A decorat masa cu lumânări parfumate şi apoi a servit o friptură din trupul celui pe care l-a iubit! Mărturisirile şocante ale unui canibal

Sursa foto: Hepta.ro

Armin Meiwes, un canibal din Germania, a şocat o lume întreagă după ce şi-a ucis cu sânge rece iubitul şi apoi a gătit părţi din trupul lui pe care le-a servit cu varză.

Bernd Brandes a fost ucis în 2001, la scurt timp după ce a postat un mesaj prin care îşi invita iubitul "să-l mănânce de viu". Acum, însă, la mai bine de zece ani de la incidentul care a făcut înconjurul lumii, Meiwes a oferit detalii incredibile despre modul în care l-a ucis şi gătit într-un documentar intitulat "Interviu cu un canibal".

Un romatic incurabil, bărbatul "a decorat masa cu lumânări parfumate, şi-a ales cele mai bune tacâmuri, după care a pregătit o friptură din spatele bărbatului, pe care le-a servit cu cartofi şi varză.", a povestit el conform Mirror.

"Prima înghiţitură a fost, evident, foarte ciudată. Am avut un sentiment pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Am aşteptat, am visat momentul ăla mai bine de 40 de ani.",
a continuat el seria dezvăluirilor şocante.

Mai mult de atât, bărbatul a povestit că înainte de a-l ucide, i-a tăiat organul genital şi l-au mâncat împreună. Ulterior, el l-a secţionat. I-a îngropat capul în grădină, iar restul trupului i l-a aşezat în frigider.

Armin Meiwes a fost arestat în luna decembrie a anului 2002, iar de-a lungul timpului a spus că nu regretă nimic, căci partenerului lui a avut "o moarte frumoasă, pe care şi-a dorit-o."

Citeşte şi:

Josh Hutcherson, starul din Hunger Games, are tendințe de canibal! ”Vreau să știu ce gust are!”

Au tras o sperietură soră cu moartea. O vedetă TV a crezut că va fi mâncat de canibali, împreună cu iubita sa

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro