VIDEO / A fost găsit cel de-al zecelea copil al părinţilor care şi-au abandonat tripletele! Familia care i-a crescut e disperată: "Nu voi permite să mi-l ia statul!"

S-au jucat cu vieţile copiilor de parcă ar fi fost un spectacol de circ. Părinţii care au şocat ţara întreagă atunci când şi-au abandonat tripletele în spital şi-au amintit şi de cel de-al 10 copil. Paul a fost găsit şi s-a aflat că a fost crescut de un bulibaşă.

Având o situaţie financiară precară, cei doi părinţi fac bani pentru a trăi de pe o zi pe alta din înstrăinarea copiilor. Cei doi şi-au amintit de faptul că cel de-al zecelea copil există, dar a fost dat în grija altor oameni în urmă cu nouă ani de zile.

Bulibaşa a fost cel care l-a crescut pe Paul cu multă iubire şi se teme să nu i-l ia statul, deoarece nu este adoptat cu acte în regulă. "Am crescut 9 ani un copil fără identitate. M-am interesat şi este înregistrat. Acum trebuie să-i scot certificatul. Nu voi permite să mi-l ia statul", a declarat acesta, marţi, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

"Suntem de acord să trecem copilul pe numele lor. Suntem conştienţi că duce o viaţă mai bună", a spus tatăl natural al lui Paul. "Nu se va lua copilul de la acea familie. Protecţia specială se va instaura acasă la familie, dacă ei vor să-l adopte", a spus Jana Diaconu, consilier juridic DGASPC Vâlcea.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Apariţia de senzaţie a Simonei Gherghe! Ţinuta sexy a prezentatoarei "Acces Direct" a atras toate privirile

VIDEO / Bombă! Părinţii tripletelor abandonate au 10 copii! Cel de-al zecea, viu sau mort?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro