A murit Vasile Roatiș, unul dintre cei mai buni triatloniști din România! Cum s-a întâmplat nenorocirea

+2 click pentru
galerie

Veste tristă pentru lumea sportului românesc. Vasile Roatiș, unul dintre cei mai buni triatloniști amatori din România, s-a stins azi noapte.

Bărbatul a murit de ziua fiicei sale, iar pe 17 aprilie ar fi împlinit 47 de ani. Din spusele unui prieten de-al său, Vasile Roatiș a făcut un atac de cord.

”A murit tânăr, era într-o formă sportivă extraordinară, nimeni nu ar fi crezut că are probleme de sănătate, se pare însă că l-a lăsat inima. Dumnezeu să-l odihnească”, a scris Emilian Nedelcu pe biciclistul.ro.

Ciprian Bălănescu, multiplul campion național al României la triatlon, era unul dintre prietenii apropiați ai lui Vasile Roatiș și și-a exprimat regretul față de cele întâmplate:

“Nu îmi găsesc cuvintele să exprim cu adevărat ce simt…încă nu pot să accept că prietenul meu Vasi nu mai e printre noi. Mă leagă enorm de multe amintiri de el și este unul dintre puținii oameni pe care îl numesc prieten cu adevărat. Luni seara ne făceam planuri împreună, iar astăzi nu mai e. Cutremurător. Să îi fie țărâna ușoară și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc în Satu Mare, vineri, la ora 12.00”, a scris Bălănescu pe contul său de Facebook.

V.M

Citește și:

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro