Adevărul despre succesiune. Ce bunuri îşi împart fiicele şi soţia lui Vadim Tudor

După tragedia prin care familia Vadim Tudor a trecut, Lidia, fiica mai mare a politicianului a dat detalii semnificante despre avere şi despre ce urmează să se întâmple după moartea tribunului.

Lidia Vadim Tudor a făcut astăzi declaraţii care au lăumrit toate aspectele. Aceasta a vorbit despre ce se va întâmpla cu cele două publicaţii pe care tatăl său le deţinea, România Mare şi Tricolorul, despre averea rămasă, casa de la Bran şi despre datoriile pe care Tribunul le-a lăsat în urmă.
Tânăra este hotărâtă să-şi ducă numele mai departe şi să îl facă mândru pe tatăl său chiar şi din ceruri. "România Mare merge mai departe. Tricolorul este închis momentan. Cheltuielile sunt foarte mari şi sper să duc totul mai departe aşa cum şi-ar fi dorit tatăl meu", a spus Lidia.


După cum s-a tot speculat, averea politicianului ar fi fost inestimabilă. Contrar aşteptărilor, familia Vadim Tudor era o familie mai modestă decât am fi crezut. "Averea tatălui meu nu există. Nu avea nimic pe numele lui. Singurele bunuri pe care noi le avem sunt casa din Bucureşti, care este pe numele meu, iar maşina pe care o avem, o vindem pentru că nu ne permitem să o întreţinem", a dezvăluit fiica cea mică.
Tribunul nu a plecat fără să lase ceva în urmă, pe lângă toate elementele de cultură care ne-au făcut ţara să fie lăudată.

Datoriile pe care le are au rămas în urma a şase dosare civile, dintre care doar trei au fost câştigate. "Cele care au rămas sunt cele în care se judeca în contradictoriu cu Ana Birchall, cu domnul Victor Piţurcă  şi cu doamna Ancuţa Cârgu. Domnul Preşedinte trebuia să-i plătească doamnei Birchall o datorie de 40.000 de euro. Scandalul a pornit de la nişte informaţii pe care domnul Corneliu Vadim Tudor a preluat informaţii din presă şi le-a redat în revista lui, motiv pentru care a fost dat în judecată. Ar mai fi vorba şi despre dosarul în care se judeca cu Victor Piţurcă. Este vorba despre o jignire legată de faptul că nu ar fi dorit să plătească pensie alimentară pentru copilul său. Domnul Victor Piţurcă a cerut 10.000 de euro iar în urma judecăţii s-a decis să îi înapoieze 10.000 de RON. În dosarul Ancuţei Cârcu, instanţa a decis o despăgubire modică în valoare de 1000 de lei", a declarat avocata Tribunului.

Lidia încearcă să-şi scutească familia de nişte datorii pe care nu le merită şi încearcă să facă un apel la bunăvoinţa oamenilor cu care tatăl său s-a judecat. "Omul cu care duc acest război este mort. Noi nu avem nicio vină pentru vorbele aruncate de tata", a spus Lidia.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:
Nimeni nu ştia asta. Înainte să moară, Corneliu Vadim Tudor a vândut terenurile şi bijuteriile pentru că nu avea ce să mănânce cu familia

Corneliu Vadim Tudor, mesaj de dincolo de moarte! Ce a apărut pe pagina de Facebook a "Tribunului"


Ce salariu primeşte fiica lui Corneliu Vadim Tudor, în PARLAMENT
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro