Elena Gheorghe este însărcinată? Vedeta a vorbit despre sarcină

 
+2 click pentru
galerie

S-a speculat că este însărcinată, dar noi am vrut să aflăm adevărul chiar de la ea. Şi am reuşit! De data asta chiar că ne-a mărturisit tot! A vorbit şi despre sarcină, dar şi despre proiectele pe care le pregăteşte.

Elena Gheorghe e mama unui singur copil, dar având în vedere că are o dragoste aparte pentru cei mici, aceasta a explicat: "Când o vra să vină, să vină!". Ziua femeii pentru artistă a fost şi ea serbată într-un mod specific. Soţul ei a răsfăţat-o din plin.

"Soţul meu ca de obicei mă surprinde şi ştie foarte clar că îmi plac mult florile. Dacă pe 1 martie mi-a luat 133 de lalele, de 8 martie m-a surprins cu 33 de trandafiri şi o mini vacanţă la Roma. Nu am mai avut o vacanţă din august şi acum sunt foarte obosită, chiar am nevoie de aşa ceva", a mărturisit artista.

Cu toate că are un ritm de viaţă alert şi cu greu poate respecta un program strict, Elena arată incredibil de bine. Cum reuşeşte?

"Cu disciplină, dar îmi fac poftele pentru că nu suport să mă frustreze vreo treabă din asta, să vreau să mănânc slană şi să nu pot. Gust din toate, dar cel mai bine e să avem limită. Pe urmă se depune şi e greu să dăm jos. Merg la sală, fac sport, dansăm mult, mult, prin casă. Acum a venit căldura, cu role, cu biciclete, cu tot ce vrei. Suntem genul de familie foarte sportivă", a explicat Elena Merişoreanu.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest