Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, terorizată de Gabi Bădălău și după pronunțarea divorțului. Cântăreața nu are liniște: ”Îmi oferă coșmar și mie, și copiilor”

EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, terorizată de Gabi Bădălău și după pronunțarea divorțului. Cântăreața nu are liniște: ”Îmi oferă coșmar și mie, și copiilor”

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 21.11.2022 la 12:35 Actualizat pe 21.11.2022 la 13:01

Deși divorțul a fost pronunțat, iar instanța a decis ca cei mici să râmână la domiciliul mamei, la Claudia Pătrășcanu, situația nu s-a încheiat în ceea ce privește scandalul dintre cântăreață și Gabi Bădălău. Artista face acuzații dure la adresa fostului ei partener de viață și susține că a pus oameni pe urmele sale, e urmărită zi de zi de două mașini și nu are liniște.

  • Claudia Pătrășcanu e terorizată de fostul soț
  • Gabi Bădălău ar fi pus mașini pe urmele sale
  • Acuzațiile grave făcute de cântăreață

Dacă v-ați fi gândit că odată cu pronuțarea divorțului lucrurile între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor încheia, v-ați înșelat amarnic, asta pentru că artista susține că nu are liniște nici acum, după ce în sfârșit e femeie singură din punct de vedere legal, iar instanța a stabilit și domiciliul copiilor la ea.

Claudia Pătrășcanu susține că e terorizată de Gabi Bădălău! Acuzații grave la adresa lui

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Claudia Pătrășcanu face acuzații grave în ceea ce-l privește pe fostul ei soț, asta pentru că artista susține că bărbatul a pus oameni pe urmele sale și care o urmăresc zi de zi în tot ceea ce face.

Cântăreața mărturisșete că și în timpul procesului a fost urmărită, dar deși poate atunci a mai înțeles de ce se întâmplă asta, acum nu își explică de ce în continuare omul de afaceri nu o lasă să fie liniștită.

”Era de așteptat din punctul meu de vedere ca cei mici să rămână lângă mine, era normal. Cu timpul mi-am dat seama că orice ar fi încercat să mi se facă, copiii clar trebuiau să rămână lângă mine. Ne-am bucurat foarte mult, ne vedem în continuare de treburile noastre, de viață. Dar deși, din păcate, divorțul s-a terminat, custodia s-a înțeles unde, tot mai sunt situații neplăcute și nu se trece peste, nu știu de ce. Nu cred că se va ajunge la un numitor comun. Având în vedere că am divorțat, sunt urmărită încontinuu. Încontinuu sunt urmărită, din timpul procesului am fost urmărită, dar am zis că urmărește să vadă ce fac, cum fac, n-am înțeles nici acum. Da, ies cu două mașini după mine zilnic de câteva luni buni...”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cântăreața mărturisește că nu a vrut până acum să iasă și să spună ce se întâmplă, dar nu mai poate să mai trăiască în așa teroare. Artista precizează că i-a explicat lui Gabi Bădălău să o lase în pace, dar aceasta continuă să-și pună oameni să o urmărească peste tot, inclusiv când merge cu copiii la plimbare, când merge să cânte, pe autostradă și oriunde are activitate.

”Nu m-a interesat să ies, să mai spun, am încercat să vorbesc cu el, i-am explicat să mă lase în pace, să-mi văd de creșterea și liniștea copiilor. Nu mai vreau să merg la poliție, nu mai vreau nimic, vreau doar liniște, dar nu înțelege sub nicio formă. Nu-mi explic de ce în continuare îmi oferă coșmar și mie, și copiilor. Nu pot linișită să merg cu ei undeva că hop unul după mine.

Pe autostradă la fel, n-am voie să muncesc, n-am voie să fac nimic. N-am voie să muncesc pentru copii, n-am voie să-mi văd de viața mea, să fiu fericită, n-am voie să fiu cu nimeni, n-am voie să fac nimic din punctul lui de vedere. Nu-mi explic de ce trimite două mașini după mine. Am înțeles cât a fost procesul, n-a găsit nimic, dar de ce continuă să facă lucrul ăsta. În loc să-l intereseze copiii, se pare că-l interesează de mine în continuare. Nu știu de ce face lucrul acesta”, a mai zis artista.

Îl acuză pe Gabi Bădălău că i-a adus copilul bolnav acasă

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu continuă să aibă reacții dure la adresa lui Gabi Bădălău, iar artista suține că omul de afaceri tot timpul a făcut strategii doar pentru a putea să-i facă rău și să o denigreze.

Gabi Bădălău a declarat la Antena Stars că deși lucrurile par a se mai fi liniștit, aceasta ar urma să inventeze noi lucruri, iar cântăreața a reacționat în exclusivitate pentru Spynews.ro la declarațiile fostului soț.

”Gabi e omul strategilor, ca atare gândiți-vă că trei ani de zile a fost învățat să facă strategii cât a putut el. Omul acesta n-a făcut decât să mă denigreze, să-mi facă viața un calvar și să mă chinuie ca pe hoții de cai. Eu n-am inventat nimic și s-a văzut, n-am făcut decât să mă ocup de creșterea copiilor, ca atare sunt lângă mine, n-am făcut decât să fiu alături de ei și voi fi toată viața, până când voi închide ochii, așa mi se pare normal. Eu nu sunt genul de părinte care se bate cu pumnul în piept și nu întreb de sănătatea lor”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Artista mărturisește că în acest weekend copiii au stat la Gabi Bădălău, iar ieri când i-a adus pe cei mici la Constanța, unul dintre băieți a venit bolnav, dar fără a fi tratat. Artista susține că fostul ei soț nu s-a implicat în a chema un doctor acasă sau a-l duce la medic, cu toate că susține că are multe relații cu diferite persoane.

”Mi l-a adus pe Gabriel bolnav, acum în acest weekend și n-a fost în stare să cheme un doctor de familie sau medicul pediatru să-l consulte. N-a putut să respire toată noaptea, am stat lângă el și l-am păzit. L-am rugat să mă ajute cu un medic pentru Nicolas, că are probleme cu nasul, un ORL-ist foarte bun din București, sunt 6-7 luni de când l-am rugat și n-a făcut nimic pentru copilul nostru. El știe doar circ, doar să mă urmărească, doar înjurături, dar nu înțeleg care mai e scopul. Ce mai vrea de la mine? Care e problema lui dacă aș avea o relație frumoasă extraordinară cu un om minunat, bun și sufletist? Aa, e gelos!? Că n-a putut el să facă un întreg pentru familia lui când n-a făcut-o și pentru copii?! Care e problema lui dacă eu mă recăsătoresc, care e problema lui? Dacă eu sunt fericită și sănătoasă înseamnă că cei mici sunt la fel. Am impresia că lui nu-i convine când copiii nu sunt bine, nu înțeleg”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău îi dorește Claudiei Pătrășcanu să fie ”lucidă”

Tot la Antena Stars, întrebat ce mesaj are pentru Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău a precizat că își dorește ca mama copiilor săi să fie sănătoasă, să poată să crească copiii liniștită și să fie lucidă.

Cântăreața susține că întotdeauna a fost lucidă și așa se va întâmpla și de acum încolo și precizează că acest lucru s-a văzut în creșterea și educația celor mici.

”Eu sunt foarte lucidă, sunt extrem de lucidă că dacă n-aș fi fost lucidă n-aș fi crescut doi copii frumoși și educați. Datorită mie Gabi Bădălău se mândrește cu copiii noștri, datorită mie. Datorită mie copiii sunt lângă Gabi Bădălău îmbrăcați impecabil și educați. Lucidă am fost și voi fi toată viața, cât despre el n-aș spune că a fost lucid atunci când a uitat că nu mai știa de copii și nu mai știa dacă mi i-a adus. Dacă el spune că vrea să fiu lucidă, întotdeauna am fost lucidă și o mamă impecabilă și implicată, că datorită mie se mândrește de acești copii cărora le face sute de poze și le urcă pe Instagram”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Vedeta însă precizează că la rândul său Gabi Bădălău nu ar fi fost lucid și și-a amintit episodul în care acesta i-a adus copiii și ulterior a sunat-o că nu mai știe ce a făcut cu ei și dacă i-a lăsat acasă.

Cântăreața e extrem de deranjată de faptul că fostul soț îi bagă bețe în roate și în cariera profesională și vorbește cu alți artiști să nu colaboreze cu ea.

”N-aș spunea spune despre el că a fost lucid în momentul în care m-a sunat la 11 noaptea că nu mai știe ce a făcut cu copiii. << Unde sunt copiii, ți i-am adus, că nu mai știu ce am făcut cu ei>> Copiii erau deja lângă mine în pat. Gabi nu știe exact ce scoate pe gură și ce vorbește, pentru că el are dezechilibrări de comportament, iar comportamentul lui se datorează anumitor factori și știe și el și nu vreau să dezvolt. Nu știu unde vrea să ducă, ce vrea să facă, dar cert e că a dat zvon peste tot că dacă află că fac o melodie cu un artist, sună și îi spune să nu fac melodie. S-a întâmplat și cu un artist de la noi, n-am mai făcut o melodie pentru că el l-a sunat și i-a zis că <<bă, nu face cu aia, că eu vreau să-i iau copiii de lângă ea, nu vreau să muncească și să facă bani>> Îmi pune bețe în roate, să nu muncescă, să nu mă duc la emisiuni, să nu ma ia nimeni, să stau efectiv”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Artista susține însă ca niciodată nu va înceta să muncească și să poată să-și crească copiii așa cum trebuie. Ea precizează că cei mici nu pot fi crescuți cu 300 de lei și e deranjată de adeverința pe care Gabi Bădălău a depus-o în instanță atunci când s-a discutat despre pensia alimentară pe care ar urma să o dea celor mici.

”N-am să stau niciodată, că asta e munca mea, cât a fost pandemia am muncit de acasă, pentru că datorită mie au educația asta și fac extrașcolare, meditații, sporturi, așa că el ar trebui să tacă că până la urma urmei e normal să muncesc. Că doi copii nu se cresc cu 300 de lei cât dă el unui copil, că a depus la instanță o adeverință de venit de 2000 de RON, păi un părinte care iubește copii și care nu mai poate după ei... În primul rând nici nu trebuai să existe această instanță de la început. Nu mai pot să trăiesc așa, de când s-a terminat divorțul el tot continuă, urmăriri ca în filme, ce mai vrea să vadă. Nu înțeleg ce mai vrea, de ce nu vine să ducă copiii la fotbal, Nicolas l-a rugat de 6 ori, de ce nu vine să se implice, pentru că nu-l interesează, pe el îl interesează să facă rău”, a mai zis artista.

În închiere, cântăreața a precizat că Gabi Bădălău ar trebui să-și vadă de viața lui și pe ea să o lase liniștită să-și vadă de drumul său în viață, iar singurul lor numitor comun să-l reprezinte creșterea frumoasă și armonioasă a celor doi băieți pe care îi au împreună.

”Nu poate să doarmă liniștit dacă eu mănânc bine, dacă sunt frumoasă, dacă am concerte, dacă sunt fericită, dacă vreau să trăiesc lângă cineva. Dacă eu voi avea o relație în viața asta nu o voi face public că nu mă interesează, nu sunt genul care să apar să arăt, am făcut deja o dată greșeala asta cu el, pentru că el îmi impunea lucrul ăsta și îi plăcea să apară”, a mai zis ea.

Citește și: Gabi Bădălău, mesaj pentru Claudia Pătrășcanu, după ce s-a stabilit domiciliul copiilor. Ce i-a transmis afaceristul fostei soții: „Să fim o familie puternică...” / VIDEO

În articolul
EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, terorizată de Gabi Bădălău și după pronunțarea divorțului. Cântăreața nu are liniște: ”Îmi oferă coșmar, și mie și copiilor”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Ce ritual avea Ciprian Marica înainte de a intra pe teren. Ce regrete are fostul fotbalist: "Dacă știam că..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:08
Xtra Night Show. Ce ritual avea Ciprian Marica înainte de a intra pe teren. Ce regrete are fostul fotbalist: "Dacă știam că..." / VIDEO
  • Ciprian Marica, despre regrete
  • Ce ritual avea fostul fotbalist înainte de a intra pe teren
Cum să faci socată cu căpșuni. Băutura care îți va încânta papilele gustative în acest sezon
Retete • ieri la 23:52
Cum să faci socată cu căpșuni. Băutura care îți va încânta papilele gustative în acest sezon
  • Cum să faci socată cu căpșuni
  • Ce beneficii aduce această băutură pentru sănătate
Semnele care arată că pisica ta este bolnavă. Cum îți dai seama că trebuie dusă la veterinar
Beauty & Lifestyle • ieri la 23:51
Semnele care arată că pisica ta este bolnavă. Cum îți dai seama că trebuie dusă la veterinar
  • Cum îți dai seama că pisica ta este bolnavă
  • Semne evidente
Xtra Night Show. Cum și-a descoperit Ciprian Marica pasiunea pentru fotbal. Cui îi este recunoscător: "Trebuie să recunosc..." / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:46
Xtra Night Show. Cum și-a descoperit Ciprian Marica pasiunea pentru fotbal. Cui îi este recunoscător: "Trebuie să recunosc..." / VIDEO
  • Ciprian Marica, despre începuturi
  • Cum a început să joace fotbal
Horoscop vineri, 17 mai 2024: Săgetătorii vor avea parte de vești bune
Horoscop zilnic • ieri la 23:43
Horoscop vineri, 17 mai 2024: Săgetătorii vor avea parte de vești bune
  • Horoscopul zilei de vineri, 17 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Noi ajutoare pentru români! Anunțul important făcut de Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii: „Rezultate excepționale...”
Stiri interne • ieri la 23:28
Noi ajutoare pentru români! Anunțul important făcut de Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii: „Rezultate excepționale...”
  • Simona Bucura-Oprescu a anunțat noi ajutoare pentru români
  • Ce a transmis ministrul Muncii
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
recomandare pe observatornews.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: &#8222;E un exemplu&#8221;
recomandare pe as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se modernizează
recomandare pe antena3.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se modernizează
Horoscop 17 mai 2024. Gemenii își fac de cap, Leii își construiesc o echipă
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 17 mai 2024. Gemenii își fac de cap, Leii își construiesc o echipă
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
recomandare pe antena3.ro
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
ALERTĂ MONDIALĂ! OMS interzice alimentele care conțin sare!
recomandare pe dailybusiness.ro
ALERTĂ MONDIALĂ! OMS interzice alimentele care conțin sare!
Audi, Volkswagen, Renault sau Mercedes vândute de ANAF cu 200 de euro! Iată OFERTA
recomandare pe dailybusiness.ro
Audi, Volkswagen, Renault sau Mercedes vândute de ANAF cu 200 de euro! Iată OFERTA
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor
Close