu intrarea planetei Venus in semnul Pestilor, un plus consistent de sanse si posibilitati in plan profesional si social. Pe de alta parte, insa, se poate sa se vorbeasca despre ei, sa fie analizati si judecati din punct de vedere al caracterului, comportamentului social sau relational, matrimonial, atitudini nefiresti.

In a doua jumatate a lunii nu sunt excluse tensiuni cu angajatorul, cu sefii, cu persoane cu influenta; considera, poate, ca nu sunt apreciati dupa experienta, cunostintele si activitatea lor, ci doar folositi, ca nu li se ofera posibilitatea unui urcus, promovari, dezvoltari, progres,

Rac

Pentru nativii Rac, in continuare sunt aspecte amestecate in ceea ce priveste planul financiar. Pana pe 23 martie, Marte se gaseste in semnul Varsatorului si le aduce tot felul de cheltuieli si obligatii de onorat (ziua de 8 martie poate sa le stimuleze mila, atentia, generozitatea, sensibilitatea fata de probleme cu care se confrunta apropiati si chiar necunoscuti); ei se implica, sunt milosi, ofera ajutor financiar, raspund favorabil rugamintilor.

Jupiter, insa, in semnul Taurului le aduce castiguri frumoase, sanse, oportunitati, circumstante norocoase. Pot avea, insa, si atitudini filosofice sau trag concluzia ca ,,bine ca am fost de folos, ca am donat/ajutat, ca uite, am avut pe de alta parte si eu un castig neasteptat, o compensatie''. In 9 si 10 martie, interes pentru strainatate, oferte turistice; primesc, poate, invitatia sa ajunga la rude sau prieteni buni care locuiesc departe de ei; poate ca acum fac rezervare la avion, hotel, achita sejur.

Din 10 martie, interes crescut pentru activitatea profesionala, posibilitati de a isi creste popularitatea, notorietatea, bineinteles ca in timp sa se transforme intr-un castig financiar. Intalniri, negocieri, prezente la evenimente sociale si profesionale, audiente, iesiri la raport: vor sa schimbe lucruri, sa rezolve probleme.

Pare-se ca este inceputul unei perioade in care isi pot realiza un vis, se apropie de atingerea unui obiectiv major; poate chiar circumstantele ii ajuta sa obtina o promovare, un contract important, sa isi asigure viitorul pentru o lunga perioada de timp.

13, 14 martie, incasari neasteptate, sporite, un contract mai mare, obtinerea unor sume cu title de ajutor, sprijin, subventie, fonduri europene sau de alta natura (sigur, pentru cei care au facut deja demersuri).

In ansamblu, sanatate buna; din 23 martie, poate chiar starea lor emotionala se imbunatateste si se va reflecta acest lucru in tonus, energie, starea fizica.

Leu

La inceputul lunii se reduc tensiunile acumulate in saptamanile anterioare; pace, impacare, cucerire daca este cazul, dupa lamuriri, explicatii. Sfera relationala ramane, insa, importanta, si cu oarecare potential de conflicte, pana pe data de 23 martie.

Nu sunt excluse incidente, gelozii, incurcaturi care complica relatia dintre soti, asociati, prieteni, oameni cu care interactioneaza frecvent (ziua de 8 martie este o sarbatoare, insa contextul astral este delicat pentru nativii Leu).

In continuare, dorinta de a scapa de datorii, de a rezolva incurcaturi de natura contractuala, financiara, de a inchide in avans un credit, de a recupera sume care le-au fost retinute in mod eronat sau pe care le-au dat cu imprumut, dar si, la nevoie, preocupare pentru obtinerea acelor sume care constituie un avans, gaj, care le asigura demararea unui proiect important pentru ei.

Daca este cazul, se pot indrepta spre un acord referitor la o mostenire, impartire, iesire din indiviziune. In 9 si 10 martie, poate ca un asociat sau chiar partenerul de viata insista asupra unei cheltuieli comune, investii; lucrurile trebuie analizate cu atentie).

Realizari, succese, aprecieri, ceva iesit din comun li se poate intampla in zilele de 13 si 14 martie. Pe 21 martie, situatii ciudate, actiuni care trebuie facute chiar daca nu au mare tragere de inima; oricum, intrarea lui Marte in semnul Pestilor complica zona financiara.

Din 20, o data cu intrarea Soarelui (guvernatorul lor) in semnul Berbecului, pe langa zona financiara, care ramane incarcata, interes pentru strainatate, vacante, concedii, calatorii in scop turistic sau pentru studii, informare. Unii poate ca fac o legatura intre ceea ce traiesc si scrieri religioase, carti de intelepciune, vise pe care le-au avut cine stie cand.

Fecioara

In prima decada a lunii, chestiuni parteneriale, relationale, contractuale sunt la ordinea zilei pentru nativii Fecioara: se intalnesc, discuta, negociaza, cer si ofera explicatii, cauta sa ajunga la o intelegere, sa repare erori. Perioada foarte buna pentru cei care lucreaza direct cu clienti, pacienti, activeaza in domeniul vanzarilor, consultantei.

Nici sanatatea nu trebuie neglijata, mai ales in primele doua decade ale lunii. Zilele de 7 si 8 martie pot aduce incidente, disfunctii, atentionari din partea corpului, efectele unor eventuale excese recente.

Din 10 martie, gandurile lor se indreapta spre activitati, proiecte sau chiar relatii care nu au atins nivelul dorit; dupa caz, refac niste calcule, estimari, cauta solutii, variante de continuare, eventual solutii de finantare.

Ca nota generala, de mai bine de un an incoace Saturn se gaseste in semnul Pestilor si ingreuneaza relatiile, aduc poate restrictii, raciri, rupturi. Totusi, exista si ferestre de timp in care se poate incerca o ameliorare, reveniri, explicatii, impacari (evident, dupa cum este cazul si situatia).

In situatii deosebite, in care lucrurile intre cei doi sunt fragile de relativ multa vreme, poate ca se ajunge la separare, acordul ca divortul este cel mai bun lucru pe care il pot face amandoi (20, 21, 22 si 23 sunt zile foarte delicate din acest punct de vedere).

Oricum, este important ca in tratative si negocieri sa isi protejeze interesele, sa isi apere punctele de vedere, convingerile, sa reziste tentativelor de manipulare.

In 23 martie, intrarea lui Marte in semnul Pestilor poate sa complice relatiile de tot felul, saboteaza incercari de impacare, de ajungere la un acord, revenire la normal. Este, totusi, nevoie de rabdare, intelegere, de punere in pielea celuilalt.

Balanta

Pentru nativii Balanta luna martie este condimentata cu de toate, bune si rele. Cele bune sunt legate de starea de spirit, de idei, de pofta de viata. Pana pe 11 martie inclusiv sunt plini de viata, dornici de a se pune in valoare, iar acest lucru se poate realiza cu ocazia unor intalniri, evenimente, petreceri.

Glumesc, spun bancuri, fac haz de necaz, cauta sa faca atmosfera in grupul din care fac parte. Pe de alta parte, insa, au mult de lucru, incearca, fac experimente, masoara, verifica, vor sa isi verifice ipoteze.

Pare sa fie pentru ei cea mai delicata perioada din punct de vedere al sanatatii din acest an (continuare la saptamana anterioara); din data de 12, Venus (guvernatorul lor) intra in semnul Pestilor unde il va intalni pe Saturn: starea de spirit influenteaza in buna masura si corpul fizic. Au tendinta sa se dedice activitatilor profesionale, extraprofesionale, chestiuni pe care le considera o datorie de onoare, in dauna celor apropiati, a familiei.

Foarte practic, bine este sa fie atenti la conditiile atmosferice, locul unde petrec ore multe, sa se fereasca de frig, raceala, umezeala si, bineinteles, sa se hidrateze suficient. Din data de 9 martie pot fi luati prin surprindere de suspiciuni, intrebari incomode, reprosuri rostite de omul iubit sau de oameni pe care ii credeau prieteni, oameni de calitate, seriosi, verticali.

Pe de alta parte, tot atunci incepe o buna perioada pentru cei care au trecut de prima tinerete si foresc sa isi refaca viata, sunt dispusi sa acorde altuia/alteia intelegere, compasiune, circumstante atenuante.

In perioada 19-23 martie, stari ciudate, amaraciune, pesimism, sensibilitate crescuta fata de critici, situatii pe care le considera injuste ori ca altii sunt nerecunoscatori, ca nu le acorda respectul pe care il merita.

Dupa aceea, in 25-26 martie, rasturnari de situatie, intalniri care le (re)aduc speranta in suflet, oameni care ii vor alaturi de ei, intr-o echipa sau cuplu, care stiu sa le aprecieze calitati, cunostinte, impicare, dedicare unei cauze nobile.

Scorpion

Pana in ziua de 23 martie, Marte (guvernatorul lor) se gaseste in semnul Varsatorului si le indreapta atentia spre locuinta, gospodarie, familie. Unii poate ca fac ultimiele finisaje dupa reparatii, amenajari sau chiar dupa o mutare.

Altii poate ca incearca sa se acomodeze cu noua localitate, cartier, zona geografica. Sfera relationala este importanta si ea si poate avea legatura cu cele mentionate mai sus (impreuna cauta sa se obisnuiasca cu noutatile din viata lor legate de locuinta, zona).

Pentru ei, Saturn, Soarele si Mercur sunt o combinatie avantajoasa, stimulativa. Incredere in ei insisi, succese personale, strategie eficienta de abordare a unor obstacole, provocari, examene (nu de natura scolara, ci sociala, profesionala), teste.

Foarte posibil sa apara actul care consfinteste o promovare, incredintarea unei functii de conducere, de importanta, de reprezentare a autoritatii statului, de conducere a unui colectiv.

Cei mici sunt activi, energici, curiosi, dornici de afirmare si fac o buna impresie antrenorilor, selectionerilor, juriului, cautatorilor de talente. Chiar au ceva de spus, realizari pe care sa le prezinte celorlalti, progrese semnificative fata de lunile si anii anteriori. Foarte posibil sa ,,fi prins un fir'', sa fi avut o revelatie, intuitie in saptamana anterioara, iar acum incearca sa descopere ansamblul, solutii, secrete, variante de succes.

Din data de 23 martie, Marte intra in semnul Pestilor si poate aduce un plus de pasiune pentru ceea ce fac, inspiratie, simt artistic. Nu refuza eforturi, nu sar peste antrenamente si repetitii, ba chiar vor sa recupereze timp pierdut si decalajul fata de cei mai mari, mai vechi, mai experimentati.

O atentionare, insa, pentru doamnele care sunt insarcinate: Marte si Saturn nu sunt cea mai fericita combinatie: de supravegheat eforturi, miscari, alimentatie, suparari.

Sagetator

Cu gandul la primii ani din viata lor, nativii Sagetator isi fac planuri pe termen lung, se imagineaza la anii maturitatii si la cei de dupa retragerea la pensie, precum si la ce lasa urmasilor lor, material si spiritual.

Oarece melancolie, dar si dorinta de a mai realiza destule lucruri de acum inainte. Cei mici raman cu amintiri de neuitat: vorbe, intamplari, oameni importanti din viata lor.

De asemenea, legatura stransa cu tatal, bunicul, oameni in varsta si cu experienta de viata, care au ce povesti. Poate ca au aflat multe lucruri in ultimul timp, unele dintre ele contradictorii sau greu de inteles, iar acum cauta detalii, explicatii, sensuri, rosturi.

Mai practic, interes pentru casa, locuinta, gospodarie, familie. Vor sa repare, sa aranjeze frumos dupa schimbari, imbunatatiri. Dupa caz si dupa posibilitati, dorinta de a achizitiona teren, imobil, in ideea ca in timp le vor creste valoarea. Dor de locurile natale, de casa parinteasca; chiar daca nu au ceva aranjat deja, se hotarasc, poate, dintr-o data sa ajunga la sfarsit de saptamana la parinti, bunici, rude mai in varsta.

Oricum, curiozitate, dorinta de a vedea, observa, afla, citi, de a se informa, dar si de a compara, analiza si a trage concluzii.

Configuratie astrala delicata in ziua de 8 martie: mai ales ca este spre sfrasitul saptamanii, se recomanda atentie sporita celor care calatoresc, pornesc la drum, cu atat mai mult daca sunt la volan; una peste alta, graba strica treaba si bine este sa isi lase o marja de timp si sa se informeze despre traseu, ruta, orar, schimbari de ultim moment.

Din a doua decada a lunii, posibile tensiuni cu copii, nepoti: trebuie sa observe daca nu cumva exista o diferenta serioasa de atitudini, conceptii, daca vorbele si exemplele lor sunt intr-adevar intelese, apreciate.

In ansamblu, luna buna, fara schimbari evidente, poate doar unele de profunzime sufleteasca, dorinta de a duce mai departe o traditie, renumele familiei.

Capricorn

In continuare, pentru nativii Capricorn se intrevad cheltuieli, achizitii, dorinta de a realiza schimburi, tranzactii prin care sa se debaraseze de lucruri mai vechi sau a caror valoare incepe sa scada sau a caror intretinere devine costisitoare, nerentabila.

Fac drumuri, calatoresc: pentru informare sau de nevoie, de curiozitate. In zilele de 5 si 6 martie, intalniri, tratative, negocieri; poate ca se trezesc cu o oferta de munca, colaborare. Emotii si bucurie pentru complimente, aprecieri, mai ales pentru doamne.

Nu neaparat cu vreo legatura cu ziua in care se ofera cadouri, 8 martie poate fi ziua unei cheltuieli consistente; aspectele astrale, totusi, indeamna la prudenta, analiza a mai multor oferte, a capacitatilor si performantelor obiectului respectiv.

Din data de 10, dupa o perioada in care au vazut sau au aflat lucruri contradictorii, incearca sa separe posibilul de imposibil, realitatea de dorinte si de vise, sa traga o concluzie, eventual sa isi stabileasca un obicei, regula de viata.

Unde este cazul, posibila imbunatatire a relatiei cu frati sau veri, reluarea comunicarii; aspectele, insa, continua sa fie tensionate si se poate sa se redeschida subiecte delicate, sa reapara neintelegeri. Poate ca cei mici nu simt dragostea celor mai mari, acestia sunt mai reci cu ei sau poate ca vor sa le ofere o lectie, sa ii supuna unor probe, sa ii caleasca, sa ii intareasca.

In ultima decada a lunii, interes pentru trecutul familiei, traditii, lucruri care erau foarte folosite candva (unelte, materiale sau accesorii, distinctii), dar si pentru secrete de familie, ceva care poate fi valorificat printr-o mica afacere.

Din ziua de 23 martie, o data cu parasirea de catre Marte a sectorului financiar, se va observa o mai mare lejeritate pentru ei din acest punct de vedere; poate ca trag linie si gandesc sa refaca o rezerva financiara, sa vanda din lucrurile achizitionate recent si de care nu mai sunt prea incantati.

Varsator

Mai multa liniste si pace sufleteasca, incearca sa dea uitarii eventuale incidente recente; poate ca revin asupra unei decizii, declaratii, afirmatii, devin mai flexibili intr-o negociere. Se vor bucura de faptul ca schimbarea atitudinii lor este urmata de o schimbare de atmosfera in cuplu sau intr-o relatie de asociere, colaborare, prietenie.

Isi pot schimnba si impresia sau atitudinea fata de o investitie destul de serioasa realizata recent; dupa caz, returneaza produsul, incearca sa il vanda, eventual cu un profit. Luni, 4, si marti, 5, zile de bani: un noroc de natura financiara, reducere de care beneficiaza, favoare care li se face. Joi, 7, si vineri, 8, un prea plin de ganduri, emotii, sentimente, ba chiar nervi daca lucrurile nu ies asa cum doresc. Poate ca mai tarziu nici chiar ei nu isi inteleg comportamentul din zilele respective, alegerile sau declaratiile. Pe 9 si 10 poate ca se normalizeaza o situatie, relatie, recupereaza o suma, incaseaza niste bani dupa ce au facut demersuri, rugaminti, presiuni (dupa caz). Foarte bine, poate fi si intervalul in care se realizeaza o tranzactie imobiliara si sunt multumiti de afacerea facuta (ei si-au stabilit din timp niste parametri financiari).

In prima jumatate a lunii doamnele simt nevoia sa faca o schimbare care tine de infatisare sau de silueta; foarte posibil sa nu fie multumite de ele insele (chestiune subiectiva, toane), iar acest lucru sa se rasfranga cumva asupra celuilalt (risc de certuri, tensiuni). Oricum, este un bun moment pentru inceperea unui program de sport, miscare, efort fizic, dans.

Primele doua decade ale lunii sunt favorabile relatiilor cu sefi, autoritati, angajatori; poate chiar se trezesc cu invitatie la interviu de angajare, trateaza despre o asociere sau colaborare pe termen nu chiar scurt, cu perspective de extindere, evident functie de rezultatele obtinute in perioada de proba.

Pesti

Buna stare sufleteasca la inceputul lunii; poate ca vin dupa o suparare recenta, moment delicat, veste care i-a luat prin surprindere si nu le-a cazut prea bine.

Oricum, ganduri si planuri mari, realiste, dar si dorinta de a le duce la bun sfarsit; ambitie, eforturi, sacrificii. In cupluri in care lucrurile nu merg bine intre cei doi de o perioada de timp apreciabila, posibil sa ajunga la concluzia ca nu merita sa mai investeasca timp si sentimente; sunt hotarati sa faca asta chiar daca nu mai pun in discutie banuieli, nemultumiri. Nu mai cer explicatii, doar vor sa fie linistiti, liberi.

In mare, poate sa fie o perioada de inceputuri, de hotarari importante, alegeri asumate, chiar daca sunt constienti ca vor mai suferi pana cand se vor impaca cu situatia. In general, aspecte bune in plan financiar, cu un plus observabil in ultimele doua decade ale lunii. Bineinteles ca si intrarea lui Venus in semnul lor, in data de 12 martie, joaca un rol important in schimbarea de stare de spirit; chiar daca nu scapa amintirea unor episoade neplacute, gasesc acum elemente compensatorii, argumente serioase pentru alegerea pe care au facut-o.

Din a doua jumatate a lunii, sanse crescute sa apara cineva in viata lor, daca sunt singuri; poate ca se conving asupra celui care le face curte de ceva timp si simt daca merita sa mearga mai departe, daca au suficiente elemente care sa ii lege. A treia decada a lunii se anunta rodnica in plan financiar: incaseaza, recupereaza, investesc intelept, profita de niste ocazii, oferte, conjuncturi.

Tot cam de atunci, oarece furtuna sufleteasca: in data de 23, Marte intra in semnul lor si ii agita, tensioneaza, ii fac sa fie mai radicali, fermi, de neinduplecat. Sigur, totul tine de situatia concreta, ei stiu cel mai bine ce au trait, insa trebuie sa atentionam ca exista riscul ca mai tarziu sa regrete incapatanarea, ingustimea.

În articolul
Horoscopul lunii martie 2024: Berbecii au parte de aspecte bune pe plan financiar în prima decadă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Gest incredibil! Oana Radu va cânta gratis la evenimente! Cine poate fi scutit de câteva mii de euro: ”Nu au bănuți...” / VIDEO
Showbiz intern • la 00:08
Gest incredibil! Oana Radu va cânta gratis la evenimente! Cine poate fi scutit de câteva mii de euro: ”Nu au bănuți...” / VIDEO
  • Oana Radu acceptă să cânte gratuit la evenimente
  • În ce condiții a luat această decizie
Familia lui Florin, tânărul mort în accidentul din Constanța, împietrită de durere. Băiatul nu obișnuia să conducă cu viteză: ”El era aruncat din maşină”
Stiri interne • ieri la 23:37
Familia lui Florin, tânărul mort în accidentul din Constanța, împietrită de durere. Băiatul nu obișnuia să conducă cu viteză: ”El era aruncat din maşină”
  • Declarațiile dureroase ale rudelui lui Florin
  • Tânărul a murit de ziua lui de nume
Scandalul ”Buzz House” a luat sfârșit! Selly și Adrian Elicopter de Luptă s-au împăcat! Și-au cerut scuze unul de la celălalt: ”Din cauza orgoliului meu” / VIDEO
Showbiz intern • ieri la 23:01
Scandalul ”Buzz House” a luat sfârșit! Selly și Adrian Elicopter de Luptă s-au împăcat! Și-au cerut scuze unul de la celălalt: ”Din cauza orgoliului meu” / VIDEO
  • Selly și Adrian Elicopter de Luptă s-au împăcat
  • Ce impact a avut scandalul momentului în cazul lor
Top 3 cele mai bogate zodii ale lunii mai. Urmează cea mai prosperă perioadă din an
Horoscop • ieri la 22:34
Top 3 cele mai bogate zodii ale lunii mai. Urmează cea mai prosperă perioadă din an
  • Cele mai bogate zodii ale lunii mai
  • Nativii vor trăi momente de vis
iUmor. Romică Țociu, moment de excepție! Au venit pe scenă cu un grătar și au prăjit mici: ”Vrem să îi gustăm” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 22:09
iUmor. Romică Țociu, moment de excepție! Au venit pe scenă cu un grătar și au prăjit mici: ”Vrem să îi gustăm” / VIDEO
  • Cornel Palade și Romică Țociu au prăjit mici pe scena iUmor
  • Cum au reacționat jurații
Alimentele pe care nu ai voie să le mănânci în Săptămâna Mare, chiar dacă sunt de post. Care este motivul
Beauty & Lifestyle • ieri la 21:35
Alimentele pe care nu ai voie să le mănânci în Săptămâna Mare, chiar dacă sunt de post. Care este motivul
  • Ce alimente de post sunt interzise în Săptămâna Mare
  • Urmează una dintre cele mai importante perioade pentru creștini
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close