VIDEO / Primele declaraţii ale Dianei Gureşoaie, după acuzaţiile care i s-au adus în dosarul "Prostituţie în showbiz"

Este una dintre cele mai cunoscute figuri din dosarul ”Prostituție în showbiz”, iar imaginea ei a fost terfelită din momentul în care a explodat ”bomba” referitoare la implicarea ei în cercetările făcute de procurori.

Ramona Popescu şi Ioan Niculaie au declarat astăzi că Diana Gureşoaie este "capul răutăţilor", deoarece ea le plasa pe fete. Gureşoaie a făcut primele declaraţii cu privire la aceste acuzaţii.

"Nu am fost audiată astăzi şi prin urmare nu aveam cum să spun că am întreţinut relaţii sexuale cu el, contra cost", a declarat Diana Gureşoaie, vineri, în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars.

"Şi eu am avut iubit care mi-a făcut multe cadouri şi a avut grijă de mine. Eu nu mai am legătură cu acest dosar. Eu am fost martor. Diana Gureşoaie e o fată foarte energică, plină de viaţă, isteaţă. Nu o cred în stare de aşa ceva", a declarat Rellys Tonu, o altă tânără care a fost implicată în acest dosar.

Gureşoaie, ce nu a fost audiată astăzi, a fost indicată de anchetatori ca lidera fetelor, acuzaţii pe care aceasta le-a negat vehement. Conform anchetatorilor, împreună cu două dintre prietenele ei  racola clienţi din cluburile de lux şi întreţinea cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei, o sumă mult mai mare decât cea indicată de Neculaie şi Gureşoaie. Ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV. Aşa cum şi stenogramele dovedesc, Diana negocia cu afaceriştii autohtoni pentru a avea de câştigat fiecare în urma serviciilor prestate. Printre ei şi Ioan Neculaie, milionarul de la Braşov.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Cine minte? Neculaie sau "fetiţele"? Declaraţii contradictorii în celebrul dosar "Prostituţie în showbiz"!

Reacţia halucinantă a fratelui Dianei Gureșoaie despre scandalul anului

Noi amănunte din dosarul "Prostituţie în showbiz" ies la iveală! Ce relaţie exista între cea mai versată dintre tinerele acuzate de proxenetism şi afaceristul Ioan Neculaie!

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro