A consumat acest amestec timp de zece zile, iar efectele au fost incredibile! Trucul simplu cu ajutorul căruia poţi avea un somn liniştitor

Toţi ştim că somnul este important, însă studiile arată că în ultimii ani durata medie a orelor de somn nocturn s-a redus simţitor, iar acest lucru poate să aibă efecte devastatoare asupra corpului uman.

Cafeaua este una dintre băuturile la care apelăm de fiecare dată când simţim că ni se închid ochii. Ce-i drept te ajută, dar cafeina este o soluţie temporară. Conform Secretele.com, dacă vrei să nu mai ai probleme cu somnul poţi să apelezi la două ingrediente esenţiale pentru un somn odihnitor:

10 linguriţe de miere

1 linguriţă de sare roz de Himalaya.

Mod de preparare:

 
Combină cele două ingrediente și pune-le într-un borcan de sticlă. Indiferent de cantitatea folosită, pentru rezultate optime se recomandă ca raportul dintre cele două să fie de 10:1. Seara înainte de culcare, ține sub limbă câte o jumătate de linguriță din acest amestec și las-o să se dizolve de la sine. Repetă isprava 10 zile la rând și pur și simplu nu o să-ți vina să crezi ce efect va avea.

Sursă foto hepta

Citeşte şi

Scapă de herpesul bucal într-un minut! Iată un tratament făcut în casă

CEAI NEGRU versus CAFEA! Ce beneficii ne aduce fiecare băutură în parte


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro