A fost găsit cadavrul mamei implicate în tragedia de pe Dunăre! Detalii înfiorătoare ies la iveală

+3 click pentru
galerie

A fost găsit trupul neînsuflețit al uneia dintre cele patru victime ale accidentului din Coronini © Sursa foto: arhivă

A fost găsit trupul neînsuflețit al uneia dintre cele patru victime ale accidentului din Coronini, unde o mașină a căzut în Dunăre.

La aproape 60 de kilometri de locul unde s-a produs tragedia, cadavrul unei femei plutea. Membrii familiei au confirmat că este mama lor, cu o mare durere în suflet. S-au început procedurile legale pentru identificarea oficială a cadavrului şi operațiunile de repatriere, care pot dura şi o săptămână, potrivit Observator.tv.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit în dreptul localitatii Sviniţa, pe malul sârbesc al Dunării. De sâmbătă se căuta o familie cu 2 copii, după ce au plonjat cu mașina în apă. Singurul care a reușit să se salveze a fost șoferul. Încă se fac căutări pentru tată și cei doi copii.

Portierele mașinii erau blocate, parbrizul și luneta neatinse, iar geamurile laterale sparte. În acest moment, mașina care a plonjat în Dunăre este supusă expertizei tehnice și a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. 

Cum s-a întâmplat accidentul

Pe data de 7 octombrie 2017, a avut loc o tragedie cumplită. O mașină în care se aflau cinci persoane a plonjat în Dunăre, în Caraş-Severin. În mașină se aflau doi părinți și doi copii. Conducătorul auto care a reuşit să se salveze va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro