Există viaţă după Cruduţa? După ce a fost eliminat de la "Burlăciţa", un concurent îşi face de cap cu o studentă focoasă! SPYNEWS are dovada!

A reuşit să o cucerească pe focoasa Daniela Crudu, însă nu a convins-o, astfel că a fost eliminat mai repede decât bănuia. După ce a părăsit competiţia "Burlăciţa", un concurent şi-a făcut de cap cu o studentă din Capitală, pe un site de socializare.

Eduard Boţilă s-a numărat până de curând printre concurenţii din reality show-ul "Burlăciţa". A pierdut- pe Daniela Crudu, însă nu a stat prea mult pe gânduri, aşa că a trecut la atac, de data aceasta pe Facebook. Aici, o admiratoare focoasă l-a contactat, în speranţa că îl va cuceri cu farmecul personal. Dacă la început conversaţiile dintre cei doi erau uşor timide, lucrurile s-au schimbat pe parcurs, iar discuţia s-a transformat într-una...erotică.

"Eşti cel mai simpatic concurent de la Burlăciţa. Am gânduri perverse de fel", i-a spus tânăra lipsită de inhibiţii. Deloc indiferent la spusele studentei, Edi a provocat-o: "Ooo, îmi place. Care sunt gândurile alea perverse? Chiar trebuie să îmi spui. Acum sunt încălzit. De la sală. Cred că aş face faţă în mintea ta. M-ai făcut curios de imaginaţia ta. Dă-ţi frâu liber să văd cum mă surprinzi. Bagă nişte sânge în instalaţie. Dacă nu ai îndeajuns", i-a scris fostul concurent, extrem e curios.

După un schimb de replici şi câteva provocări, Eduard a trecut la artileria grea. "Spune-mi cum s-ar derula un film porno cu noi doi în mintea ta acum. Introducere, curprins, punct culminant şi încheiere. Reacţiile mele ţi le voi scrie în aşa fel încât să le simţi".  Totuşi, tânăra nu a fost prea impresionată de replica fostului concurent, astfel că i-a pus rapid pofta în cui, spre dezamăgirea lui Eduard.

Citeşte şi;


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro