Chef Sorin Bontea găteşte tot ce pescuieşte! Priveşte cele mai mari capturi ale juratului "Hell's Kitchen"
Publicat pe 11.07.2014 la 20:30 Actualizat pe 11.07.2014 la 20:41
Pe lângă gătit, Chef Sorin Bontea mai are şi alte pasiuni, una dintre ele fiind pescuitul. Juratul emisiunii "Hell's Kitchen" (difuzat la Antena1, din toamnă) a avut parte de câteva capturi generoase, de-a lungul anilor, care au ajuns direct pe masa din bucătărie.
Pe lângă gătit, Chef Sorin Bontea mai are şi alte pasiuni, una dintre ele fiind pescuitul. Juratul emisiunii "Hell's Kitchen" (difuzat la Antena1, din toamnă) a avut parte de câteva capturi generoase, de-a lungul anilor, care au ajuns direct pe masa din bucătărie.
Cunoscutul bucătar îşi găseşte relaxarea de fiecare dată când se retrage pe marginea lacului, alături de prietenii lui. Şi pentru că îi place să îmbine utilul cu plăcutul, Sorin Bontea nu se rezumă doar la câteva fotografii cu fiecare captură generoasă, ci trece la cratiţă şi pregăteşte un adevărat festin!
”În fiecare an merg la pescuit atunci când am câteva zile libere. Pentru mine este cel mai plăcut mod de a evada și de a mă relaxa. De obicei merg împreună cu bărbații din familie, toți suntem pasionați de pescuit. Și dacă avem noroc de capturi generoase, eu trec imediat la cratiță și pregătesc peștele prins”, mărturisește chef Bontea.
Cea mai mare captură a chef-ului a fost un crap de 7,400 kilograme, pe care l-a pescuit acum câțiva ani în Insula Mare a Brăilei. Juratul recunoaște că preparatele din pește sunt și preferatele sale, ciorba de pește fiind unul dintre felurile de mâncare la care nu rezistă.
”Sunt un mare fan al mâncărurilor pe bază de pește și, pe lângă faptul că îmi place să pescuiesc, e o bucurie să și gătesc ceea ce am prins. Încerc să îi obișuinesc și pe copiii mei să consume cât mai multă carne de pește, care este foarte sănătoasă”, a mai spus el.
Din această toamnă chef Bontea poate fi urmărit la Antena 1 în emisiunea Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, un reality cooking show spectaculos care va trece prin focuri răbdarea, talentul și perseverența celor intrați în bucătărie și care pune la bătaie un premiu de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de top din București. Preselecţiile au loc pe 12 și 13 iulie, la Hotel Pullman din Bucureşti, începând cu ora 10.00. Participanții sunt invitaţi să aducă cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi totodată care sa impresioneze juriul şi să le aducă un loc în cadrul competiției.
A.M.
Citeşte şi:
Nicolai Tand, cucerit de Minnie Mouse! Uite cum s-a fotografiat maestrul bucătar