A fost descoperită "cheia" longevităţii oamenilor

Speriaţi de misterul morţii, oamenii şi-au dorit întotdeauna să aibă pe pământ o viaţă eternă. Cercetătorii sunt aproape de a le îndeplini visul.
Potrivit dailymail.co.uk, o bacterie, în vârstă de 3,5 milioane de ani, a fost descoperită în permafrostul din Siberia iar cercetătorii au deja gânduri mari. Numele dat bacteriei este Bacillus F şi are potenţial în a extinde durata de viaţă a oamenilor.

Aceştia au secvenţiat ADN-ul bacteriei imune la frig şi au încercat să identifice genele care i-au asigurat supravieţuirea îndelungată. Testele realizate până acum au avut un impact pozitiv fără nicio excepţie. Evaluările au fost făcute pe organisme vii precum celule sangvine umane, şoareci, musculiţe de oţet şi cereale.

"Deocamdată nu ştim cum funcţionează cu exactitate acest proces. Pentru moment, nu putem să înţelegem mecanismul, dar putem să vedem impactul pe care-l generază", a declarat profesorul rus Bruşkov.

Se pare că în curând vom avea de ales între viaţa pe pământ şi posibila viaţă de după moartea biologică. Tu ce alegi?

Sursă foto: Youtube

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Nu e glumă! În curând o să poţi ajunge pe litoral într-un sfert de oră! Se schimbă lumea

VIDEO / Pelerina invizibilă a ajuns printre noi! În scurt timp te vei putea plimba invizibil peste tot

Cercetătorii sunt uimiţi! Ce au descoperit ACCIDENTAL: "Este unul dintre acele momente pentru care trăim, în lumea ştiinţei"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro