A fost acuzat că este "obsedat sexual" şi că pipăie femei în autobuz! Bărbatul vorbeşte pentru prima oară de la incident

A fost acuzat că este "obsedat sexual" şi că pipăie femei în autobuz! Bărbatul vorbeşte pentru prima oară de la incident.

Gheorghiţă a devenit cunoscut după ce o femeie a postat pe pagina unui site de socializare o imagine cu el şi spunea că a fost agresată sexual într-un mijloc de transport din Capitală.

Prezent în cadrul emisiunii "Răi, da' buni" de la Antena Stars bărbatul a explicat pe larg cum a ajuns în mijlocul unui scandal de pomină. "Neamurile m-au recunoscut şi cu banda aceea pe faţă. Niciodată n-am făcut aşa ceva, mai ales acum când sunt operat pe cord. Eu eram în autobuz, m-am aşezat pe scaun. În spatele meu, un bărbat, era împreună cu doamna care m-a numit agresor, lângă doamnă alt bărbat. Ea a făcut un gest obscen, iar eu am zâmbit. Eu am făcut un pas şi şoferul a frânat, iar eu am intrat în ea. Ceilalţi călători o îndemnau să mă lovească. Eu am făcut plângere împotriva ei. Eu nu am făcut aşa ceva. Dumnezeu o să o vadă", a declarat bărbatul.

Pericol în Capitală! Un bărbat pipăie femei în autobuz, sub privirile tuturor!

Cum a cucerit-o Maharu pe eleva violată de la liceul "George Enescu"! PONT: Are legătură cu...dotările lui!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro