VIDEO / A primit bani și i-a dus la cârciumă. Mama fetițelor care au impresionat România nu s-a ținut de cuvânt

Mama fetițelor / foto: captură video

Sara, fata botezată la 14 ani a fugit din iad la un cămin, alături de surorile ei! Mama este disperată, după ce a rămas fără banii de alocaţie!

Sara, sora celor două fetițe care au impresionat toată România, a acceptat să plece din casa mamei care nu o îngrijea corespunzător și să stea împreună cu cele două surioare.

Mama a fost acuzată că nu a făcut nimic din ce i s-a spus, nu a ajutat-o pe Sara să scape de păduchi, deși i s-a dat un șampon și nici nu i-a cumpărat mâncare din banii primiți. Constantin Măgureanu, nașul Sarei, i-a dat 200 de lei ca să își cumpere haine și mâncare, iar Sara i-a oferit mamei sale ca să aibă grijă de ei. Mara Bănică a aflat că Anișoara a cheltuit banii pe băutură și nu pe mâncare.

”Nu ne-am dus la cârciumă, ci direct acasă. A mers și ea cu mine la magazin. Am mers să iau cartofi și pâine. A zis că vrea să îi fac ei cartofi prăjiți. Acum așteptăm să vină căruța să ne aducă lemne”, a spus femeia la ”Acces Direct”.

Din fericire, viața celor două surioare ale Sarei, Flori și Georgiana sunt foarte încântate de noile condiții din centrul de plasament:

”Mi s-a făcut milă de ea. Au dus-o la izolator. Am dus-o și la medic pentru a vedea dacă are o probleme de sănătate. Le-a spus colegelor mele că vrea să ia vitamine ca să se întremeze. Probabil că au fost obișnuite cu mâncare mai puțină. Sunt curate, sunt încântate. O să le fie bine. Sunt foarte bucuroase pentru că au hăinuțe noi și curate”, a declarat Doinița Nicolae, director DGASPC Călărași.

Emisiunea ”Acces direct” este prezentată de către Simona Gherghe, de luni până vineri, de la orele 17.00, până la 19.00. În cadrul emisiunii, cele mai dramatice cazuri sunt cunoscute publicului din România, iar echipa caută să ofere ajutorul.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro