Acasă e mai rău decât în puşcărie pentru "Pistolarul din Militari"! Prietenii l-au "ars" zdravăn!

"Pistolarul din Militari" care a şocat România după ce a lăsat fără un ochi o tânără pe care a împuşcat-o în urma unui conflict izbucnit într-un hipermarket, şi-a schimbat viaţa cu totul.
Mario Chiriţă era cunoscut în cartierul Militari drept un afacerist prosper, care avea unele contacte în lumea interlopă din zonă. Acesta conducea maşini de lux şi dădea impresia unui om cu o situaţie financiară foarte bună, care reuşise să strângă în jurul lui un număr destul de mare de "prieteni". După ce, în noiembrie 2013, Mario Chiriţă a fost arestat preventiv, acesta a înţeles că trebuie să-şi pună averea la adăpost şi a trecut rapid pe numele altora tot ce avea de valoare, în condiţiile în care victima lui a cerut daune de 400.000 de euro. Acesta nu a reuşit, însă, să-şi rezolve şi problemele din detenţie, după ce a fost transferat la Penitenciarul Rahova, unde a fost bătut şi umilit atât de către deţinuţi, cât şi de către gardieni.
Eliberat trei luni mai târziu de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, Chiriţă a renunţat, cel puţin în aparenţă, la viaţa luxoasă pe care o ducea şi a început să joace rolul unui om sărac lipit. Dacă acesta a putut să-şi pună la adăpost averea, nu a putut să facă acelaşi lucru şi cu prietenii săi, care l-au părăsit unul după altul, până când a rămas de unul singur. Surse din anturajul "pistolarului" au declarat, în exclusivitate pentru Spynews, că Mario Chiriţă trăieşte aproape complet izolat, după ce "nu-l mai bagă nimeni în seamă".
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro