VIDEO / Simona Traşcă, forţată să se mărite: "Da, accept să fiu soţia ta"

Simona Traşcă nu scapă de belele. Blondina a fost obligată de un bărbat necunoscut să se căsătorească.

Traşcă a fost atrasă în "capcană" de o amică. Aceasta i-a spus că un domn ce deţine o firmă de cosmetice doreşte ca ea să fie imaginea. Aşa zisul proprietar a flirtat minute în şir cu ea după care a încercat să o sărute. "Eşti visul meu. Dacă faci ceea ce spun eu, o să fie bine. Nu cred că ai un fan mai dedicat ca mine. Ori te linişteşti ori o să fie nasol", i-a spus bărbatul.

Simona Traşcă a fost vizibil panicată în momentul în care a văzut că bărbatul a urmărit-o pas cu pas luni întregi şi îşi doreşte foarte mult să se căsătorească cu ea. "Eu insist şi îţi spun că ar trebui să mă laşi să mă liniştesc", a spus vedeta.

Bărbatul a continuat şi a cerut-o de soţie, iar Simona s-a văzut nevoită să nu îl refuze neştiind de ce poate să fie capabil. "Da, accept să fiu soţia ta", a completat Traşcă.

Lucrurile s-au complicat, Simona a încercat să fugă din braţele bărbatului care nu îi mai dădea pace, a izbucnit în lacrimi şi îl tot ruga să o lase în pace.

Într-un final "coşmarul" a luat sfârşit, totul fiind o farsă marca "Un show păcătos".

sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Când credea că în sfârşit şi-a găsit fericirea, noi acuzaţii grave au apărut la adresa Simonei Traşcă: "Eşti o nesimţită că nu recunoşti că ai fost vara trecută cu mine pe iaht!"

VIDEO / Simona Traşcă a spus TOT despre nuntă! Blonda abia aşteaptă să devină mamă de GEMENI

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro