5 motive pentru care merită să posteşti. Rezultatele se văd imediat

5 motive pentru care merita să posteşti © pixabay.com

Prin definiţie, postul nu reprezintă doar o abţinere de la a consuma mâncare de origine animală, ci şi de a te stăpâni de la a vorbi în plus faţă de cât este necesar. Astfel, practicarea postirii devine o chestiune de voinţă care îţ poate schimba modul de viaţă şi gândire.

Perioada de postire reprezintă momentul în care omul caută un alt mod de alimentaţie, dar mai ales de atitudine. Prin post, omul nu încearcă doar să se abţină de la a mânca carne, lapte şi ouă, ci şi în a schimba purtarea sa faţă de semeni şi cei din jur.

În cele ce urmează, vă prezentăm 5 motive pentru care postul reprezintă un plus pentru fiecare om în parte:

1. Prin postire, corpul are parte de o alimentaţie mult mai sănătoasă. Prin consumarea alimentelor care nu conţin carne el va căpăta o mai mare vitalitate.

2. Postul reprezintă şi un prilej prin care omul are posibilitatea să încerce diferite alimente care conţin proteine, la fel ca şi carnea.

3. În perioada postului, pe lângă abţinerea de la anumite alimente, omul are şansa de a practica şi o revizuire a propriului comportament. Prin aceasta, el va vedea cu mai are claritate care îi sunt greşelile.

4. Prin post, omul reuşete să ducă o viaţă mult mai sănătoasă. Monahii care au o alimentaţi bazată pe produse din post sunt feriţi de multe boli.

5. Prin postire, omul are o altă perspectivă asupra vieţii şi a modului de a acţiona.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro