A fost bătut de un poliţist, a stat în arest, iar acum Boureanu mai primeşte o lovitură!

+4 click pentru
galerie

Problemele de ţin scai de Cristian Boureanu: după teribilul scandal cu agenţii de circulaţie, în urma căruia a ajuns după gratii, cu faţa "şifonată", fostul politician mai primeşte o lovitură.

În urmă cu două zile, Cristian Boureanu a fost dat în judecată de fosta soţie, care a solicitat ca magistraţii să îl oblige pe fostul deputat să o lase să ia legătura cu fiica sa. Cel mai probabil, femeia se va folosi în instanţă de incidentul cu Poliţia Rutieră, în urma căruia Boureanu a ajuns în arest, pentru a demonstra că fiica ei nu poate sta cu un tată agresiv.

Când Boureanu a fost săltat de Poliție, fosta nevastă declara: "Nu mă miră că i-au pus cătușele. Nu mă miră deloc că a fost violent, așa se comportă el (...) Eu am mai spus-o. El este violent, m-a agresat și pe mine. Așa că, să fiu sinceră, mă așteptam să se întâmple și asta. Mai multe nu vreau să comentez, dar, dacă vă uitați la istoricul lui, veți vedea că așa este felul lui de a fi”.

După ce a susținut că Boureanu ar fi agresat-o și pe ea și că nu o miră deloc comportamentul pe care l-a avut față în față cu polițiștii care au ”îndrăzinit” să îl oprească, Irina a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că fostul deputat și-ar neglija fiica. ”Tot ce pot să spun este că el se opune ca fiica noastră să depășească problemele pe care le-a avut. Mai exact, se opune ca Ioana să facă psihoterapie. Am atacat sentința dată în aces caz, cu apel, și sper să va înțelege și el că, dacă psihologii au recomandat psihoterapie, iar mie nu mi se permite să o fac pentru fiica noastră e ceva în neregulă. Trebuia să înceapă de luni bune, dar el nu e de acord. Mai mult, fostul meu soț se opune să mergem în vreo vacanță în străinătate, nu vrea să îmi dea procură în acest sens, Ioana fiind minoră”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro