Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."

Mama băiatului a trăit momente de groază în ultimele clipe de viaţă în care băiatul a reuşit să dea de ea.

Olimpic la tehnologie, adolescentul şi-a sunat mama chiar în momentul în care încerca să iasă din club. "Mamă, te iubesc, dar nu mai rezist", i-a spus băiatul femeii. Totuşi băiatul a reuşit să reziste până ce a ieşit afară şi a ajuns în braţele mamei sale.

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"

"Am înţeles de la un prieten bun de-al lui, cel mai bun prieten al lui, că a apucat să iasă. A sunat-o pe mama lui panicat că i s-a întâmplat ceva, nu mai vedea nimic. Au venit imediat părinţii lui şi el fiind intoxicat n-a ars, dar a murit în faţa mamei ei spunându-i că o iubeşte... şi cam astea au fost ultimele cuvinte. A sunat-o şi i-a spus că nu poate să iasă, că nu găseşte ieşirea, este fum peste tot şi că este panicat şi după i-a spus: <<Mamă, te iubesc, eu nu mai rezist aici>>. Şi a reuşit într-un final să iasă. Cu toate că era un geniu, se şi distra... nu era genul care să fie retras. Era plin de viaţă, era vesel mereu, mereu era cu zâmbetul pe buze, în clasa a IX-a a fost olimpic la tehnologie. Învăţa bine", a povestit unul dintre prietenii băiatului.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sursă foto: arhivă

A.C.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Citeşte şi:

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

O vedetă din România era în clubul Colectiv când a izbucnit incendiul: "Ambulanţele erau aici, noi eram înăuntru..."

Regele Mihai, îngenunchiat de durere! Ce mesaj emoţionant a trimis rudelor tragediei din clubul Colectiv

Clipe de groză pentru Ana Pascu, şefa Federaţiei Române de Scrimă. Au venit cu toţii să-i fie alături, în bătălia pentru viaţă, dusă de băiatul ei!

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! DELIA şi LORA nu mai vor să cânte! Mulţi alţi artişti au luat această decizie

VIDEO / Echipa de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi după tragedia din clubul Colectiv! Ce gest impresionant au făcut concurenţii!

Hocheiştii de la Sportul fac un gest de suflet pentru răniţii în incendiul produs la clubul Colectiv!

FOTO / POVESTEA CUTREMURĂTOARE a jurnalistei Teodorei Maftei, una dintre victimile tragediei din Colectiv! A suferit trei operaţii pe creier!

VIDEO EMOŢIONANT! Se zbate între viaţă şi moarte! Vocalul trupei ce cânta în Clubul Colectiv a câştigat unul dintre cele mai cunoscute concursuri muzicale

EXCLUSIV! LUCRA LA NEGRU PENTRU 100 DE LEI PE SEARĂ! Mărturisirile îngrozitoare ale surorii uneia dintre victime

Doliu naţional timp de trei zile! Care sunt obligaţiile autorităţilor şi cetăţenilor români în această perioadă

VIDEO / IMAGINI ŞOCANTE! Cum a izbucnit incendiul din Club Colectiv? Un alt concert a avut exact acelaşi tipar!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro