Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Sursa Foto Facebook

Nicoleta Baldovin avea 25 de ani şi  Dreptul şi Facultatea de Istorie, lucra la Institutul Naţional al Patrimoniului. Tânăra este una dintre victimele incendiului din clubul Colectiv.

În mod paradoxal, în spatele fiecărui nume afişat pe geamul de la IML se ascunde o poveste sfâşietoare. Tineri care aveau tot viitorul în faţă au decedat în acel incendiu şi odată cu el au ars sute de vise, speranţe şi poveşti de dragoste. Nicoleta Baldovin este astăzi un nume pe listă a IML, victimă a tragediei din seara zilei de 30 octombrie. ”O fată a cărei frumusete sufletească vă dăinui dincolo de orice e lumesc”.

Originară din Teleorman  tânăra era angajată a Institutului Naţional al Patrimoniului, militantă pentru drepturile femeilor, voluntar la FILIA, o organizaţie non-guvernamentală care luptă împotriva inegalităţilor.

 Un om de o mare frumuseţe sufletească, un copil bun, o tânără care avea toată viaţa înainte pentru a-şi îndeplini visele şi aspiraţiile, o luptătoare împotriva nedreptăţilor, scrie Adevărul.

Tânăra, aflată printre spectatorii de la concertul trupei Goodbye to Gravity, nu s-a numărat printre cei ”tari”, care au reuşit să iasă teferi pe uşa supravieţuitorilor. A lăsat în urmă o familie pentru care cuvântul ”durere” este prea mic pentru a descrie drama prin care trece, zeci de prieteni îndureraţi şi multă revoltă împotriva ilegalităţilor din spatele tragediei.

"Într-o secundă/Viaţa se schimbă/Şi te trezeşti că/ Planul e altul acum" - Rămâi cu bine, Nicoleta”,
este doar unul dintre mesajele din mediul virtual, postat în memoria tinerei de 25 de ani.

Trupul neînsufleţit al tinerei din Dobroteşti va fi adus acasă, în comuna natală, pentru slujba de înmormântare. Potrivit primarului din Dobroteşti, înmormântarea va avea loc în cimitirul din localitate, săptămâna viitoare.

T.S

Citeşte şi:

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."

Momentul de reculegere în care va sta toată capitala! Unde trebuie să fii?

FOTO / De ce a ars atât de usor clubul Colectiv? Iată explicația chiar din fotografiile de la renovarea ce a avut loc în anul 2013

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! DELIA şi LORA nu mai vor să cânte! Mulţi alţi artişti au luat această decizie

Ținută surprinzătoare a Andreei Berecleanu. Cum a apărut la TV, în semn de SOLIDARITATE cu VICTIMELE tragediei din COLECTIV


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro