VIDEO / Doi concurenţi din casa "Mireasă pentru fiul meu", ciondăneli în pat! Toată casa i-a auzit! "Nu-ţi pasă de mine?"

Sursă foto: captură video

Doi dintre concurenţii "Mireasă pentru fiul meu" nu au avut parte de o zi a îndrăgostiţilor prea frumoasă. Aceştia au fost surprinşi ciondănindu-se în pat.

Adriana şi Valentin nu şi-au petrecut ziua de Valentine's Day cu prea mult entuziasm. Cei doi au fost surprinşi de camerele de filmat în timp ce se aflau în pat şi purtau o discuţie în contradictoriu.

În timp ce Adriana părea să fie cu adevărat supărată, Valentin încerca să îi stârnească milă prin faptul că nu-i lasă loc în pat. Cu curaj, Adriana i-a spus că nu îi pasă şi că vrea să doarmă. După câteva insistenţe ale Adrianei şi rugăminţi să o lase să doarmă, Valentin a pus piciorul în prag şi i-a interzis: "N-ai voie să dormi".

VIDEO / Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a zis-o iubitei sale în direct! "Vreau să facem dragoste"

Între timp, muzica romantică a început să se audă, aşa că Valentin şi-a invitat iubita supărată la dans. La început acesta a refuzat, tratând cu indiferenţă gestul, dar în final s-a ridicat din pat şi a mers cu acesta să danseze.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.

Citeşte şi:

S-a dat de gol că este însărcinată. O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” așteaptă un bebeluș

Surpriză COLOSALĂ! O fostă concurentă "Mireasă pentru fiul meu" se reîntoarce în competiţie pentru unul din băieţi: "Am venit din Germania pentru el"

A fost criticată că s-a îngrăşat, iar acum a luat măsuri! Ce face Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" ca să ardă kilogramele în plus

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro