Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 19 - 25 februarie 2024: Berbecii vor avea multe evenimente interesante

Horoscop săptămânal 19 - 25 februarie 2024: Berbecii vor avea multe evenimente interesante

Mihaela Ioana

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 19.02.2024 la 08:31 Actualizat pe 19.02.2024 la 08:31

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

  • Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Saptamana plina de evenimente interesante. Unul dintre el pare sa fie incercarea unui vechi prieten sau colaborator sa reia legatura cu voi, sa refaca relatia de prietenie dupa un incident care a avut loc cine stie cand sau dupa o perioada in care pur si simplu a disparut din viata voastra. Sunt aspecte bune in plan financiar, mai ales pentru cei cu activitate pe cont propriu: nou client important, comanda deosebita, o chestiune care, rezolvata in regim preferential sau de urgenta, va aduce un castig peste asteptari, peste medie. Incepe, insa, o perioada mai delicata in planul sanatatii. Pot aparea probleme mai ales pentru cei cu afectiuni cronice, dar si pentru cei care nu au reusit sa se odihneasca, sa se refaca suficient, care au facut eforturi serioase in ultimele saptamani.

Taur

Este o saptamana in care sfera profesionala sau afaceri este prioritatea voastra, vrand-nevrand. Evenimente, intalniri, propuneri, negocieri; pare-se ca voi sunteti mai activi, aveti initiativa unor discutii, incercati sa grabiti finalizarea unor negocieri. Apar circumstante favorabile voua si veti sti sa profitati de ele. Ganditi, poate ca v-ar prinde bine o asociere, colaborare: ar fi cel putin un castig de imagine pentru voi. Se poate intampla ceva deosebit in cariera, in relatia cu sefii; unii dintre nativi se gandesc ca nu mai trebuie sa amane momentul in care sa isi lanseze o activitate pe cont propriu, o mica firma sau sa isi schimbe locul de munca (foarte posibil sa primeasca raspuns de acolo unde cine stie cand si-au trimis CV-ul, scrisoarea de intentie ori si-au manifestat intentia de a activa).

Gemeni

Noutati in plan profesional, social sau al afacerilor pentru nativii Gemeni. De fapt, foarte bine pot fi teste, provocari, momentul adevarului pentru cei care de curand au ajuns intr-o noua pozitie, functie, domeniu. Sunt evaluati, analizati si se poate ca cei care fac acest lucru sa fie destul de stricti, critici, rigurosi. Felul in care Gemenii primesc vorbele, raportul, evaluarea va avea un efect destul de important: cei care sunt de acord ca mai au de lucru, de invatat, de aprofundat, vor avea de castigat pe termen lung. De asemenea, pentru cei mai tineri, este o perioada in care se gandesc (si se pot razgandi) asupra domeniului de activitate caruia sa i se dedice, facultatii la care sa se inscrie.

Rac

Pentru nativii Rac, nestare, nerabdare, emotii inca din prima zi a saptamanii. Vor sa afle ce se afla in spatele unei propuneri primite recent, solicita o noua intalnire, vor sa afle detalii, un istoric al persoanei sau al firmei. Pe de alta parte, preocupari legate de bani: sume pe care le au de recuperat, plati, se grabesc sa scape de o datorie, sa inchida un credit (poate ca veniturile, incasarile sau chiar un ajutor financiar din partea familiei din ultima perioada fac posibil acest lucru). Un plus de realism in perioada urmatoare in ceea ce priveste lumea in care
traiesc, evenimente petrecute in alta tara. Pentru unii, este perioada in care iau serios in calcul o mutare in alta tara, prezenta acolo a unor vechi prieteni sau rude fiind un argument important.

Leu

Se observa o importanta schimbare de stare de spirit si de prioritati o data cu intrarea Soarelui, guvernatorul lor, in zodia Pestilor, inca din prima zi a saptamanii. Sfera relationala ramane importanta si ea si nu sunt excluse tensiuni, incidente, gelozie in cupluri care nu s-a consolidat increderea. In schimb, pentru cei care nu sunt prinsi intr-o relatie, foarte posibil ca o noua cunostinta (sau revederea unei persoane cu care nu au avut ocazia unui schimb mai serios de cuvinte) sa li se para irezistibila si vor dori sa petreaca mult timp impreuna, sa se cunoasca mai bine. Aspectele financiare ale unei colaborari sau relatii de afaceri sunt prioritare acum. Totusi, graba strica treaba in cazul unei investii mai serioase. In schimb, pot ajunge la un acord legat de o mostenire.

Fecioara

Parca dintr-o data se aglomereaza viata, activitatea, programul. Vor sa faca multe, or fi si din trecut niste lucruri de finisat, de pus la punct, de predat. Apar noutati, oferte, propuneri de colaborare, rugaminti, cereri de ajutor si tocmai de aceea fac eforturi sa lichideze restantele, pentru a se putea implica in noi activitati. Isi pun probleme legate de sanatate; de fapt, mici incidente ii pot duce cu gandul ca nu ar strica sa faca un control, analize, sa consulte un specialist. Cei care lucreaza in domeniul sanatatii sau al recuperarii se intalnesc cu cazuri atipice care necesita atentie deosebita, abordare diferita, dar care constituie un real castig in planul experientei profesionale. Partenerul de viata se poate arata mai critic, vorbeste despre dorinte, dar si pretentii, lucruri pe care le-ar vrea schimbate in relatie.

Balanta

Nativii Balanta se pot surprinde pe ei insisi prin starile schimbatoare, interese, atitudini, abordari, solutii. Vor sa experimenteze, sunt dispusi sa riste, sa blufeze eventual intr-o negociere, prezentare; cata vreme ramane si o parte practica, realista, pot avea succese remarcabile. Luni, marti, apar contextul potrivit in care sa isi puna in valoare ideile; de fapt, lupta pentru ele, insista, roaga sa li se acorde incredere, o sansa, un termen de gratie. Cei mai mici fac tot felul de nazdravanii, au tendinta sa fie neascultatori, provocatori; au nevoie de atentie, aplauze, admiratie, dragoste. Capitolul sanatate cere atentie sporita. Doamnelor care sunt insarcinate li se recomanda evitarea eforturilor prelungite, miscarilor bruste, a alimentelor care, oricat de tentante ar fi, stiu ca nu le fac bine.

Scorpion

Locuinta si familia sunt prioritare pentru ei acum. Poate ca omu iubit vine cu ideea unor schimbari in locuinta, ceva care sa aduca un plus de confort, stralucire; se pot anunta vizite si vor sa fie totul frumos, onorabil. Planuri de mutare mpreuna, de achizitie in comun a unei locuinte; dupa caz, dupa situatie. Pentru copii si adolescenti, influenta parintilor sau a bunicilor este marcanta acum: prin vorbe, explicatii, pilde. La sugestia acestora, cei mici pot incerca o activitate sportiva, cerc artistic sau o schimbare de anturaj, cu efecte surprinzatoare, imbucuratoare. Saptamana favorabila in plan profesional, al carierei: prin intermediul unui aliat, colaborator, sustinator, sprijinitor pot aparea oferte, propuneri, sa li se acorde o sansa remarcabila, numire in functie, conducerea unui proiect, colectiv.

Sagetator

Alergatura, calatorii, comisioane de facut, interventii de urgenta pe care sunt rugati sa le faca: una peste alta, o saptamana destul de incarcata pentur nativii Sagetator. Desi isi doresc sa petreaca mai mult timp cu familia, sa se ocupe de probleme legate de casa, locuinta, gospodarie, sunt nevoiti sa isi organizeze timpul ca sa poata rezolva cat mai mult din ceea ce isi propun si ceea ce apare pe parcurs. Cei mai mici afla sau vin in contact cu tot felul de situatii care le depasesc capacitatea de intelegere si tocmai de aceea au nevoie de sprijin si explicatii din partea parintilor, a familiei. Chiar acum fac sau doar programeaza deplasari, calatorii: pentru studii, conferinte, workshopuri, pentru sanatate, la chemarea fratilor, verilor.

Capricorn

La inceput de saptamana, momente frumoase in plan relational; se surprind reciproc cu atentii, cadouri, gesturi. Pe de alta parte, o fi nevoie sa se puna de acord asupra unor cheltuieli sau investitii mai serioase: pentru ei, pentru casa sau doar pentru unul dintre ei, care are acum o nevoie sau dorinta mai speciala. Una peste alta, insa, cheltuieli, chiar si unele pe care nu le aveau in calcul: pentru cel mic (pregatire pentru concursuri, activitati extrascolare), pentru vreo pasiune pe care si-au descoperit-o recent sau pentru o investitie ce are o doza de risc, dar al carei potential castig este suficient de tentant, astfel incat Capricornii pot lasa deoparte proverbiala lor prudenta, reticenta. Este de supravegheat apetitul, consumul alimentar: efecte neplacute se pot vedea in timp relativ scurt.

Varsator

In aceasta saptamana, Varsatorii sunt un vulcan de ganduri, emotii, dorinte; se grabesc, vor sa traiasca momentul, clipa, sa valorifice oportunitati care apar. Si chiar sunt asaltati de propuneri, oferte urgente; sunt tot felul de noutati care ii fac sa isi schimbe planul sau programul din mers, sa se adapteze. Nu sunt ei genul de oameni care au nevoie de acordul cuiva pentru a se lansa intr- o activitate, dar, pentru o afacere, post, activitate care inseamna o schimbare majota, se bucura de un sfat, argumente si incurajari din partea familiei, a partenerului de viata. Tumultul interior se poate reflecta si in schimbari de tinuta, coafura, culoare a parului, de gesturi sau expresii care ii iau prin surprindere pe cei care ii cunosc destul de bine.

Pesti

Inca de luni, Soarele in semnul lor reprezinta o schimbare importanta, imbucuratoare pentru nativii Pesti. Optimism, incredere (bine, poate ca nu totul este lamurit in interiorul lor, mai au zbateri si temeri, insa in exterior afiseaza altceva, iar acel altceva le poate da lor curaj, ii ajuta sa ia decizii importante), energie. Oricum, se poate sa fie la capatul unei perioade de deliberari interioare si sunt pregatiti sa faca o alegere legata de o situatie, propunere, persoana, relatie. Nu se mai simt vulnerabili, ci pur si simplu au nevoie de aceeasi implicare si eforturi pe care si ei le ofera, le fac. Au nevoie de siguranta, cer explicatii, sunt destul de fermi si exacti in cerintele lor; nimic extravagant, doar lucruri firesti, de bun simt.

În articolul
Horoscop săptămânal 19 - 25 februarie 2024: Berbecii vor avea multe evenimente interesante
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Doliu în lumea filmului internațional! A murit unul dintre actorii din Stăpânul Inelelor
Showbiz international • la 18:55
Doliu în lumea filmului internațional! A murit unul dintre actorii din Stăpânul Inelelor
  • Doliu în lumea filmului internațional!
  • A murit unul dintre actorii din Stăpânul Inelelor
Accident tragic în Galați. Un polițist a murit, după ce un șofer neatent l-a lovit din plin
Stiri interne • la 17:45
Accident tragic în Galați. Un polițist a murit, după ce un șofer neatent l-a lovit din plin
  • Accident tragic în Galați
  • Un polițist a murit după ce un șofer neatent l-a lovit din plin
Părintele Constantin Necula, mesaj pentru toți creștinii. Ce a transmis în ziua de Paște: „Dumnezeu este...”
Stiri interne • la 16:54
Părintele Constantin Necula, mesaj pentru toți creștinii. Ce a transmis în ziua de Paște: „Dumnezeu este...”
  • Părintele Constantin Necula, mesaj pentru toți creștinii
  • Ce a transmis în ziua de Paște
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu și galben de ploi în mai multe zone din România. Care sunt județele vizate 
Meteo • la 16:29
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu și galben de ploi în mai multe zone din România. Care sunt județele vizate 
  • Cod portocaliu și Cod galben de ploi în România
  • Care sunt zonele vizate
  • Până când este valabilă atenționarea
De ce trebuie să consumi ficat. Beneficiile pe care le are acest aliment
Beauty & Lifestyle • la 16:25
De ce trebuie să consumi ficat. Beneficiile pe care le are acest aliment
  • De ce trebuie să consumi ficat
  • Beneficiile pe care le are acest aliment
Accident cumplit în prima zi de Paște, în Brăila! Două persoane și-au pierdut viața. Șoferul avea permisul de conducere suspendat
Stiri interne • la 16:18
Accident cumplit în prima zi de Paște, în Brăila! Două persoane și-au pierdut viața. Șoferul avea permisul de conducere suspendat
  • Două persoane și-au pierdut viața într-un cumplit accident de mașină, în Brăila
  • Șoferul avea permisul de conducere suspendat
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol!  ''Mi se pare aberant''
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Close