A fost la un pas de tragedie. Un comentator sportiv din ţara noastră trebuia să meargă în "Clubul Morţii", dar soţia i-a schimbat planurile

A fost la un pas de tragedie. Un comentator sportiv din ţara noastră avea de gând să participe la concertul trupei GoodBye To Gravity, din "Clubul Morţii".

A murit lângă el, dar nu știe. POVESTEA DRAMATICĂ A DOI ÎNDRĂGOSTIŢI care s-au aflat în Clubul Colectiv

Comentatorul sportiv, Laurenţiu Mandu era aşteptat de câţiva prieteni în "clubul Morţii", norocul a făcut ca soţia sa să îi schimbe planurile. „Încep prin a vă adresa sincere şi călduroase mulţumiri pentru grija pe care mi-o purtaţi, pentru mesajele care îmi vin pe toate căile permise de tehnologia modernă şi vreau să vă informez că sunt bine! Soţia mea a ratat ocazia să-şi refacă viaţa, din vina ei şi numai a ei! A ajuns târziu acasă, am fost nevoit să stau cu copilul, şi, când să plec la concertul Goodbye to Gravity din Colectiv să văd măcar a doua jumătate, mi-a dat mesaj un prieten care era acolo şi mi-a zis să nu mai vin, că a luat foc clubul. P.S. Cei doi prieteni care mă aşteptau acolo sunt bine, au reuşit să iasă printre primii. Slavă Domnului! Păcat însă de cei care au rămas în urmă şi au avut de suferit…”, a scris acesta pe pagina unui site de socializare.

A murit lângă el, dar nu știe. POVESTEA DRAMATICĂ A DOI ÎNDRĂGOSTIŢI care s-au aflat în Clubul Colectiv

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die".

Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30-31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Poveştile din infern vor fi dezvăluite! În ediţia specială de "Acces Direct" oamenii vor afla adevărul

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro