A ajuns la sapă de lemn! Cum a reuşit fostul iubit al Simonei Sensual să-şi piardă toată averea

Nicu Maharu, fostul iubit al Simonei Sensual, a rămas fără avere, după ce, din cauza unor obiceiuri păguboase, şi-a vândut aproape tot ce avea de valoare.
Pe numele său adevărat Nicolae Molea, Maharu era, cu ani în urmă, unul dintre cei mai înstăriţi şi respectaţi lideri interlopi din ţară. Acesta se afişa des în cluburile de fiţe ori în restaurantele în care se cântau manele cu diferite femei, deşi iubita lui oficială era Simona Sensual, cea care, de altfel, l-a şi făcut cunoscut pentru publicul larg. Odată cu trecerea timpului, însă, averea lui a mai scăzut, iar potrivit unor surse din anurajul acestuia, a început să piardă sume mari la jocurile de noroc.
Astfel, Maharu ar fi fost obligat să-şi vândă un apartament situat în zona Floreasca, pentru care ar fi încasat aproape 200.000 de euro. Mai mult, Nicu Maharu şi-ar fi vândut şi maşina, pe care ar fi decis s-o scoată la vânzare după ce Poliţia Rutieră i-a luat permisul de conducere. În plus, sursele citate au precizat, pentru Spynews, că Maharu continuă să iasă în cluburile de manele, însă o face, pe banii prietenilor.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro