VIDEO / A confundat tubul de superglue cu picăturile pentru infecţie şi a pus lipiciul în ureche. Ce a urmat

Un chinez a avut parte de o experienţă pe care nu o va uita niciodată. Wan Song, în vârstă de 45 de ani, a confundat tubul de superglue, cu picăturile pentru ureche şi a ajuns de urgenţă la spital.

Wan Song, un bărbat din China, a fost lăsat surd pentru o săptămână, după  ce a confundat tubul de superglue cu sticla pentru picături ureche. Wan Song urma un tratament pentru infecţie la ureche şi, într-una din nopţi, în momentul în care a vrut să-şi pună picăturile în ureche şi-a turnant, accidental, superglue. Nu şi-a dat seama decât în momentul în care a început să simtă arsuri puternice şi, atunci, speriat, a fugit la spital. Medicii au fost nevoiţi să aştepte o săptămână ca lipiciul să se usuce, apoi l-au îndepărtat cu o pensetă, scrie Daily Mail.

Foto: Captura Youtube

Citeşte şi:

A făcut o poză în camera de hotel şi s-a speriat îngrozitor! Ce a fotografiat din greşeală un bărbat din Marea Britanie?

VIDEO / Mircea Badea, în stare de şoc. Mama sa i-a vândut scaunele pe care a făcut şpagatul în emisiune

VIDEO / Tragedie de proporţii în Franţa! Cel puţin 42 de oameni au murit într-un accident grav de circulaţie!

Semne pe care nu trebuie să le ignori! Dacă ai buze crăpate, crampe, amorţeli şi furnicături, fă urgent asta!facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro