Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 18-24 martie 2024: Gemenii au parte de provocări și evenimente importante pe plan profesional

Horoscop săptămânal 18-24 martie 2024: Gemenii au parte de provocări și evenimente importante pe plan profesional

Bianca Cimpoi

De Bianca Cimpoi.
Publicat pe 18.03.2024 la 11:41 Actualizat pe 18.03.2024 la 11:41

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 18-24 martie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

Horoscop săptămânal 18-24 martie 2024: Gemenii au parte de provocări și evenimente importante pe plan profesional

Horoscop săptămânal 18-24 martie 2024: Gemenii au parte de provocări și evenimente importante pe plan profesional

Arhivă

  • Horoscopul săptămânii 18-24 martie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec
Luni si marti par sa fie zile mai sterse: putina actiune, insa bogata viata interioara: amintiri, reflectii, concluzii. Miercuri intra Soarele in semnul lor si produce o schimbare destul de importanta de tonus, dorinta de actiune si de a se pune in valoare. Miercuri si joi, zile pline: idei, actiuni, grozava stare interioara, stralucesc, sunt convingatori, schimba atmosfera in jurul lor.

Exista si o parte delicata: poate chiar omul care ii cunoaste cel mai bine, partenerul de viata, este reticent la vorbele si comportamentul Berbecului. O discutie deschisa poate sa nu aiba efectul dorit; de fapt, atarna greu vorbe si intamplari din trecut, dar si banuieli recente, incurcaturi. Vineri, graba, irascibilitate, tendinta de a exagera, de a-si asuma riscuri nerezonabile. Sambata si duminica, zile dedicate odihnei, sanatatii.

Taur

Saptamana destul de interesanta: vor avea ocazia sa vada daca cineva le este prieten cu adevarat sau doar la bine si la petreceri. Pe de alta parte, consiliu de familie, un tete-a-tete cu fiinta iubita pe teme care tin de viitor: planuri, dorinte, prioritati. Taurii sunt intr-o perioada destul de animata, agitata, cu schimbari relativ importante care tin de loc de munca, stare materiala, cercuri sociale si profesionale cu care iau contact.

Tocmai de aceea se poate sa acorde mai putin timp celuilalt, partenerului de viata, oar cu ocazia unei discutii sa constate ca exista diferente de puncte de vedere legate de relatie, de viitorul comun, dar si de actualitate, probleme curente.In mare, aspecte bune care tin de planul material, chiar si de cel salarial (se poate renegocia).

Gemeni

Pentru Gemeni se anunta o saptamana nu lipsita de provocari si evenimente importante in plan profesional, social. Cei mai tineri sau aflati la inceput de drum afla daca au trecut perioada de proba, teste diverse; nu este doar o chestiune care tine de cunostinte si activitate, ci si de relatia pe care au reusit sa o stabileasca in ultimele saptamani cu seful, angajatorul, antrenorul, selectionerul.

Luni si marti, zile de bani: incasari, recuperari, tranzactii. De miercuri, o mai mare lejeritate in program, activitati, chiar si oarece noroc legat de incasari, venituri (mai ales pentru cei cu activitate individuala, pe cont propriu). In legatura cu cele prezentate la inceput, exista si elementul sansa, conjunctura favorabila, de incredere care li se acorda (in conditiile in care relatia cu seful nu este stricata).

Rac

La inceput de saptamana, zile incarcate: atat emotional, cat si practic, al programului si activitatilor. Energie, curaj, dorinta de actiune, alegeri inspirate. Apar oportunitati in plan profesional sau al afacerilor: le detecteaza, sunt pe faza si se implica, reactioneaza, le valorifica. Dupa saptamani nu lipsite de probleme si incurcaturi in plan financiar, se poate acum sa recupereze, sa obtina ceea ce merita si ce li se cuvine, sa fie apreciati si recompensati dupa merite.

Pentru unii, dorinta de schimbare a locului de munca; la fel de bine poate ca afla de un post liber, se trezesc cu o oferta de munca, invitatie la interviu de angajare daca anterior au trimis CV, scrisoare de intentie, si-au manifestat interes pentru o pozitie. Poate ca amana o deplasare, schimba din mers prioritati.

Leu

Luni si marti, zile cu mai putine noutati si evenimente; in schimb, o fi nevoie sa aduca la zi activitati sau proiecte mai vechi, sa repare incurcaturi. Poate ca ei pregatesc momentul unei intalniri, oferta sau propunere. Miercuri si joi, importanta schimbare de ritm, intalniri, mesaje, salutari, aprecieri pentru activitatea lor, complimente. De miercuri, importanta schimbare de stare de spirit, o data cu intrarea Soarelui in semnul Berbecului. Fie se rezolva o problema care i-a framantat destul de mult, fie isi schimba atitudinea, abordarea, iar acest lucru se observa in relatia cu celelalte parti implicate.

Chestiuni financiare pot da un moment tensionat in relatia cu un furnizor, partener de afaceri; poate ca problema in discutie se rezolva, dar raman cu un gust amar, cu o impresie pe care nu si-o vor schimba curand sau prea usor.

Fecioara

Relatiile parteneriale sunt in prim-plan in aceasta saptamana: poate ca est eun moment al adevarului cu un asociat, prieten apropiat, sau in cuplu sunt puse in discutie chestiuni care nu mai suporta amanare, asupra carora au avut destul de mult timp atitudini sau pareri divergente. Oricum, conteaza tare mult cum gestioneaza subiectul, discutia, momentul, neintelegerea. O relatie inchegata recent poate avea de suferit de pe urma imaturitatii emotionale a unuia dintre ei, a unor zvonuri care vin din afara cuplului.

Pe de alta parte, au tendinta sa lase de la ei in probleme de natura financiara; altii pot profita de buna lor credinta, idealism, timiditate, bun simt (variante; de la caz la caz). Ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a-si da acordul, de a semna un document important.

Balanta

La inceput de saptamana, noutati care tin de locul de munca, sfera profesionala. Poate ca sunt doar zvonuri, idei, propuneri, ceva care nu se va aplica prea curand, insa este testata reactia lor si a celorlalti. O prima intalnire sau runda de negocieri nu este lipsita de inexactitati, incurcaturi sau de momente derutante.

Miercuri incepe o perioada care le poate aduce schimbari importante: fie intr-o relatie deja existenta (se schimba responsabilitati, reguli), fie apar noi clienti, furnizori, oameni cu care vor avea o legatura destul de stransa, propuneri de afaceri, colaborare, asociere. Pot aparea chiar si schimbari mai importante de statut: li se incredinteaza responsabilitati, bugete.

Sanatatea trebuie sa ramana in atentia lor; poate chiar trupul le da semnale si vor sti ce schimbari sa faca, la ce sa renunte.

Scorpion
Nestare, nerabdare, oarece nemultumire: nu mai vor sa lase o situatie, relatie, stare de lucruri sa le aduca suparari, ci vor sa faca ordine, sa clarifice lucrurile. Incearca sa impuna o schimbare, incearca diverse tactici de negociere sau de convingere; daca nu sunt multumiti de rezultat, prefera sa intrerupa relatia (poate fi chiar ceva definitiv, functie de gravitatea situatiei).

Sunt mai pretentiosi si cu ei insisi: isi propun lucruri mari, deosebite, si sunt constienti ca doar cu eforturi, perseverenta, sacrificii si chiar restrictii pot obtine rezultatele dorite. Socotesc, poate, ca este timpul sa ii invete pe cei mici lucruri importante, sa le ofere o lectie de viata, sa corecteze atitudini: le acorda timp, atentie, incearca sa ii convinga sau sa ii motiveze. Saptamana banoasa pentru meseriasi, experti.

Sagetator

La inceput de saptamana, preocupari de natura financiara: plati, incasari, recuperari, eventual interes pentru conditiile de acordare a unui credit imobiliar. Pentru cei mai mici, dorinta si bucurie de a afla lucruri din istoricul familiei lor (inaintasi, bunici); stranse legaturi cu parintii, accepta povete, indrumari. Poate ca fac o curatenie mai serioasa in primele zile ale saptamanii: vor sa scape de lucruri vechi, cele care le trezesc amintiri mai putin placute; poate ca au aranjamente facute si vor avea oaspeti (prieteni vechi, colegi, colaboratori) si vor sa fie totul impecabil.

De miercuri, schimbare in sufletul lor, in atitudine: vor sa impresioneze, sa realizeze lucruri importante si chiar reusesc: cu usurinta le ies lucrurile (bun moment sa reia un proiect, activitate care nu le-a iesit de prima oara).

Capricorn

La inceput de saptamana, tatonari, apropouri, tachinari; intr-o relatie (nu neaparat sentimentala: poate fi de colaborare, asociere, contractuala etc.) care nu functioneaza prea bine de ceva timp se va ajunge, poate, la momentul unei discutii mai serioase si se pun cartile pe fata, se exprima fatis nemultumiri, variantele pe care ei le vad pentru continuarea in bune conditii. Ganduri legate de strainatate, calatorii, deplasari; unele au un substrat practic (afaceri, studii), altele doar pentru refacere. Foarte posibil ca in perioada urmatoare chiar activitatea lor profesionala sa implice deplasari, naveta, drumuri in tara sau la filiale, clienti.

Se strang relatiile cu frati, veri (poate ca drumurile mentionate mai sus au ca oprire sau destinatie si rude aflate in alte localitati). Pe de alta parte, sunt curiosi, dornici de noutati, dar si de lucruri vechi cu valoare (retete, secrete etc.).

Varsator

In continuare sunt activi, implicati, dornici de rezultate (sa culeaga roadele unor activitati anterioare; functie de aceasta isi pun problema daca mai merita o investitie, cheltuiala, eforturi). Sfera financiara este importanta pentru ei: vor sa incheie socoteli, sa ajunga la zi cu plati sau incasari, sa recupereze sume sau bunuri pe care le-au dat cu imprumut cine stie cand. Pare sa fie saptamana unei achizitii importante: ceva de care sa se foloseasca pe termen indelungat sau cu valoare mare (eventual de tezaur, acumulare, a carei valoare poate sa creasca in timp).

De miercuri incepe o perioada grozava pentru cei care se afla pe bancile scolii, ale facultatii, care pregatesc lucrari de diploma, de dizertatie, care se pregatesc de evaluari, examene; e de profitat de ajutorul astral.

Pesti

La inceput de saptamana, emotii intense, stare interioara incarcata; pot rabufni nemultumiri acumulate in timp si vor vrea sa discute despre ele cu partea implicata. Daca se rezolva ceva cu vorba buna, bine; daca nu, sunt tentati sa spuna stop relatiei. Simt si cred ca merita mai mult, ca ei ofera si nu sunt apreciati indeajuns.

De miercuri vor putea observa ca se schimba in bine ceva la capitolul financiar: incaseaza, recupereaza, sunt recompensati la justa valoare. Achizitii inspirate, schimba rutine, locuri din care se aprovizioneaza, se bucura de economii, reduceri.

Nu sunt excluse, insa, mici deranjamente de sanatate; este vorba despre ceva trecator, care foarte bine are legatura cu starea lor interioara, emotii, griji, framantari legate de o relatie careia i-au acordat mare importanta.

În articolul
Horoscop săptămânal 18-24 martie 2024: Gemenii au parte de provocări și evenimente importante pe plan profesional
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Rețetă de prăjitură cu miere și căpșuni. Un desert delicios de post
Retete • la 16:29
Rețetă de prăjitură cu miere și căpșuni. Un desert delicios de post
  • Rețetă de prăjitură cu miere și căpșuni
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Florin Salam își săbătorește ziua onomastică! Cum petrece alături de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO
Showbiz intern • la 16:28
Florin Salam își săbătorește ziua onomastică! Cum petrece alături de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO
  • Zi specială pentru Florin Salam
  • Regele Manelelor este sărbătorit de familia lui
Ce mesaj a transmis Bogdana de la Mireasa, de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Cele două foste concurente au o relație apropiată: "Să rămâi..." / FOTO
Showbiz intern • la 16:17
Ce mesaj a transmis Bogdana de la Mireasa, de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Cele două foste concurente au o relație apropiată: "Să rămâi..." / FOTO
  • Bogdana, mesaj pentru Ioana, cu ocazia zilei de naștere a acesteia
  • Cele două foste concurente au o relație apropiată
Irina Shayk, pregătită pentru o nouă relație! Cum trebuie să fie partenerul ideal pentru celebrul model: „Are nevoie de un bărbat...”
Showbiz international • la 16:03
Irina Shayk, pregătită pentru o nouă relație! Cum trebuie să fie partenerul ideal pentru celebrul model: „Are nevoie de un bărbat...”
  • Irina Shayk este pregătită să își facă o relație
  • Vedeta, despre partenerul ideal
Test IQ! Doar 1% dintre persoane pot identifica ceasul din imagine în 8 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • la 15:43
Test IQ! Doar 1% dintre persoane pot identifica ceasul din imagine în 8 secunde / FOTO
  • Testează-și abilitățile
  • Vezi dacă poți identifica ceasul din imagine în timpul dat
De ce sforăie câinele. Toți stăpânii trebuie să știe
Beauty & Lifestyle • la 15:35
De ce sforăie câinele. Toți stăpânii trebuie să știe
  • Motivul pentru care sforăie câinele
  • Puțini stăptâni s-au gândit la asta
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close