Acuzat că şi-a snopit iubita, un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" le dă tuturor peste nas

Gabriel Botez a fost acuzat de fosta iubită că a bătut-o şi a ameninţat-o

A fost acuzat că şi-a bătut şi ameninţat fosta iubită şi aşa a ajuns să dea cu subsemnatul în faţa poliţiştilor. Este păţania unui fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" care, de curând, a primit răspunsul anchetatorilor.
Gabriel Botez, fostul concurent de la show-ul matrimonial, de la Antena 1, a mers de câteva ori la Poliţie după ce fosta lui iubită, Ana Maria, pe care o ceruse de soţie în direct, la televizor, l-a reclamat că era foarte violent şi că nu de puţine ori a bătut-o şi a terorizat-o cu zeci de mesaje. Oamenii legii s-au pus pe treabă şi au început ancheta. Zilele trecute, Gabriel Botez a primit rezultatul anchetei care a durat aproape un an. "Analizând actele dosarului şi referatului de poliţie, privind plângerea formulată de S.Ana Maria, cu privire la infracţiunile de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi furt, se constată că în cauză este incident cazul de împiedicare a punerii în mişcare a acţiunii penale, respectiv fapta nu există, motiv ce urmează să ie dispusă clasarea cauzei",  se arată în ordonanţa emisă de Ministerul Public. 
Povestea de iubire dintre Gabriel Botez, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu",  şi iubita lui, Ana Maria, a fost prezentată pe larg în spynews.ro. "Afară-i vopsit gardul/Înăuntru-i leopardul". Cam aşa se descrie în câteva cuvinte relaţia de doi ani pe care au avut-o cei doi. Când Ana Maria s-a hotărât să pună punct, Gabriel s-a încăpăţânat şi a început să o terorizeze şi să o ameninţe. Sute de mesaje în numai o noapte, urmăriri şi ameninţări sunt doar câteva dintre motivele care au făcut-o pe tânără să meargă la Poliţia din comuna ilfoveană Pantelimon şi să depună două plângeri. Nici până în ziua de azi, nici ea, nici el, nu au fost chemaţi pentru audieri. Problemele dintre ei nu s-au ameliorat, ba din potrivă, s-au agravat pe zi ce trece. Gabriel a mers acasă la Ana şi a aşteptat-o să iasă din locuinţă. Când fata s-a urcat în maşină, fostul concurent a început să îi lovească autoturismul şi s-a urcat cu forţa lângă ea. A încercat să-i smulgă telefonul din mână pentru a-i citi mesajele, toate astea în timp ce Ana Maria conducea prin Bucureşti. A reuşit să scape de el şi amers direct la Secţia 26, pe raza cărea se afla, însă dosarul de ameninţare şi  distrugere a fost declinat Secţiei 19. Puţin după ora prânzului, Ana Maria a fost chemată să dea din nou declaraţii şi a trebuit să retrăiască momentele cumplite care i-au pus viaţa în pericol.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro