VIDEO / Bombă! Părinţii tripletelor abandonate au 10 copii! Cel de-al zecea, viu sau mort?

Au jonglat cu numele, cu vieţile copiilor de parcă ar fi fost un spectacol de circ. Părinţii care au şocat ţara întreagă atunci când şi-au abandonat tripletele în spital şi-au amintit şi de cel de-al 10 copil. De Paul, băiatul pe care l-au dat şi despre care spuneau ieri că. "Nu există".

Având o situaţie financiară precară, cei doi părinţi fac bani pentru a trăi de pe o zi pe alta din înstrăinarea copiilor. În urmă cu puţin timp au ieşit la iveală alte detalii halucinante despre acest caz.

Astăzi cei doi şi-au amintit de faptul că cel de-al zecelea copil există, dar a fost dat în grija altor oameni în urmă cu mulţi ani, aşa că nu se mai ştie nimic despre el de mai bine de 8 ani. "S-a născut în salvare", a declarat tatăl pentru emisiunea Acces Direct. "Paul este vândut în Franţa pe 5000 de euro", a declarat o telespectatoare pentru sursa mai sus menţionată.

A mai născut trei fetiţe

În urmă cu trei săptămâni, mama Janeta a născut trei fetiţe pe care le-a abandonat în spital. Acest caz a şocat o întreagă ţară, dar totodată a şi sensibilizat inimile multor români care s-au oferit să le înfieze pe copile.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Trei îngeri vânduţi pe bani grei? Incredibil! Părinţii îşi vor tripletele pe care le-au abandonat

VIDEO / Nu are ochi, nas şi nici gură! Povestea sfâşietoare a unui bărbat care a rămas fără faţă din cauza unei boli misterioase

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro