Alina Borcea, în lacrimi la TV: "Eu nu am soț de lăsat. O să lupt pentru el până în pânzele albe"

+2 click pentru
galerie

Alina Borcea / foto: captură TV

Alina Borcea a venit într-o emisiune TV  pentru a vorbi despre soțul ei, dar și despre Valentina Pelinel.

”Eu sunt lângă soțul meu. Eu nu m-am măritat ca să divorțez. Lupt pentru această căsnicie alături de el. Era în stdiul în care s-a zvonit. Am evitat să vorbesc despre asta, că el este într-o suferință și trebuie să fiu alături de el cu totul.
Ce vreau să transmit telespectaorilor este că nu se pune problema de un divorț, el mă iubește și îmi este alături. Nici pentru mine nu este ușor. Sunt o persoană care nu poate ascunde sentimentele. Nu este ușor.

Nimeni nu poate suporta acest lucru. Este o durere, pentru că nu mă așteptam. Nu vreau să arunc cu noroi în nimeni. De trei ani de zile presa a vehiculat presa a vehiculat că au o relație.

El a ales să se căsătorească cu mine. Asta înseamnă că mă iubește pe mine, Eu nu am soț de lăsat, eu nu m-am căsătorit ca să divorțez și o să lupt până în pânzele albe ca să nu divorțez. Eu sunt Alina Borcea și te rog să ne respecți intimitatea”, a mai spus Alina.

De-a lungul timpului au apărut numeroase informaţii în presă, conform cărora Valentina Pelinel ar avea o relaţie amoroasă cu unul dintre foştii acţionari de la Dinamo, aflat acum după gratii. Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, iar ieri a anunțat că este însărcinată și că așteaptă un băiețel.

V.M

Citește și:

Declarația sfâșietoare a Alinei Borcea, pentru soțul aflat în spital: ”Să nu te îndoiești”
Soțul Alinei Borcea, în spital, după ce femeile din viaţa lui s-au "duelat" la TV. Ce a pățit fostul acționar de la Dinamo
Alina Borcea sau Valentina Pelinel? Pe cine iubeşte fostul acţionar de la Dinamo? Gigi Becali a făcut marea dezvăluire
Gest disperat făcut de Alina Borcea înainte să se mărite. "Am simţit că Valentina Pelinel e periculoasă"
Alina Borcea, după ce a fost acuzată că i-a spart casa Mihaelei Borcea: ”Sunt două situații diferite”
Confruntare în direct! În timp ce Alina Borcea plângea la TV, Valentina Pelinel i-a dat lovitura de graţie
Alina Borcea, în lacrimi la TV: "Eu nu am soț de lăsat. O să lupt pentru el până în pânzele albe"
Alina Borcea confirmă că soţul ei este tatăl copilului Valentinei Pelinel: "Sufăr, dar îl iubesc! Îl susţin orice ar fi!"
Viaţa bate filmul! De cât timp este Valentina Pelinel împreună cu tatăl copilului? Alina Borcea mărturiseşte: "Eram prietene. Nu mă aşteptam"
VIDEO / Gigi Becali a spus adevărul, despre sarcina Valentinei Pelinel: "Cristi a fost cu ea la o clinică de fertilizare"
Alina Borcea a făcut-o "zdreanţă stearpă" pe Valentina Pelinel, după ce a aflat că este însărcinată. La scurt timp a primit un apel telefonic care a pus-o la punct

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro