A plâns în pumni pentru Daniela Crudu, însă ea e acum istorie! Gălăţeanul pus pe şotii de la "Burlăciţa" s-a cuplat cu o bombă sexy!

Daniel Movileanu, unul dintre cei mai simpatici concurenţi de la "Burlăciţa", s-a săturat să suspine după Daniela Crudu! Nu a stat mult pe gânduri şi a pus imediat ochii pe o brunetă focoasă pe care a cucerit-o imediat. SPYNEWS are toate detaliile!

Norocul nu a fost de partea lui, astfel că a părăsit competiţia în lacrimi, singur-singurel. Odată ajuns în oraşul natal, însă, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. A pus ochii pe o fană înfocată şi de data asta nu s-a mai lăsat până nu a...cucerit-o. "Daniel şi Gabriela au o relaţie încă la început, însă atracţia dintre ei este fără doar şi poate una foarte mare. El a plăcut-o imediat, mai ales că este chiar genul lui de femeie. Brunetă, cu forme şi extrem de finuţă", a mărturisit o sursă din anturajul lui Daniel, pentru SPYNEWS.ro.

A oficializat relaţia pe internet

Fostul concurent este îndrăgostit până peste cap, dovadă stă chiar postarea tânărului de pe un cont de socializare. Acolo, el a mărturisit că a început o relaţie de curând, iar prietenii virtuali nu au contenit cu urările şi felicitările.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro