"Burlăciţa" i-a făcut o surpriză de proporţii lui Valentin! Concurentul, emoţionat până la lacrimi

+4 click pentru
galerie

Daniela Crudu și cei șase pretendenți rămași în cursa pentru inima ei continuă duminică, de la 23:00, seria de întâlniri romantice din Florența. Cert este că, pe măsură ce finalul emisiunii se apropie, noi arme ies la iveală, iar unele nu se feresc să lovească sub centură.

Simțind că șansele de a rămâne în finală sunt din ce în ce mai puține, concurenții își aruncă replici acide și nici măcar cei care pretindeau a fi buni camarazi nu mai țin cont de anumite principii. „Ciprian e un gigolo bătrân, care s-a gândit să vină în emisiune pentru a trage ultimul cartuș în direct”, spune Valentin. Ciprian este atacat din toate părțile, nu se integrează în niciunul din grupurile deja create, dar își urmărește atent scopul: acela de a cuceri „Burlăcița”, așa că atunci când va avea prilejul, și el își va ataca rivalii.

O întâlnire între patru ochi, în care Daniela îl invită la o plimbare cu barca pe râul Arno, îi dă șansa lui Ciprian să își spună părerea despre ceilalți concurenți, pe care îi ia peste picior, în glumă, ce-i drept. Cum însă multe adevăruri sunt spuse în glumă, Daniela va sta și se va gândi la unele lucruri pe care Ciprian le va dezvălui.

Tot în ediția de duminică, „Burlăcița” îi invită pe Pietro și pe Alex să se relaxeze în timp ce pictează un peisaj. Cine câștigă și cu ce se alege, duminică, de la 23:00, la Antena 1. Lucian pare să fie norocosul ediției, pentru că Daniela îi propune o plimbare pe scuter și o degustare de vinuri. Acesta va fi prilejul mult așteptat de Lucian, iar tânărul îi va atrage atenția Danielei asupra mai multor detalii din viața lui Valentin.

Uimită că Lucian îl bârfește pe Vali, Daniela recunoaște sincer: „Nu mă așteptam ca Lucian să îi facă antireclamă lui Valentin”. Cu toate că puțini concurenți îl plac, faptul că el ocupă un loc special în sufletul Danielei devine certitudine atunci când ea îi face o surpriză care îl lasă pe Vali fără cuvinte. Despre ce este vorba, duminică, de la 23:00, la „Burlăcița”.

A.B.

Citeşte şi:

VIDEO / Lacrimi de durere "Burlăciţa"! Unul dintre concurenţi, eliminat pentru că a încălcat GRAV regulamentul! Ce greşeală fatală a făcut pretendentul Danielei Crudu!

Daniela Crudu, în ipostaze tandre cu unul dintre concurenţii de la "Burlăciţa"! EL să fie alesul inimii brunetei?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro