VIDEO / Trei îngeri vânduţi pe bani grei? Incredibil! Părinţii îşi vor tripletele pe care le-au abandonat

După ce cazul tripletelor abandonate de mamă a scandalizat România şi a răscolit inimile a sute de familii care s-au oferit să infieze cele trei minuni, părinţii au încercat să îşi spele păcatele. 

Cu lacrimi în ochi, aşa s-au prezentat azi la centrul în care stau fiicele lor. Cu lacrimi în ochi şi cu o mare dorinţă, că azi vor pleca acasă cu una dintre fetele pe care acum câteva săpămâni tot ei le-au abandonat. "Vreau să le văd şi eu, sunt fetele mele. Nu mi-am văzut fetele până acum", a declarat mama Janeta.

Când le-au văzut pentru prima dată li s-a făcut milă şi abia şi-au mai luat ochii de la ele spunând că nu le vor mai abandona. "Acum mă duc să le declar. Le lăsăm aici o perioadă până le creem condiţii. Le iau pe toate", a spus Gheorghe, tatăl tripletelor.

Dar la scurt timp, tatăl s-a răzândit şi a spus că îşi doreşte să ia doar o fetiţă acasă. "Putem să o luăm pe Cristiana acasă azi?", a adăugat tripletelor.

Cu ce drept vrea să rupă legătura sacră dintre ele?

Sunt acuzaţi că şi-au mai abandonat şi alţi copii

Totodată vecinii i-au acuzat că şi-au mai vândut şi alţi copii. "A mai născut alţi băieţi, graşi, frumoşi, dar nu ştiu unde sunt", a declarat o localnică pentru emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Cu ce drept vor să rupă legătura sacră dintre cele trei?

 

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO /Război crunt pentru un copil uitat timp de 12 ani în ţară! Mama s-a întors şi vrea băiatul crescut de bunică!

Imagine de colecţie cu Simona Gherghe şi Dan Negru! Cât de schimbată era prezentatoarea "Acces Direct", în urmă cu 10 ani

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro