VIDEO / Un fost concurent de la "Burlăciţa", filmat în ipostaze ilegale!

Se spune că femeile şi maşinile pot provoca dependenţe reale pentru bărbaţi, însă atunci când ele te împing la ilegalităţi, nimeni nu te mai scapă. Asta s-a întâmplat şi în cazul lui Eduard Boţilă, unul dintre finaliştii show-ului "Burlăciţa".

Se pare că nu femeile îi vor pune capac lui Edi, unul dintre cei mai controversaţi concurenţi din reality show-ul de la Antena 1, ci... maşinile. Cunoscut pentru pasiunea lui în ceea ce priveşte viteza, dar şi maşinile puternice, tânărul şi-a forţat limitele în urmă cu câteva zile, atunci când a efectuat câteva drifturi pe un drum public, în oraşul lui natal, Orşova. Acolo, în faţa unor penisiuni şi hoteluri de lux, într-o zona destul de populată, Eduard, alături de un amic au transformat o plimbare cu maşina într-o adevărată competiţie, aliatul lor fiind gheaţa de pe asfalt. Minute întregi cei doi s-au învârtit efectuând tot felul de manevre care mai de care mai periculoase, iar atunci când un alt autovehicul s-a apropiat, doar o minune a făcut ca Eduard să nu îl lovească din plin.

În tot acest timp, un alt amic filma întreaga peripeţie, în timp ce Eduard se afla la volanul bolidului auriu pe care îl deţine.

A încercat să agaţe pe internet

După ce Daniela Crudu l-a alungat din competiţie, Eduard nu s-a lăsat deloc intimidat şi a trecut din nou la atac. Pentru că fizicul este cel care îl recomandă, tânărul a decis să îi acorde o şansă unei admiratoare focoase, cu care a purtat o conversaţie extrem de fierbinte pe un cont de socializare.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro