VIDEO / Echipa de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi după tragedia din clubul Colectiv! Ce gest impresionant au făcut concurenţii!

Sursa Foto Antena 1

Un concert dintr-un club bucureştean s-a transformat într-o tragedie fără precedent. Bilanţul victimelor este cutremurător: 27 de morţi şi 146 de răniţi. Câteva artificii au pornit infernul în timpul spectacolului. În isteria generală, mulţimea s-a năpustit spre uşă.


Oamenii au căzut grămadă unii peste alţii, iar cei care au supravieţuit au călcat pe cadavre ca să iasă. Echipajele de salvare au dat peste un tablou terifiant.

Echipa de la "Mireasă pentru fiul meu" a luat decizia să anuleze ieşirea în club din această seară cu ocazia sărbătorii de Halloween, din respect pentru rudele celor decedaţi în groaznica tragedie de vineri noapte.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

VEDEŢI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DIN CLUBUL COLECTIV

T.S

Citeşte şi:

Cuplurile din casa "Mireasă pentru fiul meu" se întrec în intimităţi! Alţi doi concurenţi au căzut în ghearele pasiunii: "Se călăresc imediat"

VIDEO / Vrea să iasă din competiţie pentru că nu mai rezistă fără SEX! Concurentul de la "Mireasă pentru fiul meu" care i-a lăsat pe toţi mască


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro