Acuzat că a dat o ţeapă de 13 milioane de euro, soţul Cristinei Rus s-a reprofilat! Am aflat ce planuri are omul de afaceri

Cercetat pentru delapidare, spălare de bani şi manipulare a pieţei capitalurilor, Dragoş Bîlteanu a petrecut cinci luni în spatele gratiilor.
Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, milionarul a pus ochii pe o bucată frumuşică de teren ce aparţine Universităţii Politehnica din Bucureşti. De altfel,  alături de un partener de afaceri, soţul Cristinei Rus a dat în judecată instituţia. La mijloc, un teren de peste 8300 de metri pătraţi, extrem de valoros, situat pe strada Economu Cezărescu din sectorul 6. Dosarul a fost înscris la Tribunalul Bucureşti. Un prim termen de judecată nu a fost stabilit. 
La finalul anului 2014, locuinţa lui Dragoş Bîlteanu a fost percheziţionată de procurorii DIICOT, omul de afaceri fiind acuzat de delapidare, spălare de bani şi manipulare a pieţei capitalurilor. Conform procurorilor, în perioada 2012-2014, alături de alte persoane, Bîlteanu a constituit un grup infracţional care urmărea obţinerea de sume de bani de la SIF Banat Crişana SA şi SIF Muntenia SA Bucureşti, prin delapidarea acestora. Ulterior, banii au fost transferaţi prin intermediul mai multor offshore-uri, controlate tot de către membrii grupului în mod direct sau prin persoane interpuse, în vederea "reciclării", pentru a ascunde provenienţa acestora.  Omul de afaceri a fost eliberat la începutul lunii aprilie  2015, prin decizia instanţei supreme. Bîlteanu apărea, în 2013, în topul celor mai bogaţi români, cu o avere estimată la 90 de milioane de euro.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro