A primit cea mai grea pedeapsă! Un PEDOFIL din România a fost VIOLAT în puşcărie!

Ionel B., un tânăr în vârstă de 19 ani închis la Penitenciarul Focşani pentru că a violat o fată în vârstă de 15 ani, a fost dus marţi, de urgenţă, la spital, după ce, la rândul lui, a fost violat, informează Monitorul de Vrancea!

Tânărul a fost dus la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani şi medicii i-au completat foaia de internare cu următorul diagnostic: "Contuzie craniană şi toracică prin agresiune. Agresiune sexuală: afirmativ".

La spital a mai ajuns un tânăr în vârstă de 18 ani, căruia i s-a pus diagnosticul: "contuzie craniană, toracică şi de umăr bilateral, prin agresiune. Nu necesită internare". Surse din cadrul penitenciarului din Focşani au declarat că al doilea tânăr a fost lovit după ce a încercat să-şi salveze amicul pedofil din ghearele violatorului.

Ionel B. a fost arestat după ce a violat, în luna iulie, o fată în vârstă de 15 ani, pe un câmp între satele Lacul lui Baban şi Poienele.

"La data de 15 iulie a.c, ora 16.30, poliţişti din Gura Caliţei au fost sesizaţi despre faptul că o minoră in localitate ar fi fost agresată în apropiere de DJ 204 P. În urma verificărilor, s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Gura Caliţei, în timp ce se deplasa cu atelajul hipo (n.r. - căruţa) pe DJ 204 P, a întâlnit o minoră, de 15 ani, din localitate, care se deplasa singură, pe jos, în direcţia opusă. AFlându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi profitând de faptul că zona era izolată, tânărul a abordat-o, după care, prin acte de violenţă a încercat să întreţină relaţi sexuale cu aceasta, împotriva voinţei sale", se arată în dosarul deschis pe numele lui I.B., care a fost arestat preventiv.

SURSA FOTO: ziaruldevrancea.ro

Un celebru cântăreţ, acuzat de PEDOFILIE: "M-a violat când aveam 14 ani, în casa părinţilor mei!"

"Un copil de 10 ani mi-a pus mâna pe p**** şi mi-a provocat erecţie!"

VIDEO / Shia LaBeouf, acuzat de pedofilie, în cel mai nou videoclip al artistei Sia

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro