VIDEO / Lacrimi de durere "Burlăciţa"! Unul dintre concurenţi, eliminat pentru că a încălcat GRAV regulamentul! Ce greşeală fatală a făcut pretendentul Danielei Crudu!

Sursa Foto Antena 1

Unul dintre concurenţii de la "Burlăciţa" a fost eliminat instant din competiţie pentru că a încălcat regulile de confidenţialitate ale emisiunii, ţinând legătura cu pretendent care a părăsit show-ul.

Vestea a picat ca un trăsnet pentru restul concurenților. Yanis a fost înștiințat de către Radu Vâlcan despre gravitatea faptelor sale: „Ai încălcat regulamentul în mod grav. Ai ținut legătura cu unul dintre cei care sunt afară. Ai furnizat informații din interior, ceea ce este foarte grav. Din păcate, ești eliminat”.

Yanis a părăsit competiţia, pe Daniela şi prietenii în lacrimi fiind convins că nu a făcut nicio greșeală.

"Îmi pare atât de rău că a trebuit să plec aşa. Nici nu aş fi visat să ajung vreodată în Italia. De fiecare dată când mă gândesc la trandafirul pe care mi l-a dat Daniela, îmi vine să plâng, chiar dacă sunt puternic", a spus Ianis la Antena 1.

Cine e Ianis?

Pe numele lui adevărat, Daniel Movileanu, Yanis a participat la „Burlăcița” pentru că i-a plăcut întotdeauna să lupte ca să cucerească o femeie, iar acest reality show este pentru el prilejul ideal să-și îndeplinească această dorință. Spune despre el că este sociabil, responsabil și că știe să se distreze. Tânărul crede în căsătorie și vrea să aibă o familie de care să fie mândru. Partenera ideală pentru el este o femeie înaltă, drăguță, sinceră, înțelegătoare și inteligentă, calitate care, spune el, l-ar cuceri pe loc.

De când a scăpat teafăr ca prin minune dintr-un accident rutier, Daniel privește viața diferit. E mult mai responsabil și prețuiește fiecare clipă. A rămas însă cu o traumă: de atunci se teme de curbe.

T.S

Citeşte şi: 
Daniela Crudu, în ipostaze tandre cu unul dintre concurenţii de la "Burlăciţa"! EL să fie alesul inimii brunetei?
VIDEO / Rochia a trădat-o, Radu Vâlcan a plecat capul de ruşine! Daniela Crudu, fără lenjerie intimă la "Burlăciţa"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro